עבור לתוכן

8800gtx

Featured Replies

פורסם

שלום האם Enermax LIBERTY 500w יספיק ל-8800gtx ? תודה מראש

פורסם

האמת התשובה שלך כבר לא נכונה כלומר היייתה נכונה עד אתמול אבל מכיוון שהכרטיסים הושקו זה עבר מפורום נביאים לפורום מי יודע מידע על הכרטיסים החדשים אז אם מישהו יודע שיענה מי שלא אין טעם להתחכם

פורסם

ממש לא התחכמתי.

בכל מקרה עד כמה שידוע לי,כנראה שהליברטי 500 יהיה גובולי,תלוי באיזה חומרה בדיוק יש לך מסביב

פורסם

לא גבולי ולא נעליים

הוא יהיה מספיק ואפילו OVERKILL רציני, גם ל8800GTX

פורסם

למה לא הראו שהוא עם קונרו בפול לואד לקחו 350~ (נכון?!)

אז למה שאפילו 400W לא יחזיק אותו

פורסם

חופר הקברים,אני מודה שהתבלבלתי לגמרי.

מצד אחד ראיתי שCUPRA פתח תראד והראה שקונרו ב-OC עם 1950XTX לוקחת רק 290W ככה שהם חישבו שגם ליברטי 400 צריך להחזיק ואם לא אז 500 בטח ובטח.

אבל אז בא יואב ואמר לי שבפורום תצוגה אמרו שליברטי 500 לא יחזיק ולכן הוא שם בפרטים האחרונים שאמורים לתמוך ב-DX10 ספק של קורסאיר 520 באיזה 800 ש"ח.

תעשה לי סדר בבקשה

פורסם

מה זה כזה דחוף עכשיו?!? חכו שהכרטיס ייצא ושמישהו ייעשה עליו REVIEW ואז נהיה הרבה יותר חכמים..

*נ.ב- אני ממש לא מבין את NVIDIA, מה קשור לשחרר את הכרטיס הזה בכלל עכשיו ?!! יש עוד איזה חודשיים עד שתצא הויסטה ועד אז אין לכרטיס הזה יותר מידי פואנטה (והאמת שגם אחר כך, כי משחקי DX10 חוץ מCRISIS, אם בכלל, רחוקים כרגע..) מה שהם עושים זה בס"כ יוצרים בהלה לכרטיסים תומכים DX10 ומאיטים את מכירת כרטיסי הדור הנוכחי שלהם (7900GT/GTX , 7950GTX וכו'..) התאריך השקה שלהם ממש תמוה לדעתי.. הם רק מבהילים לקוחות פוטנצייאלים שתכננו לקנות כרטיסי DX9 ,לחכות עם הרכישה שלהם..

פורסם

צריך להוסיף סמיילי של "BS".

בכל מקרה, הכל תלוי באיזה מערכת מדובר.

אך ממה שאני שומע כאן, אותם אנשים שרוכשים GeForce 8800GTX, למעשה רוכשים מערכת חזקה ("אוכלת" מתח) ומתכננים Overclock.

ובכן, Overclock למעבד יגביל את אחוזי המאמץ של הכרטיס, וכך למעשה יגביר את צריכת המתח.

בנוסף, במידה והכרטיס יגיע לנקודה קריטית אשר מפעילה לחץ מסוים (חישוב מידע מורכב), אחוזי המאמץ יעלו וכך גם צריכת המתח.

אני ממליץ בחום לא להתיחס לביקורת המסוימת שצוינה מעלי, ולמעשה לא להתיחס לשום ביקורת כרגע.

חכו עוד קצת.

פורסם

עמרי?!?!

ראית אותם ב SLI?!?!

ב GURU3D

HOLY M***

:eek2: :eek2: :cwm10:

פורסם
So many things can happen. So just remember this:

GeForce 8800 GTX - 450W or greater power supply with 12V current rating of 30A

GeForce 8800 GTS - 400W or greater power supply with 12V current rating of 26A

- זה דיי מסכם את העיניינים :)

נכון, זה כבר מתחיל לצאת משליטה ועוד תארו כמה מתח הכרטיסים של ATI עם ה-R600 יצרכו. ועוד ב-CF :-[ :-[ :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים