עבור לתוכן

WD3200KS VS ST3320620AS ??? מה לקנות?

Featured Replies

פורסם

הייתי סגור כמעט ב 100% על ה SEAGATE עד שקראתי שלהרבה אנשים הוא מתקלקל ויש תקלות רבות (וקראתי שהוא מרעיש בצורה מחרידה).

בקיצור, אני חושב שאני יקנה את ה WD גם כי יש אותו ביותר מקומות במלאי וגם כי הוא יותר שקט.

מישהוא כאן שראה ושמע את שניהם יכול להגיב לי כאן ?

פורסם

לך על הסיגייט, עדיף.

פורסם

יש לי את ה-WD 250 SATA 2 16MB והוא לא נשמע לאוזן בכלל!!!!!!

מומלץ..

פורסם
  • מחבר

לך על הסיגייט, עדיף.

אבל מה עם כול מה שציינתי למעלה?? לא נתקלתה בכלום אף פעם ??

אני פשוט לא רוצה הרדיסק שיהיה לי טרקטור, אבל חשוב לי שיהיה מהיר ואמין

פורסם

סיגייט הוא בין הכוננים היותר שקטים ואמינים, WD לא כל כך.

פורסם
  • מחבר

כי תאמת יש לי בבית שתיים של WD והם די שקטים.

אבל לפי מה שקראתי מאנשים שנהרסו להם די הרבה SEA הם אמרו שהוא הרדיסק די רגיש, זה נכון ??

כאילו, הוא יכול להיהרס פשוט מכלום

פורסם

לא יודע ממי שמעת, לי היו מאקסטור, WD, IBM, וסיגייט שנהרסו במרוצת השנים, כל חברה והפאשלות שלה אבל סתם ככה, מי שאמר לך סתם משמיץ.

פורסם

מבין שני אלו לך אל הסייגיט.הבעיות שציינת נשמעים כמו אנשים שקיבלו מוצר תקול (נראה לי בסביבות 2 אחוזים סטטיסטית מגיעים למעבדה בזמן קצר אחרי הקניה).

עריכה:הנה ציטוט של ננע ממדריך לבניית מחשב קולנוע: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405115&TypeID=1

"למה בחרנו: סדרת Barracuda 7200.10 של Seagate מפגינה ביצועים מעולים, שמגובים באמינות גבוהה, פעולה שקטה, ואחריות חסרת תקדים של חמש שנים. מבין הדגמים בסדרה, הכוננים בנפח 320BG‎ הם המשתלמים ביותר – 1.875 ש"ח לג‘יגהבייט. אלו לא הכוננים הקשיחים השקטים ביותר שאפשר לקנות, אבל הם מפצים על כך בנפח ובביצועים.

תיאור: ה-Barracuda 7200.10 של Seagate עושה שימוש בממשק SATA II במהירות ‎3Gb‎ לשניה, ויש לו תמיכה ב-NCQ וזיכרון מטמון של ‎8MB‎. בחרנו את הדגם בנפח ‎320GB‎, אבל אפשר לבחור נפחים עד ל-‎750GB"

חוץ מעניין האחריות שהרבה חברה בפורום אמרו שהוא עבודה בעיינים וזה 3+2 אני מסכים אם כל מילה.ולא לשכוח שהם משתמשים ב"טכנולוגיה

של העתיד"-כתיבה אנכית.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה.

הזמנתי אותו אתמול בערב. מקווה שעשיתי בחירה נכונה ושאני לא יתחיל לרוץ אחריו (רעש והתקלקלות)

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים