עבור לתוכן

DDRII - שני מקלות, או מקל אחד?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן וכרגע אני מרכיב את המפרט של המחשב הבא שלי. יש לי שאלה לגבי זכרון פנימי: מה עדיף? שני זכרונות של 512MB או זכרון אחד של 1GB? אנא פרטו מדוע עדיף כך או אחרת ואם יש לכם לינקים מעניינים בנושא, אתם מוזמנים.

תודה.

פורסם

עדיף 2..בגלל הDC....

וזה לא "מקלות"...אלה סטייקים....

מה המפרט המלא..?

פורסם

עדיף 2..בגלל הDC....

וזה לא "מקלות"...אלה סטייקים....

מה המפרט המלא..?

סטייקים? לא מדובר בארוחת ערב.

סטיק = מקל.

פורסם

תתפלא אבל סטייק אפשר לרשום גם עם י' אחת...וכנ"ל ההפך...

ואתה מסכים איתי שסטיק נשמע יותר טוב מ"מקל".. ;D

פורסם

כפי שציינו מעלי- תיקח 2 סטיקים של 512mb שכן זה יהוו תוספת של כ-30% למהירות העבודה שלהם- אם הם עובדים ביחד (DC).

לגבי ההרכבה של המפרט שלך- אני ממליץ בחום שתתייעץ בפורום מפרטים ותקבל דעה לגבי המחשב.

ככה אני עשיתי עם המחשב שקניתי לפני כחצי שנה- ותאמין לי נוכחתי לדעת שיש הרבה מה ללמוד...

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה לכם על התגובות. כרגע עוד לא סיימתי לבחור את כל הרכיבים. כשיהיו לי את כל הרכיבים אני אפרסם אותם ונראה מה אפשר לשפר...

שאלה: האם בכל אופן לא כדאי לי לשים סטיק אחד של ג'יגה למקרה שבעתיד אני ארצה להרחיב ליותר RAM? כפי שאני יודע כשמשתמשים בשני סטיקים הם חייבים להיות באותו נפח. זאת אומרת שאם אני אקנה 2 של 512 זה מונע ממני את האופציה לשדרוג הזכרון. אבל אם אני קונה 1 של ג'יגה זה מאפשר לי להוסיף עוד ג'יגה בעתיד וככה לקבל זכרון של 2 ג'יגה.

אם אתם מעוניים במפרט כרגע אז:

CPU - Intel Core2 E6400, 2.13 GHz 26400 Boxed Processor

Motherboard - Gigabyte GA-945PL-S3 / MSI P965 Neo-F / Asus P5

Graphic Card - Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GT 128MB PCIe

פורסם

עדיף 2 סטיקים של 512MB שזה עושה dc

וככה אם משחק יצתרך יותר מ 1GB אז יהיה בסדר

יש מקום בלוח אם ל4 סטיקים

פורסם

אני חוזר- כן! כדאי לקחת שני סטיקים של 512mb.

ככה יהיה לך 1GB שעובד ב-DC וגם אם תרצה שדרוג עתידי לא היה לך שום בעיה להוסיף סטיק נוסף של 1GB, ואני אומר את זה מנסיון.

כל שיהיה עליך לעשות הוא לבדוק את פירוט הזכרונות הקיימים ולהוסיף אחד נוסף ש"ישתף פעולה".

לגבי המפרט, ברגע שתגבש דעה לגבי המפרט או שתחליט על תקציב מיועד תפרסם הודעה בפורום הנכון- מפרטי מחשב ושם יסייעו לך (אל תתעצל- תעשה את זה ותסמוך עלי שתראה שזה ישתלם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים