עבור לתוכן

אני רוצה לקנות 2 ג'יגה שיעבדו בדואל צ'אנל.

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 סלוטים של ddr2 שתומכים במהירות 667mhz, כרגע הם ריקים ואני רוצה למלא אותם עד למקסימום גודל ומהירות.

כרגע אני יכול לשלם רק על סטיק אחד של ג'יגה, וחודש הבא כנראה שאני יקנה עוד סטיק של ג'יגה, אבל חשוב לי שהם יעבדו בדואל צ'אנל.

אני מתכוון ללכת על croshair שסטיק אחד עולה בערך 700 שקל, ובעוד חודש אני יקנה את אותו כרטיס מאותה חנות, הם יעבדו בדואל צ'אנל?

פורסם

כן

אבל ב-250 שקל פחות לכל סטיק אתה יכול לקחת של חברה אחרת

פורסם
  • מחבר

מה החברה הכי טובה והכי משתלמת? תכלס אני מוכן לשלם 700 שקל, כל עוד זה ישתלם לי מבחינת הביצועים, ולמיטב ידיעתי, קינגסטון וקרוסהייר הן החברות המובילות.

פורסם

הם חברות עם כרטיסים יקרים ללא סיבה מיוחדת ש-Twinmos,ST(Super Talent),PQI יתנו לך את אותו הדבר בדיוק במחיר זול יותר לסטיק.

פורסם

יש תיכנון ל-OC?

פורסם
  • מחבר

עם הלוח אם הנוכחי שיש לי (Asrock 775Dual-VSTA) אין לי אפשרות לעשות אוברקלוק, אבל בעתיד אני יקנה לוח אם חדש וסביר להניח שאני כן ייעשה...

ההפרש במחיר בין twinmos ל croshair ו kingston הוא ממש קטן, אז אני מעדיף את קרוסהייר/קינגסטון שנחשבת לחברה יותר מוכרת וטובה.

בקיצור לא איכפת לי מהמחיר, מה עדיף לי, קינגסטון או קרוסהייר?

פורסם

שטויות במיץ.

אתה תשלם יותר על אותו כרטיס, TWINMOS חברה לא פחות מוכרת מקורסייר או קינגסטון.

זה בדיוק כמו שאתה משלם על השם BMW.

פורסם

תחשוב גם על G.Skill

פורסם
  • מחבר

בקיצור, יש לכם בנצ'מרקים שמוכיחים מה שאתם אומרים?

פורסם

קח סופר טאלנט זוג יעלה לך משהו כמו אלף ככה תוכל לקנות את זה בפעם אחת. והם אחלה של זיכרונות.

פורסם
  • מחבר

למה הפרשי המחירים כל כך גדולים בין החברות אם אין שום הבדל בביצועים?

אתם רוצים להגיד לי שהביצועים שייתן SUPER TALENT 1G 667MHZ

שווים לביצועים שייתן Kingston 1G 667MHZ ? בלי אוברקלוק...

פורסם

למה הפרשי המחירים כל כך גדולים בין החברות אם אין שום הבדל בביצועים?

אתם רוצים להגיד לי שהביצועים שייתן SUPER TALENT 1G 667MHZ

שווים לביצועים שייתן Kingston 1G 667MHZ ? בלי אוברקלוק...

במילה אחת כן

ואם אתה לא עושה OC אתה לא תרגיש בהבדל בין הזיכרונות של ה 667. זה מה שהאנשים פה מנסים לומר לך.

וסתם שתהיה בעיניינים גם אני שמתי לא מעט כסף על המחשב שעכשיו סיימתי להרכיב לא קניתי זיכרונות קרוסייאר למרות שהתקציב שלי אפשר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי מה אתם אומרים, רק תציעו לי איזה זכרונות לקנות בדיוק? ומאיפה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים