עבור לתוכן

קניתי X1950XTX, טעות?

Featured Replies

פורסם

גם אני קניתי אותו ואני לא מצטער לרגע אומנם הוא עלה לי רק 1800 שקל אבל הייתי שם עליו גם יותר.

הוא קנה ב 1800.. בטח בחול..

אני חושב שפותח התארד שלים מחיר מלא :-X

• תגובות 85
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק בקשר ל7800GS, פה זה טעות שלי.

אבל אין כזה דבר צריך, יש רוצה :)

פורסם

זה בטוח ששני 7900GS ב SLI חזקים מי 7900GTX או מי 1900XTX ??

פורסם

תשמע עומרי שוסטר הנחמד

עם כל הכבוד למחשב החדש שלי ול1900XT שיש בו, הכרטיס מסך שיש לי עכשיו (ראדיון 9000 PRO! שזה כרטיס ביניים מהדור האחרון של דיירקט X 8.1!!!) סוחב את כל המשחקים (עד לפני שלושה חודשים בערך) על 1024X768 על מדיום (חוץ מהמשחקים מהזמן האחרון שהם באמת שחיטה...)

אז אל תחרטט לי בשכל ותגיד לי 1950XTX לא יספיק יותר משנה

למה בקצב ששוק המשחקים מתפתח עכשיו זה נראה כאילו ה1950XTX יתן ביצועים מדהימים לשנה לפחות

ובונא כוס אמ אמא של הקור הירושלמי הזה קפאו לי הביצים

פורסם

תשמע עומרי שוסטר הנחמד

עם כל הכבוד למחשב החדש שלי ול1900XT שיש בו, הכרטיס מסך שיש לי עכשיו (ראדיון 9000 PRO! שזה כרטיס ביניים מהדור האחרון של דיירקט X 8.1!!!) סוחב את כל המשחקים (עד לפני שלושה חודשים בערך) על 1024X768 על מדיום (חוץ מהמשחקים מהזמן האחרון שהם באמת שחיטה...)

למה בקצב ששוק המשחקים מתפתח עכשיו זה נראה כאילו ה1950XTX יתן ביצועים מדהימים לשנה לפחות

ממש הכנסת לי.

פורסם

^^^^^^

מה הקטע של התגובה המיותרת הזאת שלא קשורה לדיון?

פורסם

^^^^^^

מה הקטע של התגובה המיותרת הזאת שלא קשורה לדיון?

כי הוא מדבר שטויות:

תשמע עומרי שוסטר הנחמד

פורסם

כי הוא מדבר שטויות:

דווקא לפי מה שנראה זה אתה שמדבר שטויות, לפחות בשתי התגובות האחרונות שלך... ::)

פורסם

חברה, עומרי צודק...

HIGH לא נשאר HIGH הרבה זמן... ה- 9800PRO שהיה HIGH לפני כמה שנים, היום הוא MID-LOW (בקושי)... אם אתם מסתפקים ב- 1024 בינונים או 800 בינוני- גבוהה, לא עדיף לקנות כל שנה כרטיס MID מאשר לקנות כרטיס ב- 3200 פעם בהרבה שנים? (יחסית)

חוץ מזה, כרטיסי ה- MID מציעים את יחס העלות-תועלת הגבוה ביותר, ועל זה אין מה להתווכח.

פורסם

תשמע עומרי שוסטר הנחמד

כרטיס גם יכול להספיק 10 שנים... תלוי למי..

אבא שלי ( :screwy:) עדיין עם FX5200 ומשחק באחלה משחקים... כולל דום 3..

אני עם 7800GT SLI וכבר לא מספיק לי בשיט...

אז גם X1950XTX יכול להספיק שנה ויכול לא להספיק חצי שנה.. הכל תלוי למי,מתי ובאיזה משחקים הוא משחק ועל איזה רזולוציה והאם פילטרים חשובים לו.

ובואנה לא מעניין אותנו מה הולך לך במכנסיים ואמא של אף אחד לא קשורה לזה.

פורסם

במה 7800GT SLI לא מספיק לך?

פורסם

במה 7800GT SLI לא מספיק לך?

חסר?

אני משחק על רזולוציה 1680X1050.. תפעיל הכל על HIGH... פילטרים באלגן....

זה לא זז כמו שאני רוצה.

פורסם

אני מספק עם 7900GS :smile1:

פורסם

נו....., זה מחזק את מה שאמרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים