פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים חברה...יש לי בעיה....שיחקתי בדמו...אבל הוא לא נותן לי לשנות את ההגדרות מ-נקסט ג'נרישון לרגילות...הוא כאילו משנה,אבל כשאני נכנס למשחק זה חוזר מיד...ניסיתי גם להפעיל את זה לפני שטענתי שמירה...(האופציה של התאמה אישית בכלל סגורה...).מישהו יכול לעזור??
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים warmachiceאיפה אפשר לשנות בהגדרות שזה יעבוד על SM2מישהו אני משתגע אני חובב מספר אחד של ספלינטר סל!!!
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים warmachiceאיפה אפשר לשנות בהגדרות שזה יעבוד על SM2מישהו אני משתגע אני חובב מספר אחד של ספלינטר סל!!! אין אפשרות לשנות בהגדרות ל-SM2.0המשחק פועל אך ורק על SM 3.0
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים למי שיש כרטיסים שלא תומכים בSM3 אלא בSM2 אל תתייאשו, אפשר לשנות בקובץ הגדרות של המשחק כמה שורות ואז להפעיל אותו....
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים חברה...יש לי בעיה....שיחקתי בדמו...אבל הוא לא נותן לי לשנות את ההגדרות מ-נקסט ג'נרישון לרגילות...הוא כאילו משנה,אבל כשאני נכנס למשחק זה חוזר מיד...ניסיתי גם להפעיל את זה לפני שטענתי שמירה...(האופציה של התאמה אישית בכלל סגורה...).מישהו יכול לעזור??
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר קניתי את המשחק .. !שמתי הכל על הכי גבוההה אבל יש בעיה ..אין שם כנראה Vsync אני לא יודע הצללים שלו עקומים כמו ב2 .. וגם הגוף שלן לא ישר כאילו איך אני אסביר את זה ..הרגל כאילו הקצוות לא ישרים ..
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים שלום ,יש לי בעיה שקוראת לי במשחק השחקן פתאום מתחיל ללכת לאט ,לחצתי על כול הכפתורים וכלום לא משנה את זה ובגלל זה אני לא מצליח להתקדם במשחק כי לפעמים יש מצבים שהוא הולך נורמלי ומהר ופתאום זה משתנה והוא הולך מאוד לאט ואין לי שמץ של מושג למה..אתם יכולים לעזור לי?
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים בדקתי אני לא מצליח למצוא ניסיתי את כול המקשים האפשריים שיש...וזה לא עם הגלגלת..
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים המשחק הזה הוא היה צריך להיקרא ספלינטר-באגהבאגים האינסופיים בו כמו כמות המשאבים שהוא צורך מהמחשב מגוחכים פשוט.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים באמת יש הרבה באגים...אבל אף אחד לא יכול לעזור לי עם הבעיה שלי? אני לא מצליח לשחק ככה...
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אני גם בדיוק משחק במשחק הזה. אומנם יש באגים אבל לא בהגזמה. אני עם XP64 והמשחק מעודכן לפאצ' האחרון.אם הדמות הולכת לך לאט , הגלילה של העכבר למעלה צריכה לגרום לו ללכת מהר. אם לא תחזיר את המקשים ל DEFAULT שלהם ואם זה לא עובד תמחק את הפרופיל שלך מ C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\Offlineקח בחשבון שכל ה SAVE GAMES שלך גם יילכו , אתה יכול לגבות אבל אני לא יודע אם בוודאות הם יעבדו אחרי שמחקת את הפרופיל. אף פעם לא ניסיתי.בהצלחה.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אוקיי אז ככה אתה צודק זה הגלילה אבל יש בעיה אותה גלילה גם אחרית לשליפת נשק ולכן לפעמים זה מוציא נשק ולפעמים רץ איך אני עושה שלריצה יהיה מקש מיוחד ולשליפה יהיה הגלילה או להפך?ואגב איך מתקנים באגים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.