עבור לתוכן

איזה ספק הכי טוב שאפשר להשיג בארץ עד 1000 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

איזה ספק הכי טוב שאפשר להשיג בארץ עד 1000 ש"ח? לא משנה מאיזו חנות..

פורסם

זה לא כל כך קצת זה עוד 25% בהחלט חריגה משמעותית

פורסם

בתקציב זה הספק הכי טוב יהיה ה - FSP EPSILON 700W שעולה 1000 ש"ח בנועה.

פורסם

FPS Epsilon 700W ו- Corsair 620W נראות לי כמו הבחירות הכי חכמות.

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי בכיוון הקורסאייר

פורסם

גם הSS מעולה.

אני לא יודע למה אבל ממה שקראתי בפורומים אחרים, לא כ"כ ממליצים על FSP כשיש חלופות כמו קורסאייר או הSS, משום שיש להם "RIPPLE" יחסית גדול.

תקראו קצת ביקורות של JONNYGURU כדי לראות למה הכוונה.

פורסם

אפשר לדעת למה אתה צריך ספקים של 600W?

סתם בשביל הסקרנות...

פורסם
  • מחבר

המחשב יושב במרפסת ויש שם רק שקע אחד ככה שאני חייב לחבר את המכונת כביסה דרך המחשב עכשיו אני זוכר שתמיד היא מקפיצה את הפקק אז רציתי שיהיה ספק חזק שיוכל להחזיק גם מחשב וגם מכונת כביסה

פורסם

אולי תקנה מפצל...?

פורסם
  • מחבר

חחח יגנוב ניראה לך זה רציני? זה לא שאני צריך ספק של 600W זה אני רוצה להבין (ואולי גם לקנות) איזה ספק הכי טוב שאפשר לקנות בארץ..

פורסם

המחשב יושב במרפסת ויש שם רק שקע אחד ככה שאני חייב לחבר את המכונת כביסה דרך המחשב עכשיו אני זוכר שתמיד היא מקפיצה את הפקק אז רציתי שיהיה ספק חזק שיוכל להחזיק גם מחשב וגם מכונת כביסה

אני מניח (לטובתך) שזה בצחוק ???

עריכה:

טוב אני רואה שבאמת התלוצצת.

בד"כ כדאי להתאים את הספק לצרכים. אם מספיק לך ספק ב 400ש"ח, למה להוציא 1000 ?

פורסם

חחח יגנוב ניראה לך זה רציני? זה לא שאני צריך ספק של 600W זה אני רוצה להבין (ואולי גם לקנות) איזה ספק הכי טוב שאפשר לקנות בארץ..

חשבתי שאתה רציני... :P

בכל מקרה, זה נדיר שמישהו באמת 'צריך' ספק מאוד חזק ובד"כ אנשים שקונים כאלה בקושי מנצלים את הפוטנציאל של הספק.

לי לדוגמא יש ספק 750W אבל אותו קיבלתי בחינם ואפילו שאני רוצה לשדרג נתישהו לאיזה R600 נחמד אני חושב שהייתי לוקח משהו יותר חלש של סביבות ה- 600W+.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים