פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אני מחפש עכבר חדש כשהתכונות הרצויות הן :1. אלחוטי2. טווח גדול לפחות 5 מטר3. ריבוי לחצנים ואפשרות לתכנת אותם4. אחיזה נוחה (לא פלסטיק בשני שקל ....)ישמש למעט משחקים, צפייה בסרטים מהסלון ופעולות יומיות רגילות.ראיתי את ה MX900 אם יש למישהו אותו אשמח לחוות דעת.הצעות אחרות ייתקבלו בברכהתודה
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים תקנה את LOGITECH MX1000זה עכבר סוףולפי דעתי יפה במיוחד וגם לפי דעתי הוא יותר טוב מה G7הסוללה של הMX1000 מחזיקה המוןןןןןן זמן והוא גם ליזר ומעוד נוח ולא צריך להחליף לו סוללןות כל הזמן הוא בא עם מטען
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מחבר מה התקציב והשימושים שלך?ישמש למעט משחקים, צפייה בסרטים מהסלון ופעולות יומיות רגילות.תקציב עד 500 ש"ח
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אז לך על ה-MX1000. עכבר חמוד ולא רע למשחקים. הבעייה היא שאני לא יודע מה הטווח שלו.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מחבר לא עדיף את הG7 ? ראיתי את ההשוואה שנעשתה פה באתר וידוע לי שיש לG7 את הטווח.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים ה G7 בהחלט מעולה פרט לזה שהסוללה שלו לא הכי חזקה אבל הם נותנים שתי סוללות יחד עם הכבר אז תלוי כמה אתה משתמש במחשב ואם לא יציק לך להחליף את הסולללה בסוף כל יום עבודה
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים הכותרת לא עניינית.ערוך אותה במהירות כך שתכיל תקציב ושימושים (לדוגמא "המלצה לעכבר אלחוטי עד 500 שקלים"), או שהת'רד ינעל.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר קיבלתי את ה G7 והוא נחמד ביותר , עם טווח גדול מאד וסוללה סבירה (מחליף כל יום בבוקר)יש רק בעייה אחת משמעותית בעכבר וחבל שלא ידעתי אותה קודם : הגלגלת של העכבר מרעישה כמו טרקטור והגלילה ממש לא חלקה כמו שהתרגלתי !!!חוצמזה הוא נוח מאד ומדוייק.איך הגלילה ב MX1000 ? (אולי אני אחליף אותו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.