עבור לתוכן

מפרט גיימרים תקציב:10K בערך

Featured Replies

פורסם

אחרי ארבע שנים הגיע הזמן להתפנק במחשב חדש..

אז ככה השימושים שלו יהיו בעיקר משחקים.. יתכן שיהיו עם עריכה\קידודים של וידאו (לא משו רציני)..

התקציב הוא 10K אך ניתן לפזול לכיוון ה11K אם באמת באמת כדאי..

עכשיו מה ששונה פה מרוב המפרטים, הוא שאני צריך כולל כל הציוד ההיקפי..

כלומר כולל עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך איכותיים.. (ללא מערכת הפעלה..)

אל תתחילו את הדיון של "אל תקנה כרטיס מסך טוב עכשיו.. תחכה לעוד כמה חודשים"- תנו לי את המפרט הכי טוב שניתן ואני כבר אחשוב מאוחר יותר בקשר להחלפת כרטיס לזול יותר..

תודה רבה מראש :))

פורסם

חכה בדיוק 4-3 ימים

וזהו .

ה 8800 נכנסים.

:xyxthumbs:

פורסם

אכן, מאוד ממליץ לחכות שבוע שבועיים עד שהכרטיסים החדשים שיושקו השבוע יתבססו בארץ. חבל להשקיע כל כך הרבה כסף במכונה שלך, ובסוף לגלות שיכלת לקבל הרבה יותר טוב אם הייתי מחכה שבועיים, נכון?

פורסם
  • מחבר

אבל המחירים יהיו מטורפים !!

והכרטיסי השקה תמיד לא משו

כמו שבסדרה שבע התחילו עם 7800 ורק אחרי זה נכנס ה79... תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם

אם יש לך 10000שח לבזבז כרגע על מחשב כדאי שתחכה קצת....ואפילו תוסיף לתקציב אםפ אתה מודאג...אבל בוא נעריך שהכרטיס 8800GTX...(ששווה לשתי X1950XTX) יעלה 4וחצי...הוא עדיין שווה את הכסף....ישאר לך 6000 שקל לשאר המחשב ואני מאמין שאתה תוכל לבנות מפלצת עם ה6 הנותרים...(וההשקה שלו אמורה להיות מחר...8-11)

פורסם

כרטיסי השקה לא משהו רק בדיעבד. אם תשווה את ה7800GT לדור שלפניו, תבין לבד עד כמה משהו הוא באמת היה.

ולגבי מחיר? הכל יחסי. ברור שכרטיס מתחיל במחיר של 400$ - כלומר 2600 שקל לHIGH END (אני מדבר על דגמי GT) - ובהמשך צונח לכ250$ לקראת סוף הקריירה שלו. איפהשהו באמצע עדיין משתלם לקנות אותו.

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף לחכות חודש חודשיים עד שיצאו דגמים נוספים ומחירים שפויים

או לקנות מחשב אכזרי פשוט עם כרטיס מסך חלש יחסית וכך לחסוך כ1500 שקל שיעברו לכרטיס חדש תוך כמה חודשים??

פורסם

אף אחד לא אמר כמה חודשים.

דיברו איתך על שבועיים בלבד.

אם תשקיע בכרטיס מסך סביר עכשיו בערך 1500 שקלים (X1900XT 256), ועוד שנה תקנה ב2000 שקל את ה8900GT (אני משער שיצא כזה ושזה יהיה המחיר שלו, אבל זה סתם ניחוש מתוך ניסיון)- השקעת סך הכל 3500 שקל על כרטיסי מסך, ואני מבטיח לך שבכל הזמן הזה תריץ כל משחק על הגדרות אופטימליות כולל פילטרים בצורה חלקה.

אם תחכה שבועיים ותקנה כרטיס כמו ה8800GTX ב3500 שקלים שהוא עולה, עם ספק מתאים והכל - עדיין תקבל את אותה רמת ביצועים עכשיו ובעוד שנה. אז אם אתה שואל אותי, זה לא כזה משנה.

אבל היות ויש לך בתקציב את היכולת להשקיע בכרטיס ULTRA HIGH END, אני הייתי מחכה שבועיים.

תמיד יש את הכיף בלקנות את הכי טוב שיש.

פורסם

יש איזשהו משחק שחיכת לו או איזשהי סיבה שאתה חייב את המחשב בשבוע שבועיים הקרובים?

בכל מקרה אני גם ככה לא הייתי ממליץ לך לקנות את ה88GTX. וללכת על כרטיס X1950XT ועוד 4-6 חודש לקנות כרטיס מסך DX10. אני בדעה שעדיף לחכות קצת שהדור הראשון מתבסס ורק אז לקנות. במיוחד משום שאין אף משחק שבאמת צריך את הDX10.

אני הייתי ממליץ לך לקחת את זה.

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 E6600 ¤1709

לוח אם:

ASUS P5B DELUXE ¤1191

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1716

דיסק קשיח:

SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 ¤463

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤213

זיכרון:

SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 ¤1750

מארז:

GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM ¤378

ספק כוח:

Corsair HX Series 620W PSU ¤1042 ש"ח

ספק כוח:

SCYTHE NINJA PLUS REB.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤268

מסך:

Viewsonic LCD 19 VX922 ¤1950

סה"כ:

10600 ¤

ועוד חצי שנה שנה תחליף את הכרטיס מסך. אם אתה תיקח את הGTS או GTX זה יחנוק לך את כל התקציב מכיוון שזה תקציב שכולל הכל.

אם אתה שואל אותי תיקח את זה עכשיו ועוד חצי שנה אולי יותר תחליף כרטיס מסך.

לקחתי בחשבון שאתה עושה OC... אם לא אתה יכול לרדת בזיכרונות ובלוח אם. בכל מקרה אל תירד בספק כי מי יודע כמה הכרטיסים של ATI יקחו והספק הזה יתן לך ראש שקט.

כשתחלתי להרכיב הייתי בטוח שישאר לי הרבה עודף אבל לא שמתי לך רמקולים מקלדת ועכבר ונשאר רק 400 שקל. למרות שאם אתה לא תעשה OC כמו שאמרתי אפשר לחסוך עוד יותר.

בכל מקרה אם אתה קונה עכשיו תתחדש ;)

פורסם
  • מחבר

חבריקוס !!

כולכם מדברים כאילו אני הולך לקנות מחשב על..

להזכירכם.. ה10000 פלוס מיועדים למחשב + מסך+עכבר+מקלדת+רמקולים..

זה עוד כ3 אלף שקל..

ככה שלמחשב תכלס נשאר כ7 וחצי -8 אלף..

פורסם

בתקציב כזה אפשר ורצוי ללכת על מסך רחב איכותי. ניתן סביבות ה-2500 ש"ח למצוא את ה-2007wfp של Dell - מסך רחב עם רזולוציה 1680X1050 ופאנל איכותי המציג 16.7 מיליון צבעים, וכן הרבה פיצ'רים נוספים.

סט רמקולים ATP3 2.1 ב-350 ש"ח + עכבר Logitech G5 ב-320 ש"ח + מקלדת Microsoft/Logitech ב-80 ש"ח וסגרת על ציוד הקפי טוב..

לגבי המפרט עצמו, יש צורך כאן ביתר פירוט כמו למשל האם מתוכנן OC והאם יש צורך במחשב שקט.

פורסם
  • מחבר

אולי OC בקטנה מאוד ובעתיד מאוד כי בחיים לא התעסקתי עם זה .. שזה לא יהיה נקודה חשובה במפרט..

שיהיה ברמת שקט טובה נגדיר את זה ככה.. גם לא צריך להיות נקודה חשובה במיוחד..

בקשר למסך הרחב אני לא כל כך בטוח בנחיצות שלו - במיוחד אם זה בא על חשבון דברים אחרים

לא צודק?

פורסם

אפשר להכניס את המקלדת עכבר רמקולים ולשדרג את המסך ל20" רחב שהבחור מלמעלה הציע. וזה יבוא על חשבון הזיכרונות והלוח אם.

איך שאתה רוצה. בגדול זה בא על חשבון ה OC. אפשר לחסוך 700 שקל בזיכרונות ועוד 300 בלוח אם וללכת על גיגהביט. ואז זה נכנס איך שבא לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים