פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים pavilion DV5269eahttp://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=919Dell Inspiron 6400www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=31המחשב לא בשביל משחקים.
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אולי במקום להגיד לנו בישביל מה הוא לא, תגיד לנו בישביל מה הוא כן?ואף תוסיף תקציב בכלל יהיה נחמד ונוכל לעזור לך
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר אני מהנדס תוכנה רוב השימוש שלי הוא עבודה מול סביבות פיתוח למינהם מה שאומר הרצה של הרבה אפליקציות די כבדות במקביל. התקציב שלי זה עד 5500.מה שאני רוצה לדעת איזה מבין 2 המחשבים האלה עדיף
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אף אחד מהם. לך על נייד עסקי עם כרטיס גרפי משולב, CORE 2 DUO וג'יגה זכרון. לך על סדרות הTHINKPAD של IBN\LENOVO, הNX\NC של HP, הלטיטוד של DELL או הTRAVELMATE של ACER... הבנת את הרעיון פשוט תבצע חיפוש בזאפ אחר הדגם עם המפרט החזק ביותר בתקציב שלך, ואז תחזור עם הרשמים.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר אף אחד מהם. לך על נייד עסקי עם כרטיס גרפי משולב, CORE 2 DUO וג'יגה זכרון. לך על סדרות הTHINKPAD של IBN\LENOVO, הNX\NC של HP, הלטיטוד של DELL או הTRAVELMATE של ACER... הבנת את הרעיון פשוט תבצע חיפוש בזאפ אחר הדגם עם המפרט החזק ביותר בתקציב שלך, ואז תחזור עם הרשמים. ומה לא בסדר בדגמים שציינתי?
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים בתור אחד שיש לו את ה-5269 הכרטיס מסך (GeForce Go 7400) לוקח חשמל ומקצר את הזמן שאפשר לחיות על הבטריה(מה גם שהכרטיס לא עובד בכל העוצמה כשהמחשב על בטריה)
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים זאת הגדרה שאפשר לשנות ליאור, בהתחלה לא ידעתי את זה בכלל אז חשבתי שיש בעיה עם הנייד, אבל אני מעדיף שהוא תמיד יהיה FULL ON....
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים בהגדרות הדרייברים נכון? או שמצאת משהו אחר? תגיד, עשית עדכון לדרייברים? כי באתר הרשמי של NVIDIA אין דרייברים לניידים...
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים בדרייברולא עידכנתיאגב הנה לינק לדרייברים באתר של nvidiahttp://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר כרטיס מסך לא כל כך מעניין אותי וכמו שאמרתם יש אפשרות לשחק עם ההגדרות ומה לגבי המחשב של dell ?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים ומה לא בסדר בדגמים שציינתי?אפשר למצוא ניידים עם מפרטים חזקים יותר בתקציב, ושוב פעם הסדרות העסקיות יהיו עדיפות יותר גם מבחינת צריכת סוללה(בד"כ) וגם מבחינת עמידות.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים Dima323,הוסף בבקשה את התקציב לכותרת.בהחלט עדיף לקנות נייד בקטגוריה עסקית, אולם היחיד שאיכשהו יכנס לתקציב זה Lattitude אשר מתומחר לא רע בארץ.מומלץ.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר Dima323,הוסף בבקשה את התקציב לכותרת.בהחלט עדיף לקנות נייד בקטגוריה עסקית, אולם היחיד שאיכשהו יכנס לתקציב זה Lattitude אשר מתומחר לא רע בארץ.מומלץ.התקציב שלי הוא עד 5500, כאשר אני רוצה מסך 15.4" לא מבריק, 1GB זיכרוןאיזה מחשב יהיה לי עדיף משתי אלה שציינתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.