עבור לתוכן

למה כש אני מדליק את המחשב לא מופיע לי....

Featured Replies

פורסם

למה כש אני מדליק את המחשב לא מופיע לי שום מידה על המחשב??

ישר עולה ה WINDOWS

:xD

פורסם

איזה מידע צריך להופיע ? ביוס ?

בטח המסך נדלק לאט..

פורסם

רוב המחשבים של ימינו הם דיי מהירים, כך שאם אין איזשהו עיכוב בגלל זמן זיהוי ארוך של התקן כלשהו או שגיאה כלשהי, אתה מקבל את ההרגשה שהזמן בין הדלקת המחשב לבין התחלת טעינת מערכת ההפעלה הוא כמעט אפסי.

תוסיף לזה את העובדה שזמן שינוי המצבים (מו?ד?ים) במסך הוא לא אפסי, מה שגורם בד"כ למסך שחור, ומכיוון שבזמן הפעלת המחשב המסך צריך לעבור מספר מודים של טקסט, מתקבל מצב שבו עד שאתה רואה משהו על המסך, אתה כבר נמצא בשלב הטעינה של מערכת ההפעלה.

רוצה לראות יותר מידע - נסה להגדיר סיסמא על הפעלת המחשב כולו. במצב כזה המחשב פשוט יעצור וימתין לסיסמא לאחר ספירת הזיכרון. כמובן שאם אתה לא יודע מה שאתה עושה - אל תגדיר סיסמא - אתה יכול לנעול את עצמך מחוץ למחשב שלך (ואז תצטרך לעשות איפוס לביוס)...

פורסם

אני חושב שאם הוא היה מספיק חכם, לדעת ממקש "DEL", הוא לא היה שואל שאלות כאלו.

פורסם

לחיצה על DEL בד"כ תכניס אותך לביוס. מה ש Intel-Conore שואל הוא לא איך להיכנס לביוס, אלא מדוע המידע הראשון שמופיע על המסך מרגע הדלקת המחשב הוא מסך הטעינה של מערכת ההפעלה. אני דיי בטוח שהכוונה ב"מידע" היא לדברים כמו מסך האיתחול של כרטיס המסך, מסך ספירת הזיכרון וכד'. אפשר תמיד לנסות ללחוץ על מקש ה Pause/Break ברגע שמדליקים את המחשב, אלא לא בטוח שזה תמיד יעבוד.

פורסם

אולי פשוט יש לוגו בהתחלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים