עבור לתוכן

קניית כרטיס טלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה למחשב על מנת להיפטר מהטלויזיה שלי בחדר.

אין לי שום הבנה בנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם.

תודה מראש

פורסם

מה אתה רוצה לדעת?

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס לקנות....

אני לא מבין בזה כלום

פורסם

לא רוצה להדחף פה אבל אם כבר כרטיסי טלויזיה אז יש לי שאלה ואני חושב שהיא תעזור גם לפותח של הנושא

האם יש כרטיס טלויזיה בארץ שאפשר לחבר לממיר של "יס" או "הוט" הממיר הדיגיטלי ולהעביר ערוצים מהמחשב עצמו בלי צורח בלהעביר ערוצים בממיר כל הזמן? כי אם אפשר להעביר ערוצים דרך המחשב אז אפשר לבנות אחלה PVR אבל אם יש צורח להעביר ערוצים בממיר אז זה סתם עצבים וגם לא ממש שימושי אם אתה לא בבית להעביר ערוץ אחרי שעה מסוימת לערוץ אחר.

תודה

פורסם
  • מחבר

זו יכולה להיות פונקציה מאוד שימושית בכרטיס טלויזיה.

אשמח מאוד אם מישהו יכול לציין בפני כמה סוגים של כרטיסים, מה ההבדלים ביניהם וכו'

פורסם

^^^

אני חושב שזה אפשרי. אני יודע שיש דרכים לסנכרן את המחשב עם לוח השידורים. דיברו על זה פה... תריץ חיפוש.

איזה כרטיס לקנות....

אני לא מבין בזה כלום

מה התקציב שלך?

פורסם

עד כמה שידוע לי, אי אפשר לחבר את הקו ישירות למחשב ושם להעביר ערוצים - הרי צריך "משתמש" (הכרטיס שצריך להכניס). הם לא מאפשרים לחבר את הקו ישירות כדי למנוע גניבת שידורים...

פורסם
  • מחבר

1000 ש"ח - מן הסתם רצוי כמה שפחות

פורסם

עד כמה שידוע לי, אי אפשר לחבר את הקו ישירות למחשב ושם להעביר ערוצים - הרי צריך "משתמש" (הכרטיס שצריך להכניס). הם לא מאפשרים לחבר את הקו ישירות כדי למנוע גניבת שידורים...

יש בזה משהו, לא חשבתי עד הסוף. כנראה שהסינכרון עם לוח השידורים נועד בשביל להתחיל ולהפסיק את ההקלטה בשעה של התוכנית (וזה יעבוד רק אם השארת את הממיר על הערוץ המתאים).

פורסם

כרטיס טלויזיה עולה בין 150 ל-400 כשהוא פנימי, 600-2000 כשהוא חיצוני עם כל מני שטויות.

הרבה מגיעים עם רדיו אגב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים