עבור לתוכן

Linux suse - תומך תוכנות ווינדוס?

Featured Replies

פורסם

זה נכון?

ואם כן אז מתי הגרסא יוצאת ואיזה גרסה זאת?

תודה

פורסם

קראת את הכתבה בוואלה? זה יהיה בגרסאות היותר חדשות עוד שנה, וגם מיקרוסופט אמרו ש-Office 11 יפעל רק ב-XP/2K וזהו!

פורסם

עדין, זה בולשיט. לינוקס, זה לינוקס. ובלי התערבות של MS, התמיכה בתוכנות ווינדוס תהיה איומה. וטוב שכך.

פורסם

SuSe is not free. it might have wine (windows emulator) build in, but wine sucks anyways, it's only good for 2D stuff, nothing heavy.

פורסם

למעשה, WINE זה Wine Is Not (an) Emulator.

פורסם

SuSe is not free. it might have wine (windows emulator) build in, but wine sucks anyways, it's only good for 2D stuff, nothing heavy.

למעשה, סיוז כן חופשית.

SuSE Linux Download

SuSE offers the possibility to install SuSE Linux free of charge directly from the FTP server. The function scope of FTP versions is virtually the same as that of the "normal" version. Merely a few program packages have been excluded due to license reasons. The installation support is not included either.

פורסם

זה לא אופציה מציאותית. אני נסיתי את זה, והפסקתי באמצע. ההתקנה שלהם מאוד איטית, וכבדה מאוד.

פורסם

לא יודע... בדקתי מהירות מול המירורים שלהם, ואני מגיע למהירות מכובדת(120 קילובייט - יציב), אז בקרוב אולי אני אנסה פשוט להוריד הכול ולהתקין מזה.(קודם צריך הארדיסק חדש :-\)

פורסם

למעשה, WINE זה Wine Is Not (an) Emulator.

בסדר בוא נגיד שזה לא אמולטור, אז מה זה?

פורסם

יש להם הגדרה מאוד ארוכה סביב המונח המדויק. כנס לאתרם, ותקרא.

פורסם

לפי מה שהם רושמים שם זה אפליקצייה

שהמטרה שלה היא לעשות מצב תאימות כמו שיש בווינדוס XP/2000

http://www.winehq.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים