עבור לתוכן

COD3 יצא לסוני ולאקס בוקס מתי למחשב?

Featured Replies

פורסם

כותרת???

פורסם

לא ייצא.

חד ברור על דף עם סימן קריאה

מה שכן יצא עוד משחק בסדרת COD למחשב אך הוא יעסוק בלוחמה מודרנית.

Infinity Ward אחראית על פיתוח הסדרה למחשב בזמן שחברות מהצד מפתחות גרסאות לקונסולות(לפי החלטת Activision המפיצה)

פורסם
  • מחבר

למה אני חולה על המשחק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי על הדרך מתי זה יצא המשחק שאתה מדבר עליו או איזה משחק שדומה לCOD?

פורסם

המשחק שהכי דומה ל- COD ויוצא למחשב זה Medal of Honor Airborne. אולי גם Brothers in Arms Hell's Highway.

פורסם

כותרת???

המשחק לא יוצא למחשב,וגם לא ייצא

זה משחק בלעדי לXBOX360,WII ו-PS3 [כאשר גירסאת ה"ספינת דגל" של המשחק תהיה גירסאת הPS3 עם שיפורים גראפיים משמעותיים על פני הגירסאות האחרות]

אבל לעומת זאת,אתה יכול להתעודד-במקביל למשחק הזה יש עוד משחק בסדרת CALL OF DUTY שמפותח בלעדית לגירסאת מחשב...אבל זה לא יהיה מבוסס על מלחה"ע ה-2,אילא על מלחמה מודרנית. [מגניב בהרבה,נמאס לי ממש מממלחה"ע ה-2]

פורסם

כן באסה שלא יוצא למחשב ..

משחק סוף הדרך בטח באסההההההה :bash: :bash:

פורסם

לזה שכתב ש COD שיוצא למחשב שהוא מודרני אני שונא לוחמה מודרנית כמו BF2 או BF2142.

זה יהרוס את כל הסדרה הלוואי שיוציאו עוד משחק על מלחמה"ע השניה ואני לא עומד לפרט למה.

ל BF2 אגב אין עלילה.

כנ"ל על BF2142.

המשימות של מלחמה"ע השניה יותר יפות ומאתגרות

פורסם

לזה שכתב ש COD שיוצא למחשב שהוא מודרני אני שונא לוחמה מודרנית כמו BF2 או BF2142.

זה יהרוס את כל הסדרה הלוואי שיוציאו עוד משחק על מלחמה"ע השניה ואני לא עומד לפרט למה.

ל BF2 אגב אין עלילה.

כנ"ל על BF2142.

המשימות של מלחמה"ע השניה יותר יפות ומאתגרות

התגובה הכי דבילית שקראתי ב-HWZONE מזה המון,אבל פשוט המון המון זמן

א)איך אתה יודע אם אתה שונא מלחמה מודרנית?באיזה משחקי סינגלפלייר מבוססי מלחמה מודרנית שיחקת בדיוק? [ולא,BF2 ו2142 הם לא משחקי סינגלפלייר]

ב)זה ממש לא יהרוס את כל הסדרה

ג)למה של-BF2 תהיה עלילה?זה משחק מולטיפלייר בלבד...ממתי למשחקי מולטיפלייר יש עלילה?

ד)BF2142 זה לא לוחמה מודרנית,זה לוחמה עתידנית מד"בית

ה)למשחקי BF אין משימות...אז לאיזה משימות אתה בדיוק משווה כשאתה אומר "המשימות של מלחמת העולם השניה יותר יפות ומאתגרות"...הן יותר יפות ומאתגרות ממה בדיוק?כי לא ממש ציינת משהו אחר...

ואם כבר בא לך להשוות לוחמה מודרנית למלחה"ע ה-2,אז אולי איכשהו היית יכול להשוות את המשחק עם GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER..[ואני אומר "אולי" כי זה פעולה טקטי,ולא פעולה טמטומי כמו COD2 [אני אוהב את משחקי COD,אבל אי אפשר שלא לאמר שהם משחקי פעולה מטומטמים מבחינת חשיבה] ]

ואם אתה מעיז לאמר שGRAW הוא לא יפה או נטול עלילה,אז סלח לי,אבל פשוט רצוי שתנתק את המחשב מהחשמל ותזרוק אותו מהחלון.

פורסם
  • מחבר

טוב קיצר מה התאריך הכי קרוב למשחק בסגנון של COD?

פורסם

א)איך אתה יודע אם אתה שונא מלחמה מודרנית?באיזה משחקי סינגלפלייר מבוססי מלחמה מודרנית שיחקת בדיוק? [ולא,BF2 ו2142 הם לא משחקי סינגלפלייר]

ג)למה של-BF2 תהיה עלילה?זה משחק מולטיפלייר בלבד...ממתי למשחקי מולטיפלייר יש עלילה?

ה)למשחקי BF אין משימות...אז לאיזה משימות אתה בדיוק משווה כשאתה אומר "המשימות של מלחמת העולם השניה יותר יפות ומאתגרות"...הן יותר יפות ומאתגרות ממה בדיוק?כי לא ממש ציינת משהו אחר...

ואם כבר בא לך להשוות לוחמה מודרנית למלחה"ע ה-2,אז אולי איכשהו היית יכול להשוות את המשחק עם GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER..[ואני אומר "אולי" כי זה פעולה טקטי,ולא פעולה טמטומי כמו COD2 [אני אוהב את משחקי COD,אבל אי אפשר שלא לאמר שהם משחקי פעולה מטומטמים מבחינת חשיבה] ]

ואם אתה מעיז לאמר שGRAW הוא לא יפה או נטול עלילה,אז סלח לי,אבל פשוט רצוי שתנתק את המחשב מהחשמל ותזרוק אותו מהחלון.

התייחסתי לצד הסינגלפליר של המשחק ולצד המולטי יחדיו.

תראה, המשימות של מלחמת העולם השניה הן משימות שאכן קראו במציאות ואת GRAW לא כל כך אהבתי.

למשל את BIA כן אהבתי כי זו חשיבה טקטית.

הפעולה של COD2 אכן קצת מטומטמת כי לא מתייחסים לאנשים שמתים אך אל תגיד שהאויב לא מחזיר אז כראוי או זורק רימון כשצריך.

אה ואני בא לתקן אותך כי ב BF1942 היו משימות ולמעשה אהבתי רק אותו.

ואני גיימר ותיק אז בבקשה אל תתקן אותי תודה

פורסם

תנסה לשחק על Veteran פעם הבאה.

פורסם

אני סיימתי את רוב COD2 על HARDEND בלי צ'יטים ואז המשכתי ב REGULAR מכיוון שהמשימות היו קשות.

עד The Battle For Caen עשיתי קשה ואז עברתי לרגיל ואז אחת מהמשימות של האמריקאים גם כן עשיתי קשה(Hill 400 אם אני לא טועה)

פורסם

אני סיימתי על Veteran, ושמה אי אפשר לקרוא לCOD2 משחק מטומטם. אמנם אין תכנון מהלכים כמו בBIA, אבל משחק מטומטם זה לא.

אתה לא יכול סתם לרוץ קדימה ולירות בכל מה שזז, זה דורש ממך חשיבה על פעולות הסחה (ורק עם פעולות הסחה אפשר לעבור Veteran ).

בכל מקרה הוא לא יצא למחשב. אני שוקל ברצינות לקנות אקס בוקס... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים