עבור לתוכן

קניתי X1950XTX, טעות?

Featured Replies

פורסם

אני מספק עם 7900GS :smile1:

רק הוכחתה כמה הוא צודק ועשיר ופשוט גיימר :xyxthumbs:

• תגובות 85
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
link=topic=216473.msg1899990#msg1899990 date=1162747910]

רק הוכחתה כמה הוא צודק ועשיר ועובד קשה ופשוט גיימר :xyxthumbs:

:smile1:
פורסם

יש אנשים שעובדים קשה ועניים. לא משנה.

בכל מקרה- כל הדיון הזה דיי חסר טעם.

כרטיס HIGH END (כמו כל ציוד קצה) לעולם לא יהיה משתלם.

פורסם

תשמע עומרי שוסטר הנחמד

עם כל הכבוד למחשב החדש שלי ול1900XT שיש בו, הכרטיס מסך שיש לי עכשיו (ראדיון 9000 PRO! שזה כרטיס ביניים מהדור האחרון של דיירקט X 8.1!!!) סוחב את כל המשחקים (עד לפני שלושה חודשים בערך) על 1024X768 על מדיום (חוץ מהמשחקים מהזמן האחרון שהם באמת שחיטה...)

אז אל תחרטט לי בשכל ותגיד לי 1950XTX לא יספיק יותר משנה

למה בקצב ששוק המשחקים מתפתח עכשיו זה נראה כאילו ה1950XTX יתן ביצועים מדהימים לשנה לפחות

ובונא כוס אמ אמא של הקור הירושלמי הזה קפאו לי הביצים

איי איי, חמוד,

אני לא יודע איפה אתה חי, אבל יש לי Radeon 9200 ובקושי את CSS אני מצליח להריץ.

אז באמת, תפסיק לבלבל את המוח רק כדי להישמע צודק.

באמת מנהלים, תעשו את מה שאתם צריכים ותנו לבחור באן, אנחנו לא צריכים ערסוני מקלדת קטנים בפורום.

פורסם

כל אחד מנסה להיות נביא. לפי מה שהלך בזמן האחרון אין שום סיבה שהX1950XTX לא יחזיק שנה על HIGH כמובן תלוי על איזה רזולוציה.

בכל מקרה אין טעם שכל אחד ינחש כמה זמן הכרטיס יחזיק.

פורסם

ערסוני מקלדת.... אהבתי

לצורך העניין CSS רץ לי על בערך 30-40 FPS באותם הגדרות שכתבתי מיקודם....

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים אבל כרטיס כמו 6800 gt

שהיה הכי חזק לפניי שנתיים...(קניתי אותו חודש שעבר) מריץ לי היום למשל את fear כל מקסימום ואני מדבר על מקסימום הכל כולל הכל

על 1024 ו 34 פראפס ממוצע.. כנל לגבי דארק משיח, call of jeraz/

ובניד פור ספיד קרבון אני רק צריך להוריד את הגרפיקה של העולם ממקסימלית ל high כדי שהוא יטוס וגם ככה אין הבדל...

מה שאני אומר שאם כרטיס high end מלפני שנתיים מריץ משחקים של היום על מקסימום אז הכרטיס שקנית יריץ לך לפחות עוד שנתיים משחקים על רמה גבוהה חיים פעם אחת ותהנה ותתחדש!!!! אין גבול עם הלחכות וחוץ מזה קודם נחכה עד שתצא הויסטה כל הזמן זה מתעכב שללא נדבר על דיירקט איקס 10, קנית- תהנה מהרגע....

ואתה תהנה מהכרטיס הוא מדהים!!!!!! תתחדש אחי:)

פורסם

אמת. כל מילה זהב. ותתחדש :)

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים אבל כרטיס כמו 6800 gt

שהיה הכי חזק לפניי שנתיים...(קניתי אותו חודש שעבר) מריץ לי היום למשל את fear כל מקסימום ואני מדבר על מקסימום הכל כולל הכל

על 1024 ו 34 פראפס ממוצע.. כנל לגבי דארק משיח, call of jeraz/

ובניד פור ספיד קרבון אני רק צריך להוריד את הגרפיקה של העולם ממקסימלית ל high כדי שהוא יטוס וגם ככה אין הבדל...

מה שאני אומר שאם כרטיס high end מלפני שנתיים מריץ משחקים של היום על מקסימום אז הכרטיס שקנית יריץ לך לפחות עוד שנתיים משחקים על רמה גבוהה חיים פעם אחת ותהנה ותתחדש!!!! אין גבול עם הלחכות וחוץ מזה קודם נחכה עד שתצא הויסטה כל הזמן זה מתעכב שללא נדבר על דיירקט איקס 10, קנית- תהנה מהרגע....

ואתה תהנה מהכרטיס הוא מדהים!!!!!! תתחדש אחי:)

הוא אף פעם לא היה הכי חזק (Ultra).

והכל על מקס' ברז' של 768 * 1,024, לא נחשב באמת מקס'.

לא יודע איך לבשר לך, אבל כיום משתמשים במסכי LCD עם רזולוציות מרשימות יותר.

ולי יש Ultra, אני יודע על מה אתה מדבר, אבל זה לא באמת מושלם.

פורסם

בכללל לא טעות אחי אתה כזה טיפש למה לא חכית לDX10

פורסם

מה אתה קורא לו טיפש מה אתה דפוק?

פורסם

בכללל לא טעות אחי אתה כזה טיפש למה לא חכית לDX10

תראה אח של דודה אם היית שואל שאלה ומישהו היה אומר לך שאתה טיפש לא היית מתעצבן? אני מאמין שכן.

בכל מקרה אין דבר כזה טעות או לא טעות. לכל דבר יש את היתרונות שלו.

לגבי ה8800 הם מאוד יקרים ולא משתלמים ולחכות עד שהמחירים שלהם ירדו זה יקח זמן. ביוחד שהR600 יוצא רק בפברואר ככה שאין לו ממש תחרות.

ככה שאי אפשר לומר שזה טיפשי. במיחד שאף משחק לא חייב את הDX10.

פורסם

LOL

פורסם
LOL
-תעשה טובה ותהיה בשקט.

בוא ואני אתן לך כמה סיבות מדוע הוא לא עשה טעות בזה שהוא קנה את ה-X1950XTX:

1-כיום אין ממש אופליקציות שתומכות ב-DIRECTX10 ועד שייצאו אופליקציות כאלה זה ייקח זמן

2-המחירים של ה-8800GTX/S יהיו יותר גבוהים מהמחיר של X1950XTX כיום ויכול מאד להיות שפשוט לא היה לו את התקציב

3-REDAON X1950XTX הוא כרטיס מעולה שייתן לו לשחק במשחקים חדשים גד בעוד שנתיים על איכות גבוה/בינונית על פריימים טובים (וזה אומר הרבה) (לדומה GEFORCE 6800ULTRA שעד לפני שנתיים היה ספינת הדגל של NVIDIA)

4-תמיד אפשר לחכות למוצר הבא שייצא אבל מתי שהוא צריך לעשות את הקנייה. חוץ מזה אי אפשר להכחיש שהוא קנה מוצר איכותי!

פורסם

5. מי לעזאזל רוצה לעבור לויסטה? הדרישות לא מספיק מוגזמות?

windows xp מספיקה לא צריך משהו חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים