עבור לתוכן

alpine 64 שאלה על המהירות?

Featured Replies

פורסם

טוב הרגע סיימתי להתקין את הac alpine 64

ההתקנה הייתה פשוטה אפילו שבהוראות כתוב שיש לחזק את הברגים עד שגוף הקירור לא יוכל להתנועע במקום.

אבל אצלי לא היה מקום או אפשרות להידוק הברגים, יכול להיות שהברגים כבר היו מחוזקים אבל בהוראות לא כתוב שיש לשחררם בכל מקרה הגוף קירור נכנס לאחר דחיפה עם קצת כוח.

הסיבה המרכזית שרכשתי את הגוף קירור הזה היה כדי להחליף את הthermaltake tr2 הרועש יחסית לשאר המערכת וגם לאחר שהתרשמתי לטובה מהומצרים של ac עם ה nv silencer שמותקן על ה6600gt שלי.

בבקרה על מהירות המאורר (ע"י speed fan ו eversest) כתוב שהמאורר פועל על 2400 rpm בעוד שהוא אמרו לעבוד על 2000 למה זה אין ךי מושג.

חוץ מזה הרעש- המאורר לא יותר שקט מהtr2 שלי ועוד ניתן לשמוע אותו בבירור (יש לו צליל שונה אך עדיין מורגש.

אם מישהו יודע למה הוא קצת רועש ולמה המהירות (לפחות לפי הבקר) היא יותר גבוהה אני ישמח לדעת.

קירור- טוב פה יש שיפור משמעותי הטמפרטורה של המעבד אחרי 20 דקות סטרס (ע"י sp2004) עם הגוף הקודם הגיע ל 43 מעלות עכשיו המעבד יושב על 33 מעלות ולא עולה מעבר לכך.

בקיצור לא הקפצתי את הנושא פשוט מאוד רוצה לדעת האם ניתן להוריד את מהירות המאורר והאם לא מדובר בפגם בייצור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים