פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אחלה, אני מקווה בשבילך באמת שהכל יזרום חלק בכל מקרה, קראתי ת'רד פעם בפורום בחו"ל (אני חושב שב XS..) שהעלאת תדר ה PCI-E ב MHZ'ים בודדים כשמגיעים ממש לקצה יכולת האוברקלוק יכולה לתרום עוד כמה MHZ לתדר של הליבה הסופי.. מישהו שם סיפר שחבר'ה יפנים עשו את זה באיזה "מסיבת OC" שהייתה שם או משהו והם העלו במשהו כמו 3-5 MHZ את חריץ ה PCI-E בביוס והם שיפרו בעוד טיפה את ה OC המטורף שלהם.. עד כמה זה נכון? אין לי מושג. אני ניסיתי את זה אצלי ומה שקבלתי זה מחשב שכבה ברגע שייצאתי מהביוס. חחח.. חפיף, איפסתי את זה והכל עבד שוב.. אתה מוזמן לנסות או לקרוא ברשת לפני שאתה עושה.. אולי יעזור לך עוד טיפה..
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים ואללה גיא איזה מחשב הבאת לעצמך פיייייייייתאמין לי משעמם לך אתה אה? חחחתהנה אחי! תוצאות מדהימות.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים קראתי את הת'ראד הזה עד לעמוד הזה, נחמד... כרטיס חזק סידרת לך... איזה חזק ?! חזק אחו *&^%^$ !!! נראה מה יעשה מערך SLI של כאלה בכל מקרה קרור יותר טוב אתה צריך, וגם אני מצטרף לשואלים עם איזה CORE 2 אתה הולך לעשות את האוברקלוק גז עם DA_BYTHER?
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר אני לא יודע עדיין עם איזה מעבד זה יהיה.. אבל בקשר לקירור שלי - אין לי כרגע משהו יותר טוב וכרגע גם אין לי כסף למשהו יותר טוב..
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר אכן כן? אין אף אחד אחר בארץ שבאמת אפשר לסמוך עליו בדברים האלו.. אבל אם מישהו יודע לשבור שיאים זה אליאור.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים עכשיו העלבתה את קופרה...לדעתי קופרה וביטר הם מעולים שניהם ואי אפשר להשוות כי שניהם אותו הדבר אבל אין ספק שקופרה הוא שובר שיאים לא יותר קטן מביטר
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים עכשיו העלבתה את קופרה...לדעתי קופרה וביטר הם מעולים שניהם ואי אפשר להשוות כי שניהם אותו הדבר אבל אין ספק שקופרה הוא שובר שיאים לא יותר קטן מביטרויש עוד הרבה...בכל מקרה, יש עדכונים בינתיים?
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים למה שלא תקח חוט חד-גידי ותחבר אותו עם דבק חשמל במקום העיפרון ככה תוכל לחבר גם טרמרים לקבלת המתח הרצוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.