עבור לתוכן

Leadtek 7900GS Voltmod log עודכן בעמוד 5!

Featured Replies

פורסם

אחלה, אני מקווה בשבילך באמת שהכל יזרום חלק ;)

בכל מקרה, קראתי ת'רד פעם בפורום בחו"ל (אני חושב שב XS..) שהעלאת תדר ה PCI-E ב MHZ'ים בודדים כשמגיעים ממש לקצה יכולת האוברקלוק יכולה לתרום עוד כמה MHZ לתדר של הליבה הסופי.. מישהו שם סיפר שחבר'ה יפנים עשו את זה באיזה "מסיבת OC" שהייתה שם או משהו והם העלו במשהו כמו 3-5 MHZ את חריץ ה PCI-E בביוס והם שיפרו בעוד טיפה את ה OC המטורף שלהם..

עד כמה זה נכון? אין לי מושג. אני ניסיתי את זה אצלי ומה שקבלתי זה מחשב שכבה ברגע שייצאתי מהביוס. חחח..

חפיף, איפסתי את זה והכל עבד שוב.. אתה מוזמן לנסות או לקרוא ברשת לפני שאתה עושה.. אולי יעזור לך עוד טיפה.. :xyxthumbs:

• תגובות 68
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואללה גיא איזה מחשב הבאת לעצמך פייייייייי

תאמין לי משעמם לך אתה אה? חחח

תהנה אחי! תוצאות מדהימות.

פורסם

קראתי את הת'ראד הזה עד לעמוד הזה, נחמד... כרטיס חזק סידרת לך...

איזה חזק ?! חזק אחו *&^%^$ !!! נראה מה יעשה מערך SLI של כאלה :lol:

בכל מקרה קרור יותר טוב אתה צריך, וגם אני מצטרף לשואלים עם איזה CORE 2 אתה הולך לעשות את האוברקלוק גז עם DA_BYTHER?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע עדיין עם איזה מעבד זה יהיה.. אבל בקשר לקירור שלי - אין לי כרגע משהו יותר טוב וכרגע גם אין לי כסף למשהו יותר טוב..

פורסם

^^^

אתה מתכוון the byter???

מנהל EMP החברה הכי סוסה שיש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אכן כן? אין אף אחד אחר בארץ שבאמת אפשר לסמוך עליו בדברים האלו.. אבל אם מישהו יודע לשבור שיאים זה אליאור.

פורסם

עכשיו העלבתה את קופרה...

לדעתי קופרה וביטר הם מעולים שניהם ואי אפשר להשוות כי שניהם אותו הדבר אבל אין ספק שקופרה הוא שובר שיאים לא יותר קטן מביטר

פורסם

עכשיו העלבתה את קופרה...

לדעתי קופרה וביטר הם מעולים שניהם ואי אפשר להשוות כי שניהם אותו הדבר אבל אין ספק שקופרה הוא שובר שיאים לא יותר קטן מביטר

ויש עוד הרבה...

בכל מקרה, יש עדכונים בינתיים?

פורסם

למה שלא תקח חוט חד-גידי ותחבר אותו עם דבק חשמל במקום העיפרון ככה תוכל לחבר גם טרמרים לקבלת המתח הרצוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים