פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים שלום לכולם,יש לסבא שלי בעיה עם אופיס.הוא קנה אופיס מקורי (OFFICE PRO EDITION 2003) ויש לו בעיה אחרי כמה ימים שהוא התקין את האופיס והאופיס עבד כמו שצריך קפצה לו הודעה של אימות האופיס דרך הטלפון או האינטרנט אז כנראה סבא שלי יצא מזה וכעבור כמה שבועות המחשב לא עולה. כאשר המחשב מנסה לעלות אז אז יש הודעה NO SINGAL (משהו כזה) ואז המחשב עושה ריסט.אז הוא נכנס במצב בטוח וכאשר הוא נכנס לאופיס (WORD) קפצה לו עוד פעם ההודעה והוא הכניס את הסידיקי ואז היה רשום לו שהאימות הושלם בהצלחה (משהו כזה ) אבל זה לא עזר עדיין אי אפשר להיכנס במצב רגיל .אז ניסיתי למחוק את אופיס דרך מצב בטוח ולא היה אפשר, ניסיתי לשחזר מערכת וגם זה לא עבד.מה אתם חושבים שצריך לעשות???הכל אצלו מקורי (אופיס והווינדוס) והמחשב שלו לא מחובר לאינטרנט (אולי זה משנה משהו)אהה נ.ב.פירמוט לא בא בחשבון כי את הווינדוס הוא לא קיבל בדיסק אלא במחשב עצמו.
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים לבעיה שלך אין שום קשר ל Office, נראה לי שהוא שיחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך ושינה משהו שהוא לא היה צריך.אמרת ב Safe Mode המחשב כן עובד, כנס ב Safe Mode ושנה את הגדרות ה Resolution ו Screen refresh rate לערכים הנמוכים ו apply.ועכשיו נסה להריץ את מחשב באופן רגיל.דרך אגב, איזה כרטיס מסך ומסך יש לך ?
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר אתה מתכוון ללחוץ על מקש ימני בשולחן העבודה ואז מאפיינים והגדרות ושם לשנות כי אם כן זה על הכי נמוך כי ככה זה במצב בטוח.הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9200והמסך של VIEWSONIC והוא LCD.תוכל להגיד בדיוק למה את מתכוון ובעיברית כי זה ווינדוס בעיבריתתודה
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים איך הגעת שזו בעיה בתצוגה...לדעתי התקינו לסבא שלך גרסה חוקית אבל שכחו כנראהלעשות אקטיוציה activetion (סליחה על טעויות הכתיב...) של הwindows ולכן הוא לא מעלה את הwindows או שהתקינו לך גרסה צרובה של xp ולכן הבעיה...
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים איך הגעת שזו בעיה בתצוגה...מקריאה :קפצה לו הודעה של אימות האופיסהאימות של ה office לא של ה windows אז ה cd-key של ה windows כנראה כן טוב.וכעבור כמה שבועות המחשב לא עולה. כאשר המחשב מנסה לעלות אז אז יש הודעה NO SINGAL (משהו כזה) ואז המחשב עושה ריסט. אז הוא נכנס במצב בטוח מצב בטוח כן עובד ומצב רגיל לא , אני עדיין חושב שמישהו שיחק עם ההגדרות של ה Resolution ו Screen refresh rate .
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר הסידיקי התכוונתי של האופיס....הוא אמר שהוא קרא משהו שאומר שאחרי שבועיים אם לא מאמתים אז הוא עושה משהו במחשב נגד תוכנות לא מקוריות משהו כזה.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אז אתה צריך לעשות אקטיוציה של office 2003 ...הקוד אמור להיות על הקופסא...
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר כנראה לא הבנתם אותי.עשיתי אקטיויציה אבל אחרי שכבר היה בעיה עם המחשב אז עשיתי את זה במצב בטוח.נראה לי הכי פשוט זה לקרוא לתכנאי של החברה וזהותודה בכל מקרה
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים כנראה לא הבנתם אותי.עשיתי אקטיויציה אבל אחרי שכבר היה בעיה עם המחשב אז עשיתי את זה במצב בטוח.נראה לי הכי פשוט זה לקרוא לתכנאי של החברה וזהותודה בכל מקרהאם באמת קנית את ה office / windows מגיעה לך תמיכה חינם מ microsoft .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.