פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים יש לי 2 סלוטים של ddr2 שתומכים במהירות 667mhz, כרגע הם ריקים ואני רוצה למלא אותם עד למקסימום גודל ומהירות.כרגע אני יכול לשלם רק על סטיק אחד של ג'יגה, וחודש הבא כנראה שאני יקנה עוד סטיק של ג'יגה, אבל חשוב לי שהם יעבדו בדואל צ'אנל.אני מתכוון ללכת על croshair שסטיק אחד עולה בערך 700 שקל, ובעוד חודש אני יקנה את אותו כרטיס מאותה חנות, הם יעבדו בדואל צ'אנל?
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר מה החברה הכי טובה והכי משתלמת? תכלס אני מוכן לשלם 700 שקל, כל עוד זה ישתלם לי מבחינת הביצועים, ולמיטב ידיעתי, קינגסטון וקרוסהייר הן החברות המובילות.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים הם חברות עם כרטיסים יקרים ללא סיבה מיוחדת ש-Twinmos,ST(Super Talent),PQI יתנו לך את אותו הדבר בדיוק במחיר זול יותר לסטיק.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר עם הלוח אם הנוכחי שיש לי (Asrock 775Dual-VSTA) אין לי אפשרות לעשות אוברקלוק, אבל בעתיד אני יקנה לוח אם חדש וסביר להניח שאני כן ייעשה...ההפרש במחיר בין twinmos ל croshair ו kingston הוא ממש קטן, אז אני מעדיף את קרוסהייר/קינגסטון שנחשבת לחברה יותר מוכרת וטובה. בקיצור לא איכפת לי מהמחיר, מה עדיף לי, קינגסטון או קרוסהייר?
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים שטויות במיץ.אתה תשלם יותר על אותו כרטיס, TWINMOS חברה לא פחות מוכרת מקורסייר או קינגסטון.זה בדיוק כמו שאתה משלם על השם BMW.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים קח סופר טאלנט זוג יעלה לך משהו כמו אלף ככה תוכל לקנות את זה בפעם אחת. והם אחלה של זיכרונות.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר למה הפרשי המחירים כל כך גדולים בין החברות אם אין שום הבדל בביצועים?אתם רוצים להגיד לי שהביצועים שייתן SUPER TALENT 1G 667MHZשווים לביצועים שייתן Kingston 1G 667MHZ ? בלי אוברקלוק...
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים למה הפרשי המחירים כל כך גדולים בין החברות אם אין שום הבדל בביצועים?אתם רוצים להגיד לי שהביצועים שייתן SUPER TALENT 1G 667MHZשווים לביצועים שייתן Kingston 1G 667MHZ ? בלי אוברקלוק...במילה אחת כןואם אתה לא עושה OC אתה לא תרגיש בהבדל בין הזיכרונות של ה 667. זה מה שהאנשים פה מנסים לומר לך.וסתם שתהיה בעיניינים גם אני שמתי לא מעט כסף על המחשב שעכשיו סיימתי להרכיב לא קניתי זיכרונות קרוסייאר למרות שהתקציב שלי אפשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.