עבור לתוכן

בעיה בflight simulator x

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

כמו שאתם רואים את המפרט שלי בצד אתם מבינים שאין לי בעיה להריץ את המשחק על מקסימום בכיף, הקטע הוא שהמשחק כיאילו כל הזמן על משהו כמו 15FPS ולא משנה אם אני על ההגדרות הכי נמוכות או הכי גבוהות!

בדקתי אם ההארדיסקים חושבים בלי הפסקה, אבל הם ממש לא... גם עשיתי איחוי "וטיפול" למחשב בתקווה שזה ישנה משהו וכלום... :-X

חיפשתי בהגדרות אופציות כמו V-SYNC ושוב לא נמצא כלום...

בקיצור זה חייב להיות עניין של הגדרות במשחק, אז אם למישהו יש מושג או ניסיון עם זה אני יודה לו מאוד! :)

תודה רבה!

(צירפתי תמונה של ההגדרות עכשיו)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לכך שאתה משחק במשחק הכי כבד כיום בשוק.

גם מחשב ההיי אנד שלך לא יוכל להריץ את המשחק על הגדרות מירביות, לכן תאלץ להתפשר על פילטרים/אפקטים/פרטים וכו'.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאתה מודע לכך שאתה משחק במשחק הכי כבד כיום בשוק.

גם מחשב ההיי אנד שלך לא יוכל להריץ את המשחק על הגדרות מירביות, לכן תאלץ להתפשר על פילטרים/אפקטים/פרטים וכו'.

מסתבר שאני לא מודע... :-X

ראיתי שהוא לוקח ג'יגה ראם רק שהחלון שלו פתוח אבל... :P

אוקיי אז מה כדאי לקצץ?

Traffic/Weather/Scenery/Aircraft?

או שרק פילטרים יסדרו את זה?

פורסם

תעשה את זה לפי שיטת האלימינציה

תשים על הכי נמוך, בהכול.

תעלה לאט לאט כמו אוברקלוק

תראה מה נייה

ותחזור אלינו עם תמונות ומספרים

כי זה משחק בן **** ואני הייתי מת למחשב כזה להריץ אותו

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על הטיפ... :xyxthumbs:

ואני יחזור עם תוצאות בסוף השבוע...

למה?

1) המשחק הזה שיעבד אותי לביטורנט ל4 ימים מלאים לפחות.

2) צריך לפרמט בסוף שבוע, אי אפשר לדחות את זה יותר... חוץ מזה זה גם יעזור למשחק קצת.

3) בסוף השבוע הLogitech Attack 3 צריך להגיע..... ::)

ואני יודע שזה לא ג'וייסטיק רציני אבל הוא בהחלט אחלה ג'וייסטיק בשביל מתחיל כמוני בעיניין הסימולטורים....

ד"א, המשחק כבד בגלל גרפיקה רצינית (מה שבלי להעליב אותו לא הכי נראה לי) או בגלל דרישב גבוהה לRAM וקריאת נתונים בכמויות מסחריות מההארדיסקים?

פשוט זה ממש מעליב שהמחשב שלי כבר ניהיה עגלה. :(

פורסם

זה לא שהמחשב שלך נהיה עגלה, זה שמיקרוסופט לא יודעים לתכנת. (מה חדש?)

המשחק אמנם מכיל את כל העולם, אבל בכל רגע נתון הוא טוען רק אזור מצומצם ולמרות זאת הביצועים עלובים.

תקרא את הביקורת של gamespot עליו, הם רוב הביקורת היו על 12-13 FPS.

פורסם

http://www.fs2004.com/forums/index.php?showtopic=92413

תקשיב למה שאומרים פה בדיון בלינק שנתתי הזה ותעשה ככה זה יעזור.

אצלי זה העלה את הFPS ל20 בערך שזה ממש סבבה.

כמובן שגראפיקה כמעט כמעט על הכי גבוה אבל רואים עדיין הכי טוב שיש.

יש לי כרטיס של 7900GT ותסתכל על התמונה הזאת שהעלתי תראה איזה יפה רואים, זה עבד לי

על 20 FPS בערך טיפה פחות, וזה עוד ממש באמצע עיר סוענת ומפורטת-עשיתי בערך מה שרשום בדיון-שמתי TERRAIN מקסימום ועד כמה..

http://img225.imageshack.us/img225/5504/14881493150215081490jo0.jpg

פורסם

קודם כל, הכרטיס מסך שלך רחוק מלהיות מספיק בשביל המשחק/סימולטור הזה. גם ב2004 עם תוספים הוא יגמגם.

דבר שני - תוריד צללים, את כמות המבנים, רזולוציה, במזג אוויר תעשה מספר נמוך של שכבות עננים, בסינרי תוריד לבינוני וזה אמור להספיק..

פורסם

קודם כל, הכרטיס מסך שלך רחוק מלהיות מספיק בשביל המשחק/סימולטור הזה. גם ב2004 עם תוספים הוא יגמגם.

דבר שני - תוריד צללים, את כמות המבנים, רזולוציה, במזג אוויר תעשה מספר נמוך של שכבות עננים, בסינרי תוריד לבינוני וזה אמור להספיק..

א תקשקש אם ת'לא יודע למה המשחקים כאלו מחשב חזק מריץ בלי הרבה בעיות,צריך לדעת להתעסק עם כל הגראפיקה במשחק יש הרבה אופציות..

לדעת לכוון הכל ככה שמחשב לא יטען סתאם פריטים וטקסטורות במרחק קילומטרים אדירים ממך

זה יקל על המחשב ויביא תוצאות טובות..

פורסם

אם לא הייתי יודע לא הייתי "מקשקש".

אני מכיר את הFS2004 מאז שהוא יצא, וכל הגדרה אפשרית שם שתשפר לך את הגרפיקה, במיוחד בתור בעלים של 9002SE. אני יודע טוב מאוד מה אנשים עושים בשביל להרוויח FPS. אל תרד על אנשים סתם.

barak_11

שחכתי לציין, תבטל את הAA דרך התוכנה, זה לא עושה כלום למעשה. אם אתה רוצה AA תפעיל אותו דרך הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם לנסות את הטוויק או לא... :/

זה נראה שהוא באמת עוזר וחוץ מזה אין לי גם מה להפסד, מקסימום אני מחזיר את הגיבוי...

אם הייתי מוצא מישהו עם X1900XT\X או X1950XT\X זה היה עוזר כי אז הייתי יודע איזה הגדרות בדיוק צריך לשים כדי שהמשחק ירוץ בצורה חלקה ויפה...

ITSIK86, התמונות שצורפו בלינק מאוד יפות, על איזה מערכת הם נעשו?

יש לך את הפאץ' של Matt במקרה?

פשוט הלינק שם נפל....

ואני עדיין לא הבנתי איך גרפיקה כזאת טוחנת את הכרטיס מסך.... :/

LazyBoy צודק באמת.... מיקרוסופט...

גם הAOE3 לא מצדיק את המשאבי גרפיקה שהוא לוקח, אבל שם זה עוד בסדר....

פורסם

אל תשכח שהוא מרנדר בתחומים של מאות קילומטרים, תלוי בגובה שלך ובאיזה אזור אתה טס, עושה מלא חישובים פיזיקליים ובחלק מהמקרים גם עושה סינכרוניזציה מול הרשת כל הזמן. זה ידוע בתור משחק המחשב אולי הכי כבד שיש, שדורש יותר מעבד חזק מאשר כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שהוא מרנדר בתחומים של מאות קילומטרים, תלוי בגובה שלך ובאיזה אזור אתה טס, עושה מלא חישובים פיזיקליים ובחלק מהמקרים גם עושה סינכרוניזציה מול הרשת כל הזמן. זה ידוע בתור משחק המחשב אולי הכי כבד שיש, שדורש יותר מעבד חזק מאשר כרטיס מסך.

הוא מנצל כפולי ליבה?

פורסם

אני לא זוכר בדיוק את הפרסום האחרון של מיקרוסופט, אני חושב שכן אבל לא בטוח. אבל אני אומר לך משהו - יש קהילה ענקית של ישראלים, עם אלפי חברים שמוכנים לתת את כל הלב. גם אני הייתי אחד מהם, היום אין לי זמן - ואם תסתכל על המפרט, תבין שגם אין חשק :/ זה פשוט לא כיף לטוס על 15 FPS.. אגב, זה מסוג המשחקים שנותנים לך 25FPS ואתה מרוצה.

בכל אופן, אמנם זו לא קהילה מתחרה, אבל אני לא בטוח שמותר לפרסם לינק אליה פה, ולכן תפנה לאי בפרטי.

פורסם

אני לא יודע אם לנסות את הטוויק או לא... :/

זה נראה שהוא באמת עוזר וחוץ מזה אין לי גם מה להפסד, מקסימום אני מחזיר את הגיבוי...

אם הייתי מוצא מישהו עם X1900XT\X או X1950XT\X זה היה עוזר כי אז הייתי יודע איזה הגדרות בדיוק צריך לשים כדי שהמשחק ירוץ בצורה חלקה ויפה...

ITSIK86, התמונות שצורפו בלינק מאוד יפות, על איזה מערכת הם נעשו?

יש לך את הפאץ' של Matt במקרה?

פשוט הלינק שם נפל....

ואני עדיין לא הבנתי איך גרפיקה כזאת טוחנת את הכרטיס מסך.... :/

LazyBoy צודק באמת.... מיקרוסופט...

גם הAOE3 לא מצדיק את המשאבי גרפיקה שהוא לוקח, אבל שם זה עוד בסדר....

אין לי מושג על איזו מערכת הם נעשו..

ואם תרשום בגוגל

FSX MATT PATCH אז זה בטח ימצא לך משהו מתאים-אני ממליץ לעשות הכל בסקאנרי על HIGH וכל השאר מה שנראה לך

בשביל שיהיה פירוט טוב אז כל מה שבקטגוריה של סקאנרי חשוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים