עבור לתוכן

PlayStation 3 VS PC with 8800

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה,

מה יותר טוב מבחינת גרפיקה ביצועים FPS וכל שאר הדברים

מחשב עם כרטיס מסך 8800 או קונסולת PlayStation 3 ??

זה דחוף לי אז אנא, תודה למגיבים.

פורסם

ה8800 לדעתי יהיה יותר חזק...אם אני לא טועה כבר היום קרוס פייר של x1950 xt יותר חזק..

פורסם

יש לי שאלה,

מה יותר טוב מבחינת גרפיקה ביצועים FPS וכל שאר הדברים

מחשב עם כרטיס מסך 8800 או קונסולת PlayStation 3 ??

זה דחוף לי אז אנא, תודה למגיבים.

אין פה בכלל מה לחשוב, בטח ש-8800 לוקח זה מפלצת.

אגב: למה זה דחוף לך?

פורסם

ה8800 יהיה יותר טוב

אבל אל תשכח שבמחיר שלו אתה קונה פלייסטישן 3 ונשאר לך עודף

פורסם

8800 יהיה יותר טוב אבל יש גם שיקולים אחרים

מחיר - כמו שצויין

נוחות

והמשחקים שזמינים ך ל-PC או PS3 או קונסולה אחרת - מה שווה שיש לך הכי טוב אבל המשחקים שאתה מעדיף נמצאים על פורמט אחר?

פורסם

הG80 אוכל את הכרטיס מסך של הPS3, הRSX (הכרטיס מסך שיש בPS3) הוא מיוצר ע"י NVIDIA ומבוסס על אותה טכנולוגיה של הG70 שזה כל הכרטיסים של הדור הקיים (7800\7900).

אבל כרגע במחיר של הG80 אתה קונה בערך PS3, למרות שעוד כמה חודשים שיצא הR600 של ATI יתחיל התחרות האמיתי של הDX10 ואני מאמין שנראה מחירים אטרקטיבים יותר, ותצפו שבסוף שנה הבאה נהיה באותו מצב שאנחנו עכשיו - יהיה לנו שפע של כרטיסי HIGH END של DX10 במחירי קרקע.

פורסם

הG80 אוכל את הכרטיס מסך של הPS3, הRSX (הכרטיס מסך שיש בPS3) הוא מיוצר ע"י NVIDIA ומבוסס על אותה טכנולוגיה של הG70 שזה כל הכרטיסים של הדור הקיים (7800\7900).

אבל כרגע במחיר של הG80 אתה קונה בערך PS3,

וכמה יעלה כול משחק? 400, 500, 600, ש"ח ? :kopfpatsch:

פורסם

אבל!

ב PS3 יש שמונה ליבות, וזה מכונת משחקים, אין מערכת הפעלה...

פורסם

בשורה התחתונה זה תלוי באיזה משחקים אתה אוהב, ואם הם יצאו לקונסולה או ל-PC. אם המשחקים יצאו לשניהם, אז אני מניח שעל ה-PC הם ייראו יותר טוב.

אני אישית נוטה יותר לכיוון של אסטרטגיה / משחקי תפקידים / הרפתקאות ושם (לפחות פעם אחרונה שיצא לי לשחק על קונסולות) אין תחרות רצינית ל-PC.

פורסם

וכמה יעלה כול משחק? 400, 500, 600, ש"ח ? :kopfpatsch:

59.99$ בארצות הברית,זה יוצא כ 250 שקל תוסיף לזה מע"מ יוצא 294 ש"ח+מכס+רווח של חברות ההפצה אני מאמין שזה יגיע למחיר של כ 400 ש"ח.

ה RSX מבוסס על ליבת ה G71 שהיתה מרכז כרטיס ה 7900GTX...אם זכרוני אינו בוגד בי ה RSX הוא שווה ביצועים למערך SLI של 7900GTX אך אל תתפסו אותי במילה.

אם אתה מתלבט אם לקנות 8800GTX או פליסטיישן 3 אין כאן מקום להשוואה...אני הייתי הולך על ה PS3 בעיניים עצומות אבל מכיוון שהדבר אינו פרקטי כרגע(כל ה 100,000 יחידות שהושקו ביפן נחטפו תוך כמה שעות)אין מקום להשוואה.

פורסם

אבל תכלס למי איכפת? המשחקים בשני המקרים לא יראו זוועתיים, וקונים משחקים/קונסולות לא רק בגלל הגראפיקה.

פורסם

אבל תכלס למי איכפת? המשחקים בשני המקרים לא יראו זוועתיים, וקונים משחקים/קונסולות לא רק בגלל הגראפיקה.

אם תג מחיר של 400-500 ש"ח, נגיע לרחוב... :kopfpatsch:

פורסם

משחקי מחשב גם עולים כמעט גם ככה :nixweiss:

פורסם

משחקי מחשב גם עולים כמעט גם ככה :nixweiss:

משחקים הכי חדשים למחשב, גג מגיעים ל-250-280 ש"ח וזה עוד סביר.

פורסם

לא שווה PS3

זה גם תלוי איזה משחקים אתה אוהב...

(המשחקים יקרים מאוד ל PS3)

:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים