עבור לתוכן

איזה צורב DVD לקנות? משהו זול עם איכות צריבה טובה

Featured Replies

פורסם

ראיתי בת'רד למעלה את החסרונות שכתבתם על הצורבים המצוינים שם ולכולם לפי מה שהבנתי, יש בעיה של איכות צריבה

אני מחפש צורב איכותי וזול..(200-250) בשביל לצרוב דברים על דיסקים כמו מוזיקה וסרטים ולמחוק מההרדיסק..כלומר הצריבות צריכות להיות עמידות לאורך זמן ושאם חצי שנה אחרי הצריבה אני אבוא אני לא רוצה שחצי מהדיסק יהיה פגום (מה שקורה לחבר לי עם צורב שהוא קנה לפני שנה וחצי, צרבנו איזה 150 סרטים מקוריים בערך שליש מהדיסקים נתקעים באמצע ועושים מלא בעיות בקריאת הסרט)

אני רוצה להשתמש גם בצורב ככונן DVD כך שרצוי שתהיה לו יכולת קריאה טובה גם אם יש שריטות וכאלה

תודה מראש

פורסם

כל הצורבים שבסטיקי הם צורבים איכותיים, אני לא יודע מאיפה קרצת שיש להם בעיה עם איכות הצריבה.

פורסם
  • מחבר

הנה לגבי הLG GSA-H10N

חסרונות:

- איכות הצריבה מפוקפקת, למרות שראיתי הרבה סריקות מרשימות (זו הסיבה שאני ממליץ על גירסת ה A), שום דבר ששום קושחה לא תוכל לסדר בקרוב.

BenQ DW1655

- איכות צריבה מפוקפקת על מדיות DVD+R DL

Pioneer DVR-111

חסרונות:

- בעייתי משהו בכל מה שקשור לקריאה של דיסקים שרוטים

חסרונות דיי משמעותיים...או שלא

בכל אופן איזה צורב הכי מומלץ?

פורסם

דווקא הצורבים הנמצאים שם הם צורבים עם איכות צריבה איכותית, אם לא נאמר מיטבית, במחיר סביר/ זול עד כאב.

אני כיום הייתי קונה את הפיוניר 111.

יש לו קצת בעיה עם ERROR CORRECTION לCD, אבל בDVD הוא דווקא טוב מאוד.

פורסם

הנה לגבי הLG GSA-H10N

חסרונות:

- איכות הצריבה מפוקפקת, למרות שראיתי הרבה סריקות מרשימות (זו הסיבה שאני ממליץ על גירסת ה A), שום דבר ששום קושחה לא תוכל לסדר בקרוב.

אם היית קורא היית רואה שההמלצה שלי ל גירסת ה-A

BenQ DW1655

- איכות צריבה מפוקפקת על מדיות DVD+R DL

אני בטוח שתצרוב הרבה DL ::)

Pioneer DVR-111

חסרונות:

- בעייתי משהו בכל מה שקשור לקריאה של דיסקים שרוטים

קריאה של דיסקים שרוטים, שום דבר בנוגע לאיכות הצריבה

פורסם
  • מחבר

RK תודה נראה לי שאני אלך גם על הפיוניר

למרות שאני מפחד מהבעיה של הדיסקים השרוטים...אנלא בן אדם שקפיד על הדברים האלה..וגם רוב הסרטים שצרבנו אצל חבר שלי הם די שרוטים

X-dude תודה על ההערות וואלה נותן הרגשה לחזור לפורום שלך

ואם היית קורא את ההודעה שלי היית רואה שכתבתי

אני רוצה להשתמש גם בצורב ככונן DVD כך שרצוי שתהיה לו יכולת קריאה טובה גם אם יש שריטות וכאלה

פורסם

קח את הBENQ אם תמצא! אני חושב שלא תמצא, לכן קח פיונייר 111.עוד לא היה לי CD (או DVD),שהוא לא קרא.

פורסם

שמע זה דבר שקשה לדעת, רק אתמול הובא לידיעתי שדיסק שרוט שהפיוניר לא הצליח לקרוא טושיבה כן קרא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים