פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים יש לי בעיה עם תוכנית שכתבתי שלא מסוגלת לרוץ אלא אם כן יש קבצי dll מסויימים בתקייה בה היא נמצאת. הורדתי אובייקט מהאינטרנט שאני משתמש בו בתוכנית שלי, שבא עם קבצי dll. התוכנית הסופית שלי, שעברה קומפילציה (קובץ עם סיומת exe) אינה מסוגלת לרוץ אלא אם כן קבצי הDLL בתקייה. האם יש דרך לצרף את קבצי הdll לתוכנית איכשהו כך שאני לא אצטרך שהם יהיו באותה התקייה של הקובץ תוכנית כדי שהתוכנית תרוץ?תודה מראש.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים בשביל זה אתה צריך גרסא סטטית של הספריות.עבור אפליקציות win32 אלה קבצי lib.נדמה לי שעבור אפליקציות .net אלה יכולים להיות גם assemblies.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מחבר הקובץ שהורדתי בא עם מספר קבצי cs. האם אפשר להשתמש בהם כדי להריץ את האובייקט ללא שימוש בdll? כשרציתי להוסיף את האובייקט בפעם הראשונה פשוט הוספתי את הdll לtoolbox ואז לתוכנית עצמה.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים לא כל כך ברור מהשאלה שלך איך אתה משלב את ה- dll - ים האלו בפרוייקט שלךאם ה- dll הללו הם לא .net - ים אז אתה צריך לרשום אותם בתחנה בה אתה מתקין בעזרת הפקודה regsvr32 ואז אתה יכול לשים אותם איפה שאתה רוצהאם לא ב- regsvr32 אז אתה יכול להשתמש במנהל אובייקטי com servicesאם ה- dll הללו הם .net - ים וקימפלת בעזרת visual studio אז היית אמור להוסיף אותם ב- references ובהתקנה שלהם אתה יכול לרשום אותם בעזרת כלי שנקרא gac וגם אז אתה יכול לשים אותם איפה שאתה רוצהה- gac נמצא תחת control panels => administravive tools => Microsoft .NET Framework 1.1 Configuration
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אם יש לך את קבצי ה CS אתה יכול לצרף אותם ללא צורך ב DLLפשוט תוסיף אותם לפרוייקט ותשתמש ב Class שבו אתה רוצה להשתמש דרך ה CSDLL חיצוני אתה גם יכול להוסיף אל תיקיית ה Assembly ואז זה תמיד ירוץ אבל אם אתה לא מתכוון להשתמש ב DLL בעוד תוכניות חבל על הצירוף ל Assembly
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.