פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים במפרט הראשון של יותם הוא שם לך מעבד יותר חסכוני בחשמל 65W ולכן הוא יותר יקר...אבל גם הגרסה "הרגילה" של כפול ליבה של amd 3600 גם טובה לצרכים שלך...
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר אוקי אז ככההלכתי לחנות ושם הוא הציע לי את ההצעה הבאה- שרובה מבוססת על הצעתו של יותם שרשומה למעלה חוץ משינויים קלים.מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Spectek כרטיסי מסך? Point Of View Price Units Total 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-Eדיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB SATA II צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 אז כמו שאתם רואים ההצעה כמעט אותו דבר פשוט ההבדל הוא בלוח שהוא M55GMבמקום M51GM כמו בהצעתו של יותם.אז חוץ מזה הכל בעצם אותו דבר רק שהמחיר הוא שונההחנות שהלכתי אליה דורשים בה על המפרט הזה:3300 - במזומן![ז"א אם אני לא משלם לו במזומן זה עוד איזה 100 ש"ח]מה אתם אומרים!? אני קצת בדילמה מיכוון שאני לא יודע אם כדאי ל"הסתכן" ולקנות מחנות שהיא במרחק שעה מביתי[נסיעה] לעומת החנות שבה לפי דבריו הוא מציע לי שנה אחריות ותיקונים עד הבית.מה אתם אומרים!? זה כ-300/400 ש"ח הבדל.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר הוא אמר שהוא יביא לי את הfaxconn.למרות שהוא טען שהוא סתם סטנדרטי ויש טובים ממנו.אז נו מה אתם אומרים!?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים הייתי הלך על המפרט של המוכר האלמוני...חחחרק יש סוגיה אחת...לגבי הכרטיס מסך היה תראד בפורום תצוגה(אם אני זוכר נכון) שמישהו קנה 7600GT (אני יודע שלך 7600GS אבל עדיין) והיו לו רעשים של טרקטוראני לא מגזים ככה הוא כתב בתראד...עצה שלי תבקש מהמוכר להפעיל את המחשב ולראות שהוא פועל והכל עובד כראויברגע שיעלה הWINDOWS תשמע למארז אם יש קולות יותר מדי רועשים תבדוקמאיפה זה בא אם זה מהכרטיס אז תבקש ממנו שיחליף לך אותו אם אין רעשים והכל טוב ויפה אז עשית עסקה לא רע בכלל...תהנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.