עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס אודיו לקולנוע ביתי

Featured Replies

פורסם

שלום אני מרכיב מחשב לקולנוע ביתי אני צריך המלצה לכרטיס קול באיכות שיספק את מה שצריך אבל שלא יהיה יותר מדי יקר עד 1000 שקל אבל לחסוך כמה שיותר אבל לא להתפשר על איכות תודה לעוזרים..

פורסם

חיבור דיגיטלי? אנאלוגי? רק לצפייה בסרטים?

Anatoli.

פורסם

זה תלוי בשימוש שלו. בחיבור דיגיטלי שנועד רק להעביר DD ו-DTS כרטיס כמו revolution או משהו אחר (לא קריאטיב אודיג'י העיקר) יעשה את העבודה מעולה. אם רוצים ללכת באמת על הטוב ביותר, אז אפשר ללכת על הפרודיג'י שיש לו יציאה דיגיטלית מאוד איכותית.

אפשרות שנייה, לקנות Chaintech AV-710 מחו"ל ולהשתמש ביציאה האופטית שלו שהיא לא רעה בכלל. אפשרות שנייה עם הכרטיס הזה היא לצרוב לו ביוס של פרודיג'י ואז מקבלים יציאה דיגיטלית מושלמת בלי שגיאות בכלל. אני הבאתי כרטיס כזה לארץ לא מזמן בכדי לכתוב עליו ביקורת לאתר, לצערי לא יצא, אבל אני כנראה אבדוק אותו בקרוב ואעלה תוצאות מדידה שלו (באנאלוגי אומנם, אבל גם משהו) לפורום.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום השימוש שלו יהיה רק לסרטים אני רוצה שיראו באיכות.. מהמחשב למקרן תנו לי המלצה ולינק תודה לכולם=]

פורסם

מה הקשר בין המקרן לכרטיס אודיו? אודיו זה מה שתשמע, מקרן זה מה שתראה והוא לא קשור בכלל מחשב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי אני רוצה שישמעו טוב באיכות ...

פורסם

עדיין לא ענית על השאלה. זה יחובר בדיגיטלי או אנאלוגי?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת דיגיטלי ומזאת אומרת אנלוגי אני לא מבין בזה כלום אבא שלי פשוט בקש ממני לארגן מחשב..

פורסם

יש לך מגבר ורמקולים ?

אם כן תוכל להיסתפק בכל יציאה דיגיטאלית כלשהי שתומכת בסרואנד

פורסם
  • מחבר

יש מגבר ורמקולים באיכות גבוהה... אז הכרטיס קול שבא עם הלוח אם יספיק לי?

פורסם

לא מגבר, רסיבר קולנוע ביתי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

יש יש הכל ...השאלה שלי אם אני צריך כרטיס קול או שהכרטיס על לוח האם יספיק לי?

פורסם

תתחיל מהכרטיס שעל הלוח. אם תחליט שיש לך פוטנציאל גדול יותר במערכת, תחליף לכרטיס אחר בשלב מאוחר יותר, תמיד אפשר לשדרג כרטיס קול.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה והסבלנות אחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים