עבור לתוכן

צריך עזרה/המלצות ל-OC למחשב שלי - XP 3000+

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, אבל כרגע אני חייל אז אני ימשוך עוד קצת עם המחשב העכשווי, אז אני רוצה לעשות לו OC ולהגיע איתו לביצועים טובים יותר, ככה שאני אוכל לשרוד איתו עוד כמה חודשים :)

אז ככה המפרט שלי הוא:

AMD XP 3000+

ABIT NF7-SL v2

2x 256MB DDR Kingston (לא יודע את התיזמונים שלהם, אבל הם על default. מקסימום אני אעדכן את ההודעה יותר מאוחר אם זה מאוד הכרחי)

Gigabyte RADEON 9600PRO

הייתי רוצה לעשות OC לכל המערכת, יש לי קירור למעבד משהו עתיק - Thermaltake Volcano 12 אני חושב .. חחח

אם אני צריך לשפר מעט את הקירור במחשב כדי להשיג OC רציני, בבקשה המליצו לי על דברים, כי באמת הייתי רוצה לשרוד עם המחשב הזה עוד כמה חודשיים ואז להביא איזה מפלצת חדשה הביתה :silly::cool2:

עד איפה אפשר ניראה לכם לדחוף את המחשב? עד כמה כדי לנסות? תנו לי המלצות ואני אנסה אותם בערב, תודה לכל מי שעוזר! ;D

פורסם

המחשב שלך היה רצחני בתקופה שלו .....לפני 3 4 שנים חי רע ביותר .

אחשב הוא יסחוב חלק מהמישחקים ...

הלוח שלך מתאים ל OC רציני ....זה לוח בדיוק ל OC ,בקשר למעבד אני לא יודע אבל נירא לי גם טוב .

קיצר כנס לביוס ותראה שם אפשריות העלאת FSB למעבד תנסע גם לשחק אם המכפלה לכיוון מטה אולי זה יביא לך יותר ב FSB ....תבדוק את התיזמונים גם

בקשר לכרטיס מסך ...תנסה בתוכנות כמו RIVA TUNER או POWER STRIP לשחק אם ה מהירות ליבה וזיכרון עד שתגיע לגבול ..

הגבול זה כאשר מופיעים לכה ארטיפקטים בדרך כלל ....תעשה לו בדיקןת מאמץ ב 3DMARK וכו.

למעבד תבדוק שה טמפ לא גבוהה מדי ......נירא עד 60 מעלות זה בסדר לא בטוח תבדוק את זה יש בהתחלה טמפ מומלצות למעבדים ב נעוץ .....

תוכנות מאמץ למעבד ולזיכרון זה PRIME 95 או SUPER PI .....S@M וכו ...

אבל לפני כל זה תבדוק שיש לך איוורור טוב במארז מאוור אחד מקדימה עדיף 120 מכניס יותר אוויר וגם יותר שקט אחורי אחד או שניים ואחד מלמעלה ואחד על הדלת

אבל זה המומלץ אני אישית יש לי אחד מקדימה אחד מאחורה אחד מלמטה וזה נחמד .....המעבד ב 28 לא במאמץ כרגע .(P4-1.6)בלי OC אם OC ב 30 ..

שיהיה בהצלחה הכי חשוב תשים לב לטמפ של הלוח המעבד והכרטיס מסך .

כל מה שאתה עושה זה על אחריותך בלבד ....

תגיד איזה ליבה יש לך של BARTON ??כדי לבדוק תשתמש ב CPU -Z אפשרי להוריד מהאתר בהורדות .....

תשמע ככל שהדגם יותר מבוגר יהיה לך קשה יותר לעשות OC ...אני מאמין אולי תגיע ל 2.3 .מקווה שיותר .

פורסם
  • מחבר

שמע האמתי מבחינת קירור, יש לי מאורר אחד שיכניס אוויר בפרונט, ואחד שמוציא אוויר מאחורה

את הדלת אני משאיר פתוחה (ללא שום סיבה מיוחדת, כניראה פעם אחרונה שעבדתי עליו שחכתי ליסגור אותה)

ואני קר באזור קרררר, ככה שהחדר שלי עצמו קפוא.. זה גם היתרון שיש לי.

רציתי לדעת איזה עוד תוכנות יש, כאילו מה התוכנות הכי מומלצות לבדיקת המאמץ, יציבות, וכו'..

תודה.

פורסם

איזה תוכנות יש ת :CPU_Z

נתונים של המעבד שלך איזה מהירות הוא איזה סוג באיזה דברים הוא תומך וכו...אא ויש שם אופציה לראות מה התיזמונים של הזיכרון ואם הוא עובד ב DUAL CHANEL .

SUPER PI:

שזה תוכנה לבדיקת מהירות המחשב כלומר יש שם חישובי נתונים למשל חישוב של 1 MB ב CORE2 6300 (CONCORE אם 2 G זיכרון אמור לקחת איזה 20 שניות ......במעבד כמו שלך אני לא יודע כמה תבדוק ...זה מאמץ את כל המחשב .

S@M TEST :

מעמיסה את המעבד ואת הזיכרונות כדי לבדוק שהכל יציב אם כן לא יהיו שגיעות בבדיקה,יש בה אופציה למדידת טמפ

MEMTEST86+:

תוכנה לבדיקת הזיכרון מעמיסה אלעו ובודקת שגיעות

ויש עוד תוכנות של BENCHMARK :

SANDRA 2007 -שהיא בעצם תוכנת זיהוי רכיבים ותוכנת בנצמרק פופולארית

PCMARK 2005 - גם בוכנת ביצועי המערכת

3Dmark2001SE

3Dmark2003

3Dmark2005

3Dmark2006

Aquamark 3

בעיקרון אלו תוכנות לבחינת ביצועי כרטיסי מסך ב OC כן אבל הם גם בודקים את יציבות המחשב בכללי .....

יש את כל התוכנות באתר ..

שיהיה לך בהצלחה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים