פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מישהו מוכן להסביר לי איך האויבים אף פעם לא רואים את השלוש מנורות הזוהרות שיש לסאם על הראש??? ואגב-warmachine המשחק עובד לך חלק?
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים דבר ראשון SAM הוא סוס! הוא יכול להתגנב אליך באמצע היום ואתה לא תראה את השלוש מנורות האלה שיש לו על הראש בוא נגיד שהוא עבר הכשרה מיוחדת מ ASKANINJA ואם אתה לא מכיר אותו אז אין פה על מה לדבר. THIEF היה משחק נחמד מאוד, השלישי כמובן ואיזה כיף לכם שיש לכם כאלה מחשבים שמריצים את המשחק הזה מזכיר לי את הילדות שגם לי היה מחשב תותח והרצתי את SC PANDORA עם הכול איי איך עברו זמנים..... אז תהנו כי אין על SC!
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים דבר ראשון SAM הוא סוס! הוא יכול להתגנב אליך באמצע היום ואתה לא תראה את השלוש מנורות האלה שיש לו על הראש בוא נגיד שהוא עבר הכשרה מיוחדת מ ASKANINJA ואם אתה לא מכיר אותו אז אין פה על מה לדבר. א.המנורות בולטות יותר בחושך... ב.מה קשורה הכשרה מיוחדת לזה שאתה עומד מטר ממישהו והוא לא רואה שלוש מנורות ירוקות וזוהרות מולו??? (אגב...שיחקתי סיימתי את כל שלושת המשחקים הקודמים...באמת משחק טוב...)
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים נו כי רואים שאתה לא שמעת על ASKANINJAתצפה בזהבידור משובח ביותרפשוט תחפש ב GOOGLEמומלץ ! לכולם
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים הופה מישחק ראשון שהכרטיס שלי בכלל לא מוכן להפעיל (R9800P אפילו את ה NFSC הוא מריץ מצויין) ...ניראה לי הגיע הזמן לפתוח את הארנק קצת...
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים נו כי רואים שאתה לא שמעת על ASKANINJAתצפה בזהבידור משובח ביותרפשוט תחפש ב GOOGLEמומלץ ! לכולםביו טיוב, אם כבר.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מישהיו יודע אם יצא איזה פאטץ' שיפעיל את המשחק בכרטסים כמו X800?זה נראה לי מוגחך שאצלי ב XBOX הרגיל המשחק עובד ומחשב שהוא במפרטו עולה בכמה דרגות על הXBOX אז המשחק לא עולה.לא מאמין שיש באמת צורך כזה ב SHADER3
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים למשחק הקודם יצא פאץ שאפשר תמיכה בSM2 , מכיוון שהמנוע הגרפי כמעט זהה אני לא חושב שתהיה בעיה להוציא גם למשחק הזה פאץ שיאפשר תמיכה כזו.בכל מקרה המשחק חייב פאץ בטירוף, המון באגים קטנים והרבה התרסקויות.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים גם לפי דעתי, סידרת thief היא אחת הטובות שנוצרו.... המשחק השלישי בהחלט היה משובח מאוד, ואיפשר חופש פעולה גדול יחסית והכל באווירה גוטית אפלה. חוץ מזה, סאם פישר סתם "טוב", בthief אנחנו משחקים כגנב שלא מתחשבן
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים ידידי זה לא דיון על THIEF .אם אתה לא אוהב את הסידרה המצויינת של SC אתה לא חייב להשתתף בדיון .אנשים שיש להם אותו איך המשחק לעומת קודמיו ?
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אני ברגשות מעורבים לגבי המשחק, אמנם הוא שומר על המסורת של סדרת המשחקים הותיקה והטובה הזאת, בעל כל המאפיינים של קודמיו , החל מהגרפיקה וכלה בסאונד ובמשחקיות..אבל.משהו לא זורם לי במשחק, המפות לפעמים איטיות מדי, העיצוב שלבים בינתיים לא כל כך הרשים אותי, הוא יותר מדי כבד לעומת קודמו(שלא בצדק ניתן לומר) וכמו כן לא נקי מבעיות טכניות ומתרסק לי פעמים רבות,(Visual C++ Error, Screen Freezing etc.), אני לא יכול לומר אכזבה אבל ציפיתי ליותר.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אני ברגשות מעורבים לגבי המשחק, אמנם הוא שומר על המסורת של סדרת המשחקים הותיקה והטובה הזאת, בעל כל המאפיינים של קודמיו , החל מהגרפיקה וכלה בסאונד ובמשחקיות..אבל. משהו לא זורם לי במשחק, המפות לפעמים איטיות מדי, העיצוב שלבים בינתיים לא כל כך הרשים אותי, הוא יותר מדי כבד לעומת קודמו(שלא בצדק ניתן לומר) וכמו כן לא נקי מבעיות טכניות ומתרסק לי פעמים רבות,(Visual C++ Error, Screen Freezing etc.), אני לא יכול לומר אכזבה אבל ציפיתי ליותר. אז תוריד את הפאץ ( ) http://gamershell.com/download_16311.shtml This patch updates Splinter Cell: Double Agent to version 1.01. - This patch fixes various issues when playing online. These issues mostly concern invitations and squad features. Some disconnection issues have been treated as well. - Some minor single-player issues have been addressed as well, especially for the anti-aliasing feature.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים איפה אני עושה את זה?ואגב יצא עדכון למשחק:http://www.gamershell.com/download_16311.shtmlעריכה: הסתדרתי, נראה אם יהיה איזשהו שיפור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.