פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים קראת את הכתבה בוואלה? זה יהיה בגרסאות היותר חדשות עוד שנה, וגם מיקרוסופט אמרו ש-Office 11 יפעל רק ב-XP/2K וזהו!
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים עדין, זה בולשיט. לינוקס, זה לינוקס. ובלי התערבות של MS, התמיכה בתוכנות ווינדוס תהיה איומה. וטוב שכך.
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים SuSe is not free. it might have wine (windows emulator) build in, but wine sucks anyways, it's only good for 2D stuff, nothing heavy.
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים SuSe is not free. it might have wine (windows emulator) build in, but wine sucks anyways, it's only good for 2D stuff, nothing heavy.למעשה, סיוז כן חופשית.SuSE Linux DownloadSuSE offers the possibility to install SuSE Linux free of charge directly from the FTP server. The function scope of FTP versions is virtually the same as that of the "normal" version. Merely a few program packages have been excluded due to license reasons. The installation support is not included either.
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים זה לא אופציה מציאותית. אני נסיתי את זה, והפסקתי באמצע. ההתקנה שלהם מאוד איטית, וכבדה מאוד.
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים לא יודע... בדקתי מהירות מול המירורים שלהם, ואני מגיע למהירות מכובדת(120 קילובייט - יציב), אז בקרוב אולי אני אנסה פשוט להוריד הכול ולהתקין מזה.(קודם צריך הארדיסק חדש :-\)
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים למעשה, WINE זה Wine Is Not (an) Emulator.בסדר בוא נגיד שזה לא אמולטור, אז מה זה?
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים לפי מה שהם רושמים שם זה אפליקצייהשהמטרה שלה היא לעשות מצב תאימות כמו שיש בווינדוס XP/2000http://www.winehq.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.