פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים לא משנה באיזה תוכנה ניסיתיעדכנתי לגרסה הכי חדשה של CODEC PACK (של K-LITE)ניסיתי למחוק ולהתקין תתוכנות השונות שאני רואה דרכן תסרט, כלום!המסך שחור ואין קול, אין לי מושג איך ולמה זה קרה ואתמול דווקא ראיתי סרטאה והיום שמתי לב שמופיע לי מן FF כל פעם שאני פותח תסרט (איפה שהשעון) ,יכול להיות שזה גם היה פעם ויכול להיות שלאבכל אופן גם לא הורדתי כלום ב20 שעות האחרונות
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר עכשיו אני רואה שאני גם לא יכול לראות טלויזיה (לפני שעתיים + ראיתי ..), יש לי כרטיס טלויזיה במחשבובFF הזה, זה FFDSHOW VIDEO DECODER CONFIGURATION
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים או אז זה בסדר, בטח משהו עשית שרואים עכשיו שחור... אם אתה משתמש בכרטיס מסך של nvidia גש למאפיינים של הכרטיס ותבדוק שבoverlay בתוך color correction הוא לא נמצא באחוזים נמוכים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר נראה לי שזה פסדרעריכה:הינה עכשיו אני רואה ושומע טלויזיהאבל עדין לא סרט..[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר רואה WMV אבל לא שומעאבל ולא רואה ולא שומע AVIועדין רואה ושומע טלויזיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.