עבור לתוכן

פורטים חסומים

Featured Replies

פורסם

שלום כולם.

יש לי בעיה מאוד מרגיזה. אני לא מצליח להוריד קבצים עם שום תכנת שיתוף (וניסית כבר יותר מ-4). העניין הוא שבכל אחת מהתתוכנות אני מבצע בדיקת פורטים ומקבל תשובה שהפורטים שלי חסומים. אני משתמש ב-SP2. פתחתי את הפורטים שכל התוכנות משתמשות בהן בהגדרות של ה-WINDOWS FIREWALL וזה לא עזר, עדין בבדיקת פורטים התוכנות "טענו" שהפורטים חסומים. לאחר מכן אפילו כיביתי את ה-WINDOWS FIREWALL, וגם זה לא עזר. יכול להיות שיש "משהו" אחר שחוסם לי את הפורטים?

אשמח לעזרה. תודה.

פורסם

אתה מחובר לאינטרנט ישירות או דרך ראוטר?

פורסם
  • מחבר

ישירות. זו לא בעיה של ראווטר.

פורסם

פיירוול אחר שמותקן?

תנסה לשנות פורטים.

פורסם
  • מחבר

א. לא מותקן שום פיירוול (תוכנות ההגנה היחידות שמותקנות הן AVG אנטי וירוס ו-AVG SPY.

ב. ניסיתי לשנות פורטים. לא עזר.

המצב מסתבך אה...

פורסם

אתה מחובר ישירות ז"א שהמודם מחובר ישירות למחשב?

באיזה מודם מדובר?, יכול היות שהוא פועל כראוטר?, אתה משתמש בחייגן לחיבור לאינטרנט?

פורסם
  • מחבר

המודם אכן מחובר ישירות למחשב. מדובר במודם של חברת TNN NETWORKS של בזק (ADSL). מודם כחול וקטן. אני לא יודע אם הוא פועל כראווטר אבל יש עליו מדבקה עם המשפט הבא:

Aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E

כך שיש מצב שהוא פועל כראווטר. אם כן מה אני עושה?

לגבי החייגן, נראה לי שכן אבל איך אני יודע בוודאות? יש לי חיבור של ADSL ב-NETWORK CONNECTIONS תחת BOARDBAND.

תודה.

פורסם

וה-ADSL שנמצא תחת BOARDBAND מקושר/מחובר בזמן שיש לך גישה לאינטרנט? (אמור להיות רשום לידו).

פורסם
  • מחבר

כן הוא מקושר ויש עליו V.

בנוסף, יש לי תחת LAN or HIGH SPEED INTERNET אייכון ששמו Local Area Connection וגם הוא מחובר.

פורסם

טוב, אז המודם לא מתפקד כראוטר נראה אבל אני רוצה לעשרוך עוד בדיקה (כי זה ממש מוזר).

תפתח את ההגדרות של חיבור ה-ADSL (לחיצה ימינית על האייקון ואז מאפיינים) ותמצא אפשרות "התחבר אוטומטית" או משהו בסגנון ואם יש V בריבוע לידה תוריד את אותו (האפשרות יכולה להיות גם "חייג תמיד התקשרות זאת" או משהו בסגנון הזה).

אח"כ תבצע איתחול למחשב ואל תתחבר לאינטרנט, תפתח את הדפדפן שלך ותבדוק אם יש גישה לאינטרנט או שלא.

הסבר:

ראוטר לא צריך חייגן בכדי להתחבר לאינטרנט, הורדנו את ה-V מהחיבור האוטומטי בכדי לוודא שהחייגן לא ירוץ בלי שביקשנו ממנו, אם יש לך גישה אינטרנט גם בלי אקט החיוג עצמו ז"א שהמודם מתפקד כראוטר, או לא אז המודם לא מתפקד כראוטר.

נ.ב

אחרי הבדיקה הזאת אתה יכול להחזיר את -V ב"התחבר אוטומטית" אם הוא היה שם.

פורסם
  • מחבר

בדקתי שוב ושוב ולא קיימת אצלי אפשרות של "התחבר אוטומטית" או משהו בסגנון. הדבר היחידי שאולי יכול להזכיר את זה זה "show icon in notification area when connected" תחת כרטסת General, אבל זה לא נראה לי קשור.

אגב, אני משתמש ב-SP2, אולי זה קשור לזה.

פורסם
  • מחבר

יש מושג למישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים