עבור לתוכן

בעיה ב NEED FOR SPEED CARBON - תקיעות בזמן משחק

Featured Replies

פורסם

שמתי לב לתופעה מעצבנת, כשאני משחק ב NEED FOR SPEED CARBON מידי כמה שניות המשחק נתקע, כל עשר שניות בערך יש קרטוע מעצבן למשך שניה, אני משתמש בהגדרות מקס' ובכלליות המשחק רץ בסדר רק שהתקיעות האלה מרגיזות, ניסיתי לבטל אנטי וירוס ועדיין לא עוזר...

יש רעיונות?

פורסם

מה המפרט מחשב שלך? (ולא הגיע הזמן אגב, אחרי 1907 תגובות שלך, לשים כבר מפרט קבוע בצד?!?..)

פורסם

זה לא מס' ההודעות זה התוכן שלהן

וגם הזמן והוא די ותיק

פורסם
  • מחבר

מה המפרט מחשב שלך? (ולא הגיע הזמן אגב, אחרי 1907 תגובות שלך, לשים כבר מפרט קבוע בצד?!?..)

האמת שאני עצלן אבל האמת הגיע הזמן שיהיה לי מפרט בצד :smile1:

אוקיי אז תראו את המפרט הוא בסדר לא?

פורסם

המעבד קצת מת... מה טמפ של כ.מ או מעבד? כי המיפרט צריך להחזיק את המישחק על מקס אבל לא יודע מה לגבי רזולוציה ופילטרים

פורסם
  • מחבר

האמת ששמתי לב עכשיו שהבעיה הזאת היא רק במשחק הזה... ז"א אני מריץ באטלפילד 2142 על מקס' ועובד יפה מאוד גם בקטעים יחסית "עמוסים"

גם NFSC רץ בסדר, אבל מתחיל לקרטע אחרי שאני משחק בו יותר מעשר דקות בערך, אחרי עשר דקות יש למשחק מן תקיעות קטנות כאלה למשך שניה כל עשר שניות בערך וזה מציק... המשחק רץ על מקס' הגדרות

יכול להיות שזאת בעיה במשחק ושצריך לחכות לפאץ'? או שיש משהו שאני צריך לעשות? כי מבחינת טמפ' הכ.מסך עומד על 70 מע' בערך במאמץ והמעבד על 46 מע' ויש דרייברים מעודכנים להכל

פורסם

זה לא סתם מקרט אחרי עשר דקות...אולי זה רכיב כלשהו שמגיע לטמפ' אחרי עשר דקות...

תבדוק לכמה מעלות מגיע במאמץ המעבבדףPRIME95 והכרטיס מסך:ATI TOLL

פורסם

א- תעשה מה שהבחור לפני אומר , זה הדבר הראשון שהייתי בודק.

ב- המשחק אצלי רק בתקיעות על 1280X1024 - לא חשוב על איזה הגדרות.. וכשאני שם על 1024X768 זה זה חלק לגמרי על הגדרות מקס'..

אז במידה ואתה מריץ את זה גם על 1280X1024 תבדוק את זה גם, ייתכן שיש למשחק בעיה מסויימת עם הרזולצייה הזאת..

*סליחה = בדקתי שוב ועבד בסדר.. אולי היתה לי בעיה נקודתית בפעם הקודמת..

פורסם
  • מחבר

מבחינת טמפ' הכ.מסך עומד על 70 מע' בערך במאמץ והמעבד על 46 מע' ויש דרייברים מעודכנים להכל

פורסם

תנסה להוריד קצת הגדרות ותראה אם עוזר - FASS ל X2 במקום X4 וSHADER MODEL וכו' ותראה מה קורה..

בנוסף הייתי ממליץ לך להריץ FRAPS ברקע כדי לראות באמת על כמה FPS אתה משחק ולראות איזה הגדרות גורעות לך הכי הרבה ביצועים ותראה על מה אתה יכול לוותר.. אני לדוגמא גיליתי שאין שום הבדל לעין בין FSAA X2 ל X4 (ואין לי מושג למה זה..) אז הורדתי ל X2..

פורסם
  • מחבר

שמתי את כל ההגדרות על המקסימום ורק את הAA על X2 והמשחק רץ יפה מאוד, רק שמידי כמה זמן יש את התקיעות האלה שזה דיי מרגיז ואם אני באמצע סיבוב אני נתקע במשהו...

המשחק גם נתקע פיתאום וסוגר את עצמו מידי פעם והבנתי שזאת בעיה נפוצה אז שוב אני שואל, צריך לחכות לפאץ' שיצא לא?

פורסם

זזה נשמע כמו משהו שהיה לי בMW - גם תקיעות קטנות מעצבנות כאלה, לצערי לא הצלחתי לפתור את הבעיות האלה גם אחרי שיטוט אינסופי בפורומים של EA.

לגבי זה שהמשחק סוגר את עצמו, זה קרה לי לא פעם, נראה לי פשוט באג שאין מה להתרגש ממנו יותר מידי.

פורסם

גם לי יש תבעיה הזאת ..

ולפי המפרט שלי הוא צריך להריץ אותו בלי בעיות ...

פורסם
  • מחבר

כן האמת שאני חושב על זה עכשיו התקיעות האלה היו גם ב MW אז מה עושים במקרה כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים