עבור לתוכן

נקנה אתמול מחשב חדש למשחקים 7627 שקל :)

Featured Replies

פורסם

בבקשה תוכיח את מה שאתה אומר.

אתה רק מדבר ומדבר אבל לא מביא הוכחות לדברים שלך. ::)

פורסם

בבקשה תוכיח את מה שאתה אומר.

אתה רק מדבר ומדבר אבל לא מביא הוכחות לדברים שלך. ::)

אתה מדבר אליי?

ו-EXTRACT, זה שמישהו כותב שטרמלטק חברה לא איכותית, לא אומר שהוא צודק והוא יכול להיות בנאדם בדיוק כמוך וכמוני שרק שמעו שיש להם חרא של ספקים...

אורן, אני מציע לך לסתום ת'פה ולדבר יפה, אפחד פה לא חבר שלך אז שמור על הפה.

פורסם

גם אף אחד פה לא חבר שלך, אז תירגע.

לפותח הת'רד, תתחדש, וחבל שלא שאלת אותנו לפני הקנייה.

פורסם

אתה מדבר אליי?

ו-EXTRACT, זה שמישהו כותב שטרמלטק חברה לא איכותית, לא אומר שהוא צודק והוא יכול להיות בנאדם בדיוק כמוך וכמוני שרק שמעו שיש להם חרא של ספקים...

מי שכתב את זה ממש לא זרק באויר.

תסמוך עליו שהוא בדק וראה המון תגובות ודיונים בנושא ולכן הוא כתב את זה.

אין לי כרגע לינקים לתת לך כי אף פעם לא בדקתי את זה אבל אם תפנה לליאור אני בטוח שהוא יוכל להראות לך כמה תוצאות

פורסם

אני רק מעונין לראות הוכחות לזה ש- TT באמת מביאים חרא ספקים כי בחו''ל אנשים דווקא טוענים אחרת ואומרים שמבחינת נצילות הפסקים שלהם מהטובים ביותר שיש.

פורסם

אני רק מעונין לראות הוכחות לזה ש- TT באמת מביאים חרא ספקים כי בחו''ל אנשים דווקא טוענים אחרת ואומרים שמבחינת נצילות הפסקים שלהם מהטובים ביותר שיש.

אבל חוץ מנצילות? מה עוד יש להם אתה כל כך אוהב?

הנה הוכחה אחת ולתמיד שהספקים שלהם יקרים הרבה יותר ממה שהם אמורים להיות (אה? איך אני? אני לא מוציא מילה ועדיין מעביר את המסר)

הנה ספק של THERMALTAKE :

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4109

והנה ספק ג'נרי באותו הספק:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6246

העובדה שהמחיר שלהם כל כך קרוב רומזת על כך שהם מבוססים על חלקים פנימיים דומים, וזה ידוע שחלקים פנימיים של ספקים (ושאר ירקות) ג'נריים זולים ולא איכותיים, מסקנה? כנראה הספק של TT גם קצת ג'נרי...

פורסם

פי 2.5 מחיר זה נקרא קרוב?

טוב... הפסקתי להקשיב למה שאתה אומר. ::)

פורסם

פי 2.5 מחיר זה נקרא קרוב?

טוב... הפסקתי להקשיב למה שאתה אומר. ::)

אומנם פי 2.35, אבל עדיין ספק מקצועי במחיר כזה לא קיים. ואם אתה לא רוצה להקשיב לי, אתה מוזמן ללכת לחנות הקרובה לביתך, לקנות ספק של TT, להרוס לעצמך את המחשב איתו ולעזוב את הת'ראד הזה בשקט...

פורסם

ל TT יש מלא ספקים גרועים אבל יש כמה ממש טובים דוגמא לספק ממש ממש טוב שלהם הינו ה Thermaltake Toughpower 850W W0131RU NVIDIA QUAD-SLI APPROVED, FOUR +12V RAIL READY - Retail

אני הולך לקנות אותו למערכת החדשה שלי

פורסם

תגידו סליחה שאני מתפרץ איך הספקים של Channel Well Technology החברה הזאת טובה ???

ואני יודע שהם טובים אז למה אתם אומרים לבן אדם שהספק שלו לא משהו וג'נרי אם הוא ג'נרי אז אל תקנו ספקי ANTEC גם הם ג'נרים ויש עוד מלא אז תפסיקו לזבל את המוח הדגם שיש לו מיוצר על ידי Channel Well החברה שמיצרת את ANTEC אז תבדקו לפני שאתם אומרים ג'נרי ג'נרי אולי תבדקו את הספק שלכם בטח מיוצר באיזה מפעל \ תעלה בסין

וחוץ מזה הוא בין הספקים הטובים ובכלל כל ספקי TT בחברות כמו DFI, AMD ועוד תעשו חיפוש בגוגל קצת אתם קוטלים משהו על סמך ספקים שאולי היו קצת פגומים לכל חברה יש ספקים פגומים לאחר יצור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים