עבור לתוכן

מכשיר EV-DO

Featured Replies

פורסם

שלום זונים וזונות :hi:

מה שלומכם ? :smile1:

אחרי שהפסדתי במאבק להשמצת פלאפון וגישת ה - "היי, אני לא מאמין שאפשר ליצור אש מחיכוך שתי אבנים זו בזו" השדרוג שלי הוא בתוך הרשת :kopfpatsch:

מבירור קצר האופציות (המוגבלות,אני יודע) שעומדות בפניי הן :770,E815 ו-V3]C[. כרגע ה-E815 מסתמן כמועמד לכתר, אבל הבנתי שמכשירים נוספים אמורים להכנס לרשת אוטוטו, דוגמת ה-Q. כמובן שזה היה NB אם ה-Q היה חלק קבוע בקטלוג אבל הוא לא.עדיין. :-\

מה אתם ממליצים? בהנחה שמדובר באידיוט שמעריך קודם כל פיטצ'רים ונותן מעט מאוד קרדיט,אם בכלל, לעיצוב...

פורסם

פיצ'רים ? לא הגעת לחברה הנכונה...

מבין כל אלה אולי ה-815, אבל עדיין הוא רחוק שנות אור ממה שמקובל וממוצע לדעתי היום בחברות אחרות...

פורסם

במה בדיוק? יש בו הכל.

מצלמה (1.3 מגה פיקסל. לא הרבה אבל מי משתמש במצלמה בפלאפון כאחת ייעודית?)

יש נגן מוזיקה

יש GPS

יש וידאו סטרימינג מהיר פי 8 מהחברות המתחרות (2.4mbps ליד ה 384kbps של אורנג'/סלקום)

זמן הסוללה שלו סביר, הוא לא מכוער, מסך חיצוני צבעוני, הרחבת זיכרון...... אני לא רואה מה חסר.

פורסם

ועדיין באורנג' למשל בעוד 10 שקל בחודש אתה כבר יכול לקנות K800...

פורסם
  • מחבר

אתה מספר לי ?

אני יודע את זה! :bash:

אבל אין לי ברירה, הוא חייב להיות ניאנדרתלי :s07:

נ.ב.

פיקה - אני יודע שהוא מצויין לציד ממוטות, השאלה שלי היא האם הוא טוב לניגון סרטונים כשהכוונה בסרטונים היא לפרקים של סדרות. כי המעבד שלו נראה לי על הפנים

שאלה נוספת היא איך אתה חיי ללא תמיכה ב-'עוד ראשי תיבות מעורפלים' (יענטו ג'אווה, אל תצחק)

פורסם

אני לא. אני הבעלים המאושר של N-Gage

לאבא שלי יש את ה E815, הוידאו בו רץ חלק. גם סטרימינג וגם וידאו שהומר מהמחשב (ואני חייב לציין, הסטרימינג פשוט מדהים איפה שיש תמיכה בדור 3. בשאר המקומות הוא בסדר אבל קצת נתקע)

ומה הבעיה עם חוסר תמידה בג'אווה? אפילו ב NG שלי אני לא משחק (בג'אווה, והאמת, כמעט לא משחק בכלל)

ו Brew זו חלופה לא רעה

פורסם
  • מחבר

יש למישהו משהו להוסיף?

פורסם

שמעתי שה815 הוא BULK. אין לי נסיון איתו, אבל זה מה ששמעתי.

פורסם

מבין השניים הייתי הולך על ה-E815. הוא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה אבל אין לך כ"כ הרבה אפשרויות...

אנשים בכלל משתמשים בווידאו סטרימינג?

פורסם
  • מחבר

שמעתי שה815 הוא BULK. אין לי נסיון איתו, אבל זה מה ששמעתי.

:nixweiss:

בואו נמיר את השאלה לכך - מבין במכשירים המוצעים כעת בקטלוג פלאפון, איפה הנפילה תהיה הכי רכה?

המועמדים הם:

A840 - מצויין רק בלי דור שלישי(או כמו שפלאפון אוהבים לקרוא לדור הזה - תקופת האבן)

E815 - מצויין רק עם דור שלישי (-"-...)

770- -"-

V3C - סקסי מאוד(לא היידי קלום סקסי), לא יותר מזה

פורסם

E815

ה A840 מבוגג וזוועתי.

מי משתמש בוידאו סטרימינג?

אני, והרבה. ה-ר-ב-ה. העבודה של אבא משלמת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

את פיקה אני מכיר מכאן ממזמן ולתגובה שלו יש ערך, בכל זאת הייתי שמח אם אחרים היו תורמים את שלהם :sleep:

הקרב כנראה יהיה בין ה-770 ל-815 :nixweiss:

פורסם

e815 הכי נורמלי מבין כולם...

פורסם
  • מחבר

ראש בראש ה-770 מול ה-E815.

מי לוקח ולמה?

טכנית הנתונים על הנייר זהים :-X

פורסם

המוטורולה לוקח בגלל 4 דברים-

מסך גדול יותר

רזולוצית מסך גבוהה יותר

מסך חיצוני צבעוני וגדול

מגיע כרטיס של 128 מגה ולא של 64 בערכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים