עבור לתוכן

כרטיס מסך ב-120c, צריך התייעצות דחופה.

Featured Replies

פורסם

עזוב כרגע עוד קירור.....

באיזה משחה אתה הולך להתשמש?

אם אתה תשתמש במה שאני המלצתי לך זה אמור להיות הרבה יותר קל, אתה יכול למרוח את זה כמו טיפקס וזה הרבה יותר קל מאשר משחות אחרות...

פורסם

אם לא נגעת בהגדרות של הביוס ופשוט אחרי 3 שנים הטמפ עלתה, אז אין צורך (ואפילו לא כדי) לגעת בביוס! :s07:

שוב- אם הטמפ עלתה מבלי שביצעת שינויים כלשהם בהגדרות אתה פשוט צריך לנקות את המחשב, לסדר סירקולציה טובה יותר במארז (תבצע חיפוש בפורום)

תשתמש במשחה שהמליצו לך מפנדה - מאוד קלה לשימוש.

ואל תשכח לעדכן אותנו :jump:

פורסם
  • מחבר

עזוב כרגע עוד קירור.....

באיזה משחה אתה הולך להתשמש?

אם אתה תשתמש במה שאני המלצתי לך זה אמור להיות הרבה יותר קל, אתה יכול למרוח את זה כמו טיפקס וזה הרבה יותר קל מאשר משחות אחרות...

קניתי את המשחה שהמלצת לי וכבר הספקתי למרוח הכל אחרי שהסרתי את החומר טרמי הישן עם מעט טינר.

מרחתי גם על ההיטנקס בקווים מדויקים. :jump:

חשוב לומר שמרחתי ממש קצת כדי לחסות את השבב בצורה עדינה ושווה.

אני אגיע הביתה בערב ויגיד לכם מה קורה מחר, בכל מקרה איך שהבנתי אז צריך לחכות איזה כמה ימים כדי לקבל תוצאה מקסימלית!

קניתי גם מאוורר 120 ו 80 למארז. בעייה אחת שיש לי זה שהכרטיס מסך שלי הוא כל-כך גדול ככה שהוא יוצר מצב שלאוויר חם יהיה קשה לעבור בין המחיצה למטה ללמעלה אז חשבתי אולי לשים מאוורר שמוציא אוויר למטה, תוך כדי עשיית חור במארז או פשוט להכניס אוויר משם ואולי זה יעלה איך שהוא... לא יודע.

בכל מקרה יש לי מאוורר שמוציא אוויר מאחורה למעלה ממש ענקי, ואחד שמכניס אוויר(92 אני חושב) בחלק הקדמי למטה של המארז, ליד הדיסק קשיח.

אני אוסיף שני מאווררים היום: :yelclap:

את ה-120 למעלה מקדימה, ואת ה80 באמצע מקדימה, מעל ל"92".

ככה אני חושב שהאוויר פשוט ידחף למאוור הגדול שמוציא את האוויר החם (מאחורה באמצע(מעליו הספק)).

הטמפרטורה ירדה בכמות רצינית ואדירה!!!!!!!!!!!!!!! הטמפרטורה במצב ירוק כרגע מצב מנוחה CORE נמצא על 50 מעלות ומצב קריעה פחות מ-70 מעלות.

תודיעו לי אם זה צריך להיות ככה בבקשה. תודה על העזרה

בקשר לביוס אני כן שיניתי שם דברים אז זה קצת בעיה לסדר את זה, בקשר לזה אני אצטרך מומחה מחשבים.

פורסם

בקשר לביוס אני כן שיניתי שם דברים אז זה קצת בעיה לסדר את זה, בקשר לזה אני אצטרך מומחה מחשבים.

דבר ראשון אתה יכול לשחזר את הביוס.

אבל אם הכל עובד מצויין (וטמפ של 50 זה לא מושלם אבל בהחלט הגיוני) תשאיר ככה,אני לא הייתי נוגע בביוס במקומך!

פורסם
  • מחבר

בקשר למשחה התרמית:

לוקח כמה ימים עד שהתוצאות שלה מגיעות סופית. אז זה אומר שהטמפרטורה צריכה עוד לרדת?

אם כך אז למה ביום הראשון הכרטיס מסך היה בטמפרטורה 48-49c במנוחה כעבור יום תוסיפו מעלה שתיים ועכשיו שעבר כמעט שבוע 53-54c.

מישהו יכול להסביר?

פורסם

שמח בשבילך שהבעיה נפתרה (:

אכן זה היה המשחה כמו שחשבתי.

בקשר למעלות עכשיו, איך המאוררים מסודרים אצלך? ( כולם )

תנסה גם לפתוח את הצד של המארז לכמה דקות ולראות אם הטמפ' יורדת.

50 במנוחה זה לא כזה נורא...

גם 70 במאמץ זה לא משהו שאמור לסכן את הכרטיס...

פורסם
  • מחבר

שמח בשבילך שהבעיה נפתרה (:

אכן זה היה המשחה כמו שחשבתי.

בקשר למעלות עכשיו, איך המאוררים מסודרים אצלך? ( כולם )

תנסה גם לפתוח את הצד של המארז לכמה דקות ולראות אם הטמפ' יורדת.

50 במנוחה זה לא כזה נורא...

גם 70 במאמץ זה לא משהו שאמור לסכן את הכרטיס...

3 מאווררים מכניסים אוויר מקדימה(למטה,אמצע ולמעלה).

מאוורר אחד 120 מוציא אוויר מאחורה באמצע.

הכרטיס מסך תופס את כל המקום מלמעלה למטה ככה שקשה לעשות הפרדה בין מה שמתחתיו למה שמעליו.

אבל בכל מקרה אולי מרחתי קצת משחה או משהו כזה אני לא יודע, בכל מקרה הכל עובד טוב ואני מרוצה מאוד.

רק רציתי לדעת אם מישהו יודע באיזה מעלות זה אמור להיות.

פורסם

50 מעלות במנוחה לכרטיס מסך זה סביר ביותר...

כל עוד הוא לא עובר לך את ה 80 במאמץ אני חושב שהמצב הוא טוב....

"3 מאווררים מכניסים אוויר מקדימה(למטה,אמצע ולמעלה)."

אתה אומר שאיפה שהכוננים יש לך 3 מאוררים, למטה ( מול ה HD ) באמצע ולמעלה?

פורסם
  • מחבר

כן נשאר לי רק מקום לסי-די-רום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים