עבור לתוכן

גיבוי סרטים לאורך זמן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני חדש כאן, ואשמח לעזרה בכמה שאלות שיש לי:

אני מעוניין לשמור מידע רב על דיסקים כגיבוי (במיוחד קבצי AVI ו MPEG ). השאלה שלי היא: מה הדרך הכי איכותית ובעלת זמן מדף ארוך לשמירת מידע כזה. קראתי את כל מה שרשום בסטיקי של צורבי די.וי.די. מומלצים, והתקשתי להבין את ההבדלים בפרטים הקטנים.

מה שאני מחפש בשורה התחתונה הוא צורב די.וי.די בעל איכות צריבה\שמירת מידע גבוהה ככל האפשר ( להגיע למצב של 99 אחוזים בבבדיקת טעויות של CD SPEED ), מהירות קריאת הדיסק נמצאת אצלי בחשיבות משנית ואילו קריאת הדיסק בחשיבות אחרונה.

אשמח לתשובות.

תודה

פורסם

צריבה על מדיה לעולם לא תביא לך תוצאה דומה, יכול להיות שתצרוב משהו על מדיה מסויימת והתוצאה תהיה 99 ולאחר מכן תצרוב את אותו הדבר על אותו סוג המדיה והתוצאה תהיה שונה.

לגבי איכויות של הצורבים, כל אילו שבסטיקי נותנים תוצאות יפות מאוד, בגלל זה הם צורבים מומלצים.

הדבר השני ולא פחות חשוב היא המדייה עצמה, כדי לשמור משהו לאורך זמן כגיבוי חשוב מומלץ לקנות מדיות איכותיות.

המדיות הכי איכותיות שיש הם TY, לדעתי הם יקרים והזמינות שלהם נמוכה לכן האופציה השנייה שלא נופלת מTY הם הוורבטים מהירות 16 תוצרת טאיוואן, וכרגע יש לך מבצע נחמד באופיס דיפו (קנה 2 השלישי חינם) שבהחלט משתלם, תקפוץ על המציאה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

שאלה נוסת ששחכתי לשאול: אין לי מכשיר די.וי.די. בחדר שבו נמצא המחשב ורציתי לדעת עם כדאי לקנות צורב חיצוני והשתמש בו גם כמכשיר די.וי.די לטלויזיה.

אם הדבר אפשרי, מה היתרונות או חסרונות בצורב חיצוני?

פורסם

יהיה יותר זול ויותר נוח לקנות צורב רגיל ומכשיר DVD.למה אתה צריך את הכאב ראש הזה(לחבר אותו לטלויזיה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים