עבור לתוכן

זקוק לעכבר עד 500 שקל+ כמה שאלות

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

WTF?! איך זה כ"כ זול?!! לדעתי זאת טעות או משהו...

וה-mini ממש קטן.

פורסם

אוי באמת... מבחינת משחקים ה- Razer Copperhead הוא המלך הבלתי מעורער וה- G5 בכלל לא ברמה שלו.

תקנה אותו עם פאד Razer Mantis ואתה מסודר.

יש לי G5 במחשב השני והוא נוח מאוד אבל הוא בנוי במיוחד בשביל נוחות ואני אוהבת לעבוד עליו כשאני לא צריך לשחק או לעשות פעולות אינטנסיביות בגלל שהוא בנוי ככה שכל היד מונחת עליו אבל ה- Copperhead הוא יותר דק וארוך והוא מאוד מעודן ככה שהשליטה עליו היא שילוב של יד + אצבעות והתוצאה היא דיוק מדהים. :cool2:

פורסם

אני אישית פחות אוהב את ה-copperhead. הוא פחות נוח לי למשחקים ולעבודה.

אני אוהבת לעבוד עליו כשאני לא צריך

Identity crisis?

פורסם

אוי באמת... מבחינת משחקים ה- Razer Copperhead הוא המלך הבלתי מעורער וה- G5 בכלל לא ברמה שלו.

תקנה אותו עם פאד Razer Mantis ואתה מסודר.

יש לי G5 במחשב השני והוא נוח מאוד אבל הוא בנוי במיוחד בשביל נוחות ואני אוהבת לעבוד עליו כשאני לא צריך לשחק או לעשות פעולות אינטנסיביות בגלל שהוא בנוי ככה שכל היד מונחת עליו אבל ה- Copperhead הוא יותר דק וארוך והוא מאוד מעודן ככה שהשליטה עליו היא שילוב של יד + אצבעות והתוצאה היא דיוק מדהים. :cool2:

ה G5 בנוי כך שניתן להזיז אותו או עם כל היד או רק עם האגודל והזרת. הוא מאוד קל ונוח לפעולה.

הרייזור הוא לא המלך הבלתי מעורער, הוא רק עוד אופציה. לכל אחד היתרונות שלו.

הרייזור לא יותר מדויק מהG5. למעשה לשניהם אותו חיישן אופטי ורזולוציית סריקה.

בכל מקרה, בכל מה שקשור לנוחות, זה מאוד סובייקטיבי. לכל אחד הדעה שלו ועל טעם וריח אין מה להתווכח.

פורסם
  • מחבר

אני אלך על הG5 כבר, תודה (מצאתי אותו במחיר ממש טוב בנועה)

אבל השאלה שלי היא לגבי הפאד- אפשר לקחת את הS&S LOGITECH (הזול) למרות שכתוב שהוא מתאים לסדרת הMX או ללכת כבר על הqck?

פורסם

עשית בחירה טובה.

בקשר לפאד, אם זה באמת ה-S&S, במחיר מוזר (שאני מניח שהוא טעות), לך עליו. זה שכתוב שהוא לסדרת הMX זה סתם גימיק. אם זה לא S&S האמיתי, לך על ה-QCK.

ד"א, כמה הוא עולה בנועה?

תתחדש :)

פורסם

לא לא לא לא לא לא לא :nono:

זה לא פד לעכבר

זה רגליות לעכברי לוג'יטק.

פורסם
  • מחבר

ברצינות?("The package contains 6 pieces" אכן נשמע לי מוזר)

דאמט....אני מניח שאני אלך על הQCK ;D

תודה רבה לכולם על העזרה! :yelclap:

פורסם

אני קניתי את שלי בלוג'יק ב-300 (מזומן).

בכל מקרה, אחלה בחירה. אתה תהנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ממ...יש חנויות אחרות שזה נמכר חוץ מpcgames?הם היחידים שמופיעים בזאפ. אני לא רוצה להזמין כי אין להם חנות ממשית ואני לא אוהב להזמין מהאינטרנט :-[

אבל אם הם האופציה היחידה שלי אז אני אזמין כבר.

פורסם

העכבר או הפאד?

פורסם
  • מחבר

העכבר פה בצד ;D

אבל אני לא רוצה להשתמש בו עד שאני אקבל את הפאד

ומן הסתם זאפ יראה הרבה חנויות לדבר כל כך פופולרי.

פורסם

חפש steelpad ותתפלא. יש בגולדטופ אני חושב. יש להם גם חנות ברשל"צ או משהו... אני אישית מעדיף להזמין מהאינטרנט.

תתחדש על העכבר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים