עבור לתוכן

שאלה פשוטה בקשר לC# וקבצי DLL

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם תוכנית שכתבתי שלא מסוגלת לרוץ אלא אם כן יש קבצי dll מסויימים בתקייה בה היא נמצאת. הורדתי אובייקט מהאינטרנט שאני משתמש בו בתוכנית שלי, שבא עם קבצי dll. התוכנית הסופית שלי, שעברה קומפילציה (קובץ עם סיומת exe) אינה מסוגלת לרוץ אלא אם כן קבצי הDLL בתקייה. האם יש דרך לצרף את קבצי הdll לתוכנית איכשהו כך שאני לא אצטרך שהם יהיו באותה התקייה של הקובץ תוכנית כדי שהתוכנית תרוץ?

תודה מראש.

פורסם

בשביל זה אתה צריך גרסא סטטית של הספריות.

עבור אפליקציות win32 אלה קבצי lib.

נדמה לי שעבור אפליקציות .net אלה יכולים להיות גם assemblies.

פורסם
  • מחבר

הקובץ שהורדתי בא עם מספר קבצי cs. האם אפשר להשתמש בהם כדי להריץ את האובייקט ללא שימוש בdll? כשרציתי להוסיף את האובייקט בפעם הראשונה פשוט הוספתי את הdll לtoolbox ואז לתוכנית עצמה.

פורסם

לא כל כך ברור מהשאלה שלך איך אתה משלב את ה- dll - ים האלו בפרוייקט שלך

אם ה- dll הללו הם לא .net - ים אז אתה צריך לרשום אותם בתחנה בה אתה מתקין בעזרת הפקודה regsvr32 ואז אתה יכול לשים אותם איפה שאתה רוצה

אם לא ב- regsvr32 אז אתה יכול להשתמש במנהל אובייקטי com services

אם ה- dll הללו הם .net - ים וקימפלת בעזרת visual studio אז היית אמור להוסיף אותם ב- references

ובהתקנה שלהם אתה יכול לרשום אותם בעזרת כלי שנקרא gac וגם אז אתה יכול לשים אותם איפה שאתה רוצה

ה- gac נמצא תחת control panels => administravive tools => Microsoft .NET Framework 1.1 Configuration

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אנסה את מה שאמרת. :)

פורסם

אם יש לך את קבצי ה CS אתה יכול לצרף אותם ללא צורך ב DLL

פשוט תוסיף אותם לפרוייקט ותשתמש ב Class שבו אתה רוצה להשתמש דרך ה CS

DLL חיצוני אתה גם יכול להוסיף אל תיקיית ה Assembly ואז זה תמיד ירוץ אבל אם אתה לא מתכוון להשתמש ב DLL בעוד תוכניות חבל על הצירוף ל Assembly

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים