עבור לתוכן

PlayStation 3 VS PC with 8800

Featured Replies

פורסם

אבל!

ב PS3 יש שמונה ליבות, וזה מכונת משחקים, אין מערכת הפעלה...

אם אתה לא מבין, בבקשה אל תגיב..

אז כן - יש לה 8 ליבות (7 אם אני לא טועה, אגב), אבל רק 2 או 3 מהן ליבות מלאות וכל השאר הן מאין ליבות עזר.

הRSX מבחינת עוצה שווה ל7900GTX SLI, אפילו פחות - על כל המשתמע מכך - אין AA+HDR לדוגמא. מבחינה מסוימת, הXBOX360 עדיף מבחינה חומרתית.

ועל כל זה, תקח בחשבון שיש לה סה"כ 512MB RAM, שזה כלום, ומתוך זה 256 הולכים לכרטיס מסך, שסה"כ, בשביל קונסולה שמיועדת להחזיק כמה שנים טובות זה לא הרבה בכלל.

ואם לא הייתה לה מערכת הפעלה, היא לא הייתה עובדת. מערכת הפעלה זה שם יפה לתוכנה שיודעת לנהל את משאבי המערכת ולתת למשתמש מנשק אליהם, באופן מאוד מאוד כללי.

פורסם

אתה שוכח- אולי 512mb ram, אבל XDR.

ולגבי המשחקים, ישפאר כבר הכריזו על תג מחיר- בסביבות ה 600 ש"ח.

פורסם

לא שווה PS3

זה גם תלוי איזה משחקים אתה אוהב...

(המשחקים יקרים מאוד ל PS3)

:(

אני לא חושב שרק ה-ps3 סובל מזה, גם ה-xbox360 בכלל המחירים בארץ לקונסולות יקרים.

פורסם

כן אבל יש מלא משחקים ל XBOX 360 ב 360

החדשים 399

:xD

וה XBOX 360 PREMIUM עולה 3440

:)

פורסם

משחקים הכי חדשים למחשב, גג מגיעים ל-250-280 ש"ח וזה עוד סביר.

אני לא רואה במחיר הזה שום דבר סביר. 250 ש"ח עבור משחק זה יותר מדי. גם ככה רוב המשחקים הם בינוניים.

פורסם

במה שאתה לא אוהב אף אחד לא מכריח אותך להשתמש.

פורסם

אם אתה לא מבין, בבקשה אל תגיב..

אז כן - יש לה 8 ליבות (7 אם אני לא טועה, אגב), אבל רק 2 או 3 מהן ליבות מלאות וכל השאר הן מאין ליבות עזר.

הRSX מבחינת עוצה שווה ל7900GTX SLI, אפילו פחות - על כל המשתמע מכך - אין AA+HDR לדוגמא. מבחינה מסוימת, הXBOX360 עדיף מבחינה חומרתית.

ועל כל זה, תקח בחשבון שיש לה סה"כ 512MB RAM, שזה כלום, ומתוך זה 256 הולכים לכרטיס מסך, שסה"כ, בשביל קונסולה שמיועדת להחזיק כמה שנים טובות זה לא הרבה בכלל.

ואם לא הייתה לה מערכת הפעלה, היא לא הייתה עובדת. מערכת הפעלה זה שם יפה לתוכנה שיודעת לנהל את משאבי המערכת ולתת למשתמש מנשק אליהם, באופן מאוד מאוד כללי.

אל תכנס לדקויות, אתה יודע כמה משאבים הוינדוס ויסטה לדוגמא תצרוך מהמחשב... כי זה מחשב ולא קונסולה אין מה לעשות

תוך כדיי שאתה משחק רצים עוד אלפי דברים שאין להם שום קשר אפילו עקיף למשחק!

ב. אל תזלזל במעבד של סוני

ג. ה PS3 ישאיר אותך פעור פה, גם לעומת משחקים של עוד שנה לפחןץ ב PC, זה לגבי כרטיס מסך

אתם עושים פה חישובים שהמציאות תהרוס אותם לגמרי, לדוגמאה כשתראה את MGS4

פורסם

והאם 8800GTX במחשב חזק יותר מ XBOX360

.,

פורסם

אתה שוכח- אולי 512mb ram, אבל XDR.

ולגבי המשחקים, ישפאר כבר הכריזו על תג מחיר- בסביבות ה 600 ש"ח.

אולי הוא יותר מהיר, יותר טוב וכו', אבל אם אני לא טועה זה רק חלק מהזיכרון, אני חושב שחצי ממנו. ואף פעם תדר, או סוג זיכרון, איך שלא תסתכל על זה, לא יפצה על נפח (ואני לא מדבר על מקרי קצה במידה ותרצה להתקיל אותי).

אל תכנס לדקויות, אתה יודע כמה משאבים הוינדוס ויסטה לדוגמא תצרוך מהמחשב... כי זה מחשב ולא קונסולה אין מה לעשות

ג. ה PS3 ישאיר אותך פעור פה, גם לעומת משחקים של עוד שנה לפחןץ ב PC, זה לגבי כרטיס מסך

א. ועובדה שPS3 היא קונסולה, פשוט.. איך לנסח את זה בעדינות.. לא טובה, יחס מחיר/תועלת ברצפה שכבר היום, עם XP (וויסטה תהיה בסופו של דבר יותר יעילה), עם החומרה המתאימה - כבר עוברת אותה.

ב. WELL, בפעם האחרונה שבדקתי אלה היו מעבדים של IBM. לא מזלזל או משהו, אבל ציינת שיש להם 8 ליבות, שזה לא ממש נכון.

ג. תאמין לי שלא, כבר ראיתי את כל הסרטונים שלו והוא לא עושה לי את זה.. סגנון המשחקים שלי הם לא יפניים מוזרים כאלה, ולכן גם הXBOX מתאים ועדיף אפילו.

אפילו אין רטט בשלט של סוני, כמה שזה לא בריא, פשוט אי אפשר לשחק ככה..

פורסם

אז מה החומרה הכי חזקה שמסוגלת להריץ את המשחקים והגרפיקה הכי מתקדמת משלושת הבאים:

GF 8800GTX

PS3

XBOX 360

אם אפשר גם הסבר לגבי כל נימוק

תודה!!!

פורסם

א. קצת הגזמת לא? מכבים תוכנות שלא צריך לפני המשחק ונגמר הסיפור, לא צריך להוציא מהפרופורציות.

ב. המעבד חזק, אבל קשה מאוד לתיכנות.

ג. לבנתיים אף משחק שלהם לא השאיר אותי פעור פה, היחיד שהפתיע אותי מבחינת גרפיקה הוא קרייסס החדש.

חוצמיזה גם אם אני יראה משהו מדהים מסוני, אני לא אתפלא אם הם לא עבדו עלי, את E3 של סוני לא אשכח לעולם! והמבין יבין.

פורסם

עם כל הכבוד, יש משהו במה שהוא אמר. 512 מגה, עבור מערכת הפעלה מצומצמת מאוד ספציפית אך ורק לחומרה של הקונסולה ונטולת גמישות - פלוס משחק שכתוב במיוחד עבור הקונסולה הזאת - אני לא חושב שזה מעט. נכון, אפשר היה לשים גיגה ו"להיות בטוחים". אבל זה בהחלט מספיק, לדעתי.

ואגב, אני בהחלט חושב שסוני פישלו בגדול בהקשר של הקונסולה הזאת - מוציאים מערכת שלא הרבה יותר טובה מה-XBOX, והמון זמן אחריה. זה לא נראה טוב. מצד שני, אני בטוח שהמוניטין של סוני יעשה את שלו ולא תהיה להם בעיה במכירות ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים