עבור לתוכן

Pavilion DV5269ea VS. Dell Inspiron 6400 [או מחשב אחר עד 5500]

Featured Replies

פורסם

אולי במקום להגיד לנו בישביל מה הוא לא, תגיד לנו בישביל מה הוא כן?

ואף תוסיף תקציב בכלל יהיה נחמד ונוכל לעזור לך

פורסם
  • מחבר

אני מהנדס תוכנה רוב השימוש שלי הוא עבודה מול סביבות פיתוח למינהם מה שאומר הרצה של הרבה אפליקציות די כבדות במקביל. התקציב שלי זה עד 5500.

מה שאני רוצה לדעת איזה מבין 2 המחשבים האלה עדיף

פורסם

אף אחד מהם. לך על נייד עסקי עם כרטיס גרפי משולב, CORE 2 DUO וג'יגה זכרון. לך על סדרות הTHINKPAD של IBN\LENOVO, הNX\NC של HP, הלטיטוד של DELL או הTRAVELMATE של ACER... הבנת את הרעיון :) פשוט תבצע חיפוש בזאפ אחר הדגם עם המפרט החזק ביותר בתקציב שלך, ואז תחזור עם הרשמים.

פורסם
  • מחבר

אף אחד מהם. לך על נייד עסקי עם כרטיס גרפי משולב, CORE 2 DUO וג'יגה זכרון. לך על סדרות הTHINKPAD של IBN\LENOVO, הNX\NC של HP, הלטיטוד של DELL או הTRAVELMATE של ACER... הבנת את הרעיון :) פשוט תבצע חיפוש בזאפ אחר הדגם עם המפרט החזק ביותר בתקציב שלך, ואז תחזור עם הרשמים.

ומה לא בסדר בדגמים שציינתי?

פורסם

בתור אחד שיש לו את ה-5269 הכרטיס מסך (GeForce Go 7400) לוקח חשמל ומקצר את הזמן שאפשר לחיות על הבטריה

(מה גם שהכרטיס לא עובד בכל העוצמה כשהמחשב על בטריה)

פורסם

זאת הגדרה שאפשר לשנות ליאור, בהתחלה לא ידעתי את זה בכלל אז חשבתי שיש בעיה עם הנייד, אבל אני מעדיף שהוא תמיד יהיה FULL ON....

פורסם

איך משנים?

לא שזה משנה לי הרבה

אבל טוב לדעת...

לא משנה מצאתי

פורסם

בהגדרות הדרייברים נכון? או שמצאת משהו אחר? :)

תגיד, עשית עדכון לדרייברים? כי באתר הרשמי של NVIDIA אין דרייברים לניידים...

פורסם

הם לא מתאימים לכרטיס מסך שלנו. ככה לפחות ההתקנה אומרת לי...:\

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך לא כל כך מעניין אותי וכמו שאמרתם יש אפשרות לשחק עם ההגדרות ומה לגבי המחשב של dell ?

פורסם

ומה לא בסדר בדגמים שציינתי?

אפשר למצוא ניידים עם מפרטים חזקים יותר בתקציב, ושוב פעם הסדרות העסקיות יהיו עדיפות יותר גם מבחינת צריכת סוללה(בד"כ) וגם מבחינת עמידות.

פורסם

Dima323,

הוסף בבקשה את התקציב לכותרת.

בהחלט עדיף לקנות נייד בקטגוריה עסקית, אולם היחיד שאיכשהו יכנס לתקציב זה Lattitude אשר מתומחר לא רע בארץ.

מומלץ.

פורסם
  • מחבר

Dima323,

הוסף בבקשה את התקציב לכותרת.

בהחלט עדיף לקנות נייד בקטגוריה עסקית, אולם היחיד שאיכשהו יכנס לתקציב זה Lattitude אשר מתומחר לא רע בארץ.

מומלץ.

התקציב שלי הוא עד 5500, כאשר אני רוצה מסך 15.4" לא מבריק, 1GB זיכרון

איזה מחשב יהיה לי עדיף משתי אלה שציינתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים