עבור לתוכן

ניתוקים בלתי פוסקים באינטרנט

Featured Replies

פורסם

אם אתה אומר בשורה התחתונה שהמקרים לא דומים יש לך חוסר הבנה משוויע בהבנה של איך הכל עובד

ורק פלטת החוצה כמו תוכי את כל מה שלימדו אותך במוקד התמיכה שבו אתה עובד (חודש ומטה אני מקווה)

מבלי להבין שום דבר.

אז חבל שאתה מטעה אותו

אולי בבסיס המקרים שונים

אולי המקרה שלו לא קשור ל P2P+MODEM

אבל 769 קורה (בין היתר) גם שאין תקשורת על כ. הרשת - מה שהייתה אותה בעיה אצלי, גם בלי חייגן.

פותח הת'רד, קרא בכל זאת את הקישור שלי, רק לטובתך, וענה על השאלות ששאלתי אותך.

פורסם

ניראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא (לא חשוב זה יעבור)

אמרתי כי כל בעיה 769 מעידה על בעיה לכיוון התשתית וכו'... כמו בעיית שם שרת (שנימצא בכבלים) או שזה בעיה בכרטיס הרשת, מודם וכו'..

לא שללתי את האפשרות שאם יחליפו לו את המודם או כרטיס רשת הבעיה לא תיפתר אלא הצעתי שינסה את הדרך שלי ובמידה זה יעזור מה טוב,

לא כל בעיית תקשורת דומה לבעיה שלך ולא כל פתרון מסתכם בהחלפת מודם,

ומי שמטעה את פותח התרד זה אתה מאחר ולטענתך הבעיה היא שלא מגיעים לספקית ???

(מכיוון ש 769 זאת בעצם תקלה כללית שאומרת שמשהו לא תקין והמחשב לא מצליח ליצור קשר עם הספקית

משהו בדרך לא תקין או מוגדר לא נכון)

אין קשר כל עוד לא התחברת לתשתית אין מצב שתגיע לספקית שלך,

בכל מקרה תמשיך לקרוא פורומים על תקלות אולי תלמד משהו.

וכן הטיפ שלך לא קשור מאחר ואם ישנה בעיית תקשורת הוא עדיין ימשיך לקבל הודעות שגיאה 9999999999 כל 10 שניות...

מה שהכי חשוב זה שהבעיה תעלם

פורסם

אם כל זה לא עזר הייתי מציע לך לנסות חיבור קבוע מאחר והחיבור הקבוע נחשב בעיני הספקיות אינטרנט כפתרון טוב לבעיית הניתוקים אני חושב שזה יעזור במקרה שלך שלא ניראה דומה למקרה של Kidney_stonE.

:sleep:

בשורה התחתונה נתת המלצה שלא קשורה לבעיה, ולא הייתה מביאה לפתרון

סובל מניתוקי 769 עם חייגן - יסבול מניתוקים גם ללא חייגן, אולי הוא לא ישים לב לזה כי לא יראה שגיאה, אבל עדיין יסבול מזה.

מי שלא מבין את הנקרא, זה אתה

מה הקשר למה שאמרתי ולהטעיה ?

זה הסבר תקין ב100% , 769 אומר שאתה לא מצליח להגיע / התחבר לספקית שלך, וזה בדיוק מה שזה אומר

וזה לא אומר שמשהו בספקית לא תקין, אלא משהו בדרך, כמו תשתית או כמו הגדרות במחשב (כולל ה HOST בחייגן כמו שצייינת)

דבר אחרון, אני אמרתי שהטיפ שלי לא קשור, הוא סתם טיפ, אל תנסה לתפוס על זה טרמפ.

אגב, אם תחשוב על זה, כל מה שכתבת בקשר להגדרות לא רלוונטי, כי יש לו בעיית התנתקויות 769, כלומר ההגדרות בסדר אחרת הוא בכלל לא היה מתחבר

ואני יכול ללמד אותך על תקלות, אל תנסה להיראות "מבין" ע"י התנשאות, אתה רק מביש את עצמך יותר.

פורסם

:kopfpatsch: אוף אם הייתי יודע שאתה כזה חפרן לא הייתי עונה לך מלחתחילה אבל לא חשוב לעניינינו,

בשורה התחתונה נתת המלצה שלא קשורה לבעיה, ולא הייתה מביאה לפתרון

סובל מניתוקי 769 עם חייגן - יסבול מניתוקים גם ללא חייגן, אולי הוא לא ישים לב לזה כי לא יראה שגיאה, אבל עדיין יסבול מזה.

איזה שטויות אתה כותב,

ואם ישנה בעיית מערכת הפעלה בפרוטוקול התקשורת חיבור ללא חייגן (MPLS) יכול אולי (רק בשבילך Kidney_stonE) לעזור ולא בהכרח יתן עוד ניתוקים ללא הודעות (בעיית תקשורת אינה בהכרח תיהיה בעיה של העברת מידע אלא גם בעיה בחייגן מערכת או אחר יכללו בתוך בעיה זו מאחר והם כפופים לפרוטוקול),

מה שכן נישאר לחכות רק לתשובה מפותח התרד באם נימצא פיתרון כזה או אחר (אני בכל אופן כבר מת לדעת האם ניפתרה ואיך)

ואני יכול ללמד אותך על תקלות, אל תנסה להיראות "מבין" ע"י התנשאות, אתה רק מביש את עצמך יותר.

לי ניראה כי אתה היית פעם בתמיכה טכנית (ולא כל-כך הלך לך בלשון המעטה) ועל כן הכעס לא חשוב אני פה :xyxthumbs:

לפותח התרד בזמן קבלת 769 בדוק מהי כתובת ה-IP שלך אם היא APIPA - 168.254 אזי ישנה בעיה במודם בהעברת DHCP דבר זה יכול גם כן ליגרום לבעיית ניתוקים,

בכל אופן אם קיבלת כתובת כבלים תקינה 172.19-29 נסה לבקש שיחליפו המודם (גם ככה זה אין כ'סף) זה יתן יותר אינדיקציה על מקור הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אם החיבור שלך מוגדר כך:

http://www.012.net.il/serviceconcepttabs.aspx?docID=1961&FolderID=233〈=he&tabn=0

אז אין בעיה בכלל אם לא אז תעקוב אחרי ההוראות שפה

טוב, חבר'ה, תודה בינתיים על הכל, אבל שוב- הכל טוב ויפה אם לא הייתי מצליח להתחבר או לגלוש בכלל, או אפילו אם זה היה קורה כשאני גולש בפועל, כלומר ליד המחשב, אבל אם להשתמש בתיאור מפגר כדי שזה יובן יותר טוב: המחשב עושה לי ברוגז כל פעם שאני לא לידו למעלה משעה וחצי+-. כלבים משתינים לבעליהם בבית כשהם מרגישים מוזנחים, אצלי המחשב מנתק לי את האינטרנט.יותר ברור עכשיו?

בכל אופן, לענייננו- אל תתפסו על מספרי התקלות המסויימים, כי הוא אפילו נתן לי 721 (שאללה יודע מה זה אומר) או 738, כך שהוא "דינאמי" בתקלות שלו.

מעבר לזה, את הציטוט הנ"ל ביצעתי, כי זה לא היה ככה, והוא אכן מתחבר, אבל, כאמור, זה לא עוזר לכלום.

אה, והכי חשוב- האימיול שלי עם אותן הגדרות כבר שנתיים וזה לא קרה עד לפני כחודש! יותר מזה, גם כשהוא לא מחובר לאימיול (ועשיתי ניסוי כזה בעקבות שיחה עם הוט), הוא עדיין מתנתק כשהוא "ללא השגחה", אז גם את האופציה הזאת אתם יכולים למחוק.

ובכן, יש עוד רעיונות? כי אשמח לנסות ה-כ-ל!

פורסם

טוב, בזאת אפסיק לענות לפרצוף השני, יש אנשים שפשוט לא מבינים מתי הם עברו את הגבול ומתי הם פשוט טועים.

לפותח הת'רד

אני מניח שה-769 באים הרבה יותר תכופות משאר השגיאות, יש מצב שהשגיאות האחרות שלך לא קשורות לתקלה ממנה אתה סובל, אלא

פשוט הגיעו במקרה, שגיאות אקראיות שכאלה (יכולות להעיד על בעיה זמנית בספקית שלך אגב, בין היתר).

בכל אופן, לא ענית לי על השאלה ששאלתי בהתחלה

כשאתה מקבל התנתקות ו-769, חזרת למחשב, ראית שאתה מנותק, מנסה להתחבר - 769

מה אתה עושה על מנת לפתור את הבעיה ?

RESTART למחשב, למודם, לשניהם ביחד ? רק לאחד ספציפי מהם ?

פורסם

domuzy השגיאות הגיעו לאחר וידוא שם משתמש וסיסמה או ליפני כן

כי אם לא זה עדיין בעיה שניגרמת עוד ליפני שהגעת לספקית שלך בכלל (בעיית מחשב או תשתית).

פורסם
  • מחבר

כשאני מגיע למחשב ורואה את הודעת השגיאה, אני רק צריך ללחוץ על "חייג שוב" וזהו. לא לאתחל, לא לאפס מודם ולא כלום.

והניתוקים קורים רק אחרי שהוא כבר מחובר כבר כמה שעות, כלומר, כן- אחרי שאימות השם והסיסמה עבר.

פורסם

לא דיברתי על הניתוקים (ברור שזה היתנתק לאחר וודוא שם המשתמש והסיסמה)

אני מדבר על ה734, 721 האם לאחר ההודעה על וידוא שם משתמש וסיסמה אתה מקבל אותם או ליפני (בזמן שאתה מנסה להתחבר מחדש)?

נסה את מה שהצעתי לך קודם וגם את מה ש- Kidney_stonE הציע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים