עבור לתוכן

HP DV6186EA 1.83GHz 1GB מה אתם אומרים עליו במחיר של 6500

Featured Replies

פורסם

טוב אז רבותיי, ה6186 תומך או לא תומך בdual channel ?

למישהו יש את המחשב הזה ויוכל ליידע אותנו?

• תגובות 32
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי ה CPUZ תומך!

אני לא יודע איך מעלים תמונה לפה אז אם תעזרו לי בזה אני אעלה

פורסם

המילה שלך מספיק טובה, לא צריך לטרוח...

פורסם

לפי ה CPUZ תומך!

אני לא יודע איך מעלים תמונה לפה אז אם תעזרו לי בזה אני אעלה

שאתה כותב תגובה כמו שאני כותב עכשיו יש את האיקון הבא img.gif שאתה לוחץ עליו הוא פותח לך את הסמן של העכבר בין שתי מילים פשוט העתק לשם את המיקום של התמונה . אתה שואל איך לעלות תמונה לרשת ? בבקשה אתר חמוד http://www.2send.us/index.php

פורסם
  • מחבר

היי תודה לכל המגיבים

סביר להניח שאני אקנה אותו תודה רבה לכם על עזרכתם.

פורסם

schlem אני מבין שקנית את המחשב הזה...?

אם תוכל לתת סקירה קטנה, איכות בנייה, איכות מקלדת וTOUCH, מסך וכו', נודה לך מאוד.

המחשב הזה נראה בתווך המחירים הממוצע בין הכי משתלמים, עם תפריט סביר.

פורסם

איכות הבנייה היא די סבבה לפי דעתי המחשב נראה קשיח למרות שזה עדיין פלסטיק הבעיה היחידה שהוא מגנט לטביעות אצבעות בגלל זה אתה מקבל גם מטלית לניקוי :)

אני ממש אוהב את המקלדת אבל אני חושב שלא כולם יאהבו אותה כי היא מין קפיצית כזאת יכלו גם להשקיע באותיות שקצת זוהרות בחושך כי הן לא

ה TOUCH מעולה הכפתורים לא רועשים כמו בדגמים קודמים יש את הגלילה בצד ימין ומה שאני הכי אוהב זה את הכפתור לכיבוי ה TOUCH, אני רוב הזמן משתמש בעכבר רגיל חיצוני.

המסך זו תעלומה אחרת כי אתה לא יודע מה אתה מקבל זה כמו לוטו, ישנם 4 יצרנים של צגים SAMSUNG, AUO, LG , QDS

אפשר לקרוא מיני ביקורות מפורומים שונים אבל לפי מה שאני קראתי הדירוג שלהם הוא מהטוב לרע כפי ששמתי אותם.

לי יש מסך AUO והוא בהיר מאוד מתוך 10 מצבים אני משתמש ב 5-6. לי קצת מפריע לעבוד איתו בחושך כי זוית הצפיה שלו היא לא משהו אבל התרגלתי.

ראיתי גם את LG אצל חבר והוא נראה יותר טוב אבל לא בהרבה וכמו שאמרתי זה מזל ולא ניתן לשלוט על מה אתה מקבל.

אם תרצו עוד משהו ספציפי יכולים לפנות, אשמח לענות.

פורסם

איכות הבנייה היא די סבבה לפי דעתי המחשב נראה קשיח למרות שזה עדיין פלסטיק הבעיה היחידה שהוא מגנט לטביעות אצבעות בגלל זה אתה מקבל גם מטלית לניקוי :)

אני ממש אוהב את המקלדת אבל אני חושב שלא כולם יאהבו אותה כי היא מין קפיצית כזאת יכלו גם להשקיע באותיות שקצת זוהרות בחושך כי הן לא

ה TOUCH מעולה הכפתורים לא רועשים כמו בדגמים קודמים יש את הגלילה בצד ימין ומה שאני הכי אוהב זה את הכפתור לכיבוי ה TOUCH, אני רוב הזמן משתמש בעכבר רגיל חיצוני.

המסך זו תעלומה אחרת כי אתה לא יודע מה אתה מקבל זה כמו לוטו, ישנם 4 יצרנים של צגים SAMSUNG, AUO, LG , QDS

אפשר לקרוא מיני ביקורות מפורומים שונים אבל לפי מה שאני קראתי הדירוג שלהם הוא מהטוב לרע כפי ששמתי אותם.

לי יש מסך AUO והוא בהיר מאוד מתוך 10 מצבים אני משתמש ב 5-6. לי קצת מפריע לעבוד איתו בחושך כי זוית הצפיה שלו היא לא משהו אבל התרגלתי.

ראיתי גם את LG אצל חבר והוא נראה יותר טוב אבל לא בהרבה וכמו שאמרתי זה מזל ולא ניתן לשלוט על מה אתה מקבל.

פרסם תמונה של הנייד.

פורסם

תודה SCHLEM. מה שאתה אומר על המסך קצת מדאיג אותי...

המודל הזה בא עם מצלמה מובנית לא? לקחת 3 שנות אחריות?

פורסם

כן, הוא מגיע עם מצלמה ומיקרופון מובנים, לקחתי 3 שנים אחריות גם כן.

המסך זה לוטו.................

פורסם

כמה עולה להוסיף ל 3 שנים אחריות?

פורסם
למישהו יש כאן פיצול אישיות... למרות שזה בכלל לא איכפת לי מה יש או אין לך נגדי כי אתה די לא קיים בשבילי כבן אדם, אך אם אכן אין לך כלום נגדי אז כדאי לך ללמוד קצת דרך ארץ וחינוך, כי לנהל שיחה עם אנשים אתה לא יודע איך.

אני יכול ללמד אותך כיצד לנהל שיחה, רק הבעיה שבלתי אפשרי לנהל שיחה עם הדיוט שאינו מבין על מה הוא מדבר ושאינו מאשש את טענותיו.

אני טוען גם עכשיו שיש לי 256 מגה זכרון בכרטיס מסך, בגלל שבדקתי בעזרת 3 או 4 תוכנות שונות וכולן אמרו לי אותו דבר, "256 מגה" בדיוק כמו בPC שלי, שם יש לי ג'יפורס 7900GT כאשר אין ספק ששם 256 מגה INTEGRATED. קרה לא פעם ולא פעמיים שבן אדם שהזמין מוצר א', קיבל מוצר ב'. בכל מקרה אני לא מבין במה ההתעסקות בכלל, ולמה בכלל לדעתך זה חורץ עולמות אם יש לך 128 או 256 מגה, כאשר ההבדלים די זניחים בביצועים, מה שחשוב זה ארכיטקטורת הליבה, וכמה פייפ ליינים יש לך, והזכרון לא כל כך(בעצם אפילו לא קרוב להיות) משמעותי(אני לא מדבר על זכרון SHARED בלבד, אני מתכוון להבדל בין 2 מערכים של זכרונות כאשר פשוט לאחד יש יותר DEDICATED מהשני). אשמח אם מישהו יפנה אותי לתוכנה שתתן לי דיאגנוסטיקה שונה, ותתן בדיוק מידע על זכרון DEDICATED או SHARED.

הבהרת עד כמה אתה באמת לא מבין מה ההבדל, כבר נואשתי מלנסות להסביר לך. אם מישהו אחר רוצה לדעת הוא מוזמן לעשות זאת בפרטי.

לגבי DUAL CHANNEL, זאת לא טכנולוגיה חדשה, כל צ'יפסט שתומך בC2D ובDD2(שזה בא ביחד), תומך גם בDUAL CHANNEL, ורובם ככולם יש 2 סטיקים של 512 ולא סטיק אחד של 1024, אך אם יש לך פרנויות, שיהיה לך לבריאות...

ורובם ככולם? אתה יכול לבחור בהזמנת המחשב אם בא לך 2X512 או 1X1024 ועצם העובדה שחברה אינה מציינת תמיכה ב DUAL CHANNEL משמע שהיא אינה חייבת להביא לך 2 זכרונות עם נתונים זהים, ועל זה אין בכלל מה להתווכח, אם היית מבין כמה שוק המחשבים פרוץ ודינאמי היית מדבר אחרת, אך אין חכם כבעל ניסיון, ולפי תשובותיך ידידי אינך בעל ניסיון כלל וכלל.

פורסם

כמה עולה להוסיף ל 3 שנים אחריות?

לרוב עולה הרחבת אחריות ל-3 שנים בין 650ש"ח ל750ש"ח +/-

פורסם

ושוב פעם, הכפשות, העלבות וטיעונים חסרי בסיס לחלוטין, זה מתחיל להיות עצוב מהצד.

במקום לתת נתונים המראים על כך שאני טועה, פעם אחר פעם אתה צועק "אתה לא מבין כלום", אבל שוב פעם, לא צריך לצפות ליותר.

"ועצם העובדה שחברה אינה מציינת תמיכה ב DUAL CHANNEL משמע שהיא אינה חייבת להביא לך 2 זכרונות עם נתונים זהים, ועל זה אין בכלל מה להתווכח"

:kopfpatsch:

טוב שהדעות שלך פתאום הופכות לעובדות, אפילו לאחר שהראו לך שאתה טועה. עם כל הטענות המגוחכות שלך, וההתלהמויות שלא בדיוק מתאימות לפורום מקצועי, לפחות היה אפשר לצפות שאכן אתה צודק, אבל אפילו לאחר שהראו לך שה6186 אכן תומך בDUAL CHANNEL, עדיין אתה משוכנע בצדקתך ואי אפשר להזיז אותך מדעתך... זאת הבעיה, אני כל פעם שוכח שיש אנשים שאין טעם לחפש הגיון שלא קיים אצלם. אתה טוען שחברה עלולה לתת 2 זכרונות עם נתונים שונים? אולי תתן לפחות דוגמה אחת שמאששת את זה?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

איזה מסך הכי מומלץ למחשב ספיציפי זה? ואיך בודקים במחשב איזה מסך קיים?

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים