עבור לתוכן

קניתי X1950XTX, טעות?

Featured Replies

פורסם

כיום? שום כרטיס.

עקב העובדה שרק עוד שבוע - שבועיים הכרטיסים החדשים (והטובים יותר), יהיו זמינים במחירים מאוד מפתים.

שום כרטיס?

מי שאין לו תקציב ל 8800GTS? למה שלא יקח 7900GS או X1950PRO?

• תגובות 85
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שום כרטיס?

מי שאין לו תקציב ל 8800GTS? למה שלא יקח 7900GS או X1950PRO?

מן הסתם אנחנו מדברים כאן על High-End, מי שחשב אחרת, אני מתנצל.

כרטיסי הMid/Low-End החדשים יושקו בעוד זמן נכבד (מנסים למכור את היקרים יותר לפני), לכן מומלץ לקנות אחד מדור נוכחי.

פורסם

עשה טעות מסיבה אחת פשוטה, יותר משתלם לקנות את הX1900XT, אבל מלבד זאת, אני לא רואה שום בעיה.

ה8800GTX והGTS לא יהיו זולים במיוחד, ובחודש-חודשיים הראשנים אני גם לא כל כך בטוח לגבי איכות הדרייברים שלהם, בנוסף, אני גם לא בטוח מה הסיבה שNVIDIA הצליחה לשחרר כרטיסי DX10 כל כך מהר[אם זה יקרה בתחילת נובמבר אז הרי שאנו מדברים על חודש מוקדם יותר מתאריך ההשקה המקורי].

ועמרי, X1950XTX זה בהחלט HIGH END וישאר HIGH END לפחות למשך שנה[אם לא יותר, תלוי בקצב הכניסה של DX10 למשחקי מחשב, כרגע אין שום משחק שבאמת י\משתמש בצורה אינטנסיבית בDX10 ולא יהיה עד 2008], בתור אחד שעבר לא פחות כרטיסים ממך, מבטיח לך.

בחור, אני במקומך הייתי בודק אופציה להחלפה לX1900XT, ונהנה ממנו עד כמה שאפשר.

-ג'ו

פורסם

עשה טעות מסיבה אחת פשוטה, יותר משתלם לקנות את הX1900XT, אבל מלבד זאת, אני לא רואה שום בעיה.

ה8800GTX והGTS לא יהיו זולים במיוחד, ובחודש-חודשיים הראשנים אני גם לא כל כך בטוח לגבי איכות הדרייברים שלהם, בנוסף, אני גם לא בטוח מה הסיבה שNVIDIA הצליחה לשחרר כרטיסי DX10 כל כך מהר[אם זה יקרה בתחילת נובמבר אז הרי שאנו מדברים על חודש מוקדם יותר מתאריך ההשקה המקורי].

ועמרי, X1950XTX זה בהחלט HIGH END וישאר HIGH END לפחות למשך שנה[אם לא יותר, תלוי בקצב הכניסה של DX10 למשחקי מחשב, כרגע אין שום משחק שבאמת י\משתמש בצורה אינטנסיבית בDX10 ולא יהיה עד 2008], בתור אחד שעבר לא פחות כרטיסים ממך, מבטיח לך.

בחור, אני במקומך הייתי בודק אופציה להחלפה לX1900XT, ונהנה ממנו עד כמה שאפשר.

-ג'ו

כרטיס High-End לא נשאר High-End לאחר מעבר של דור.

פורסם

לא יודע מה יש לך אבל יש לי כבר 3 שנים 9800pro ואני מריץ UT2004 על ההגדרות הכי גבוהות עם 20 בוטים נגדי והמשחק נראה פ33ה!!!!1 כאילו דה שיואו...

ואז זה לא היה High End.

תראה, לא רוצה לזלזל... אבל UT2004, שים לב לשם... 2004... זו שנת ההשקה (פרקטית הוא יצא ב-2005), עכשיו אנחנו כמעט ב-2007.

פורסם

:xyxthumbs:

פורסם

באמת? אולי ככה *אתה* מגדיר HIGH-END, אני מגדיר כרטיס כHIGH END כל עוד הוא לא נרכש ע"י משתמשי המיין סטרים אלא רק ע"י הגיימרים או האוברקלוקרים\בנצ'רים, והX1950XTX יישאר ככרטיס המכוון לשוק הגיימרים\אוברקלוקרים\בצ'רים למשך זמן לא מבוטל כלל.

לעומת זאת, ה6800 שבזמנו היה היי אנד, היום כבר קצת יותר מיין סטרים, אבל הוא החזיק יופי בתור HIGH END לא מעט זמן.

-ג'ו

פורסם

באמת? אולי ככה *אתה* מגדיר HIGH-END, אני מגדיר כרטיס כHIGH END כל עוד הוא לא נרכש ע"י משתמשי המיין סטרים אלא רק ע"י הגיימרים או האוברקלוקרים\בנצ'רים, והX1950XTX יישאר ככרטיס המכוון לשוק הגיימרים\אוברקלוקרים\בצ'רים למשך זמן לא מבוטל כלל.

לעומת זאת, ה6800 שבזמנו היה היי אנד, היום כבר קצת יותר מיין סטרים, אבל הוא החזיק יופי בתור HIGH END לא מעט זמן.

-ג'ו

אז ההגדרה שלך נוגדת את שאר השוק.

ההשקות בנויות כך ש:

כרטיסי High-End יצאו ויתפסו את מקומם של הקודמים.

כרטיסי Mid-End יספקו ביצועים זהים לביצועי הHigh-End הקדומים, וימכרו בזול יותר (הדור הקודם כבר לא מיוצר).

פורסם

שטויות,

אני קניתי 7800GT X2 וחשבתי שעשית בשכל אז בזמנו שהיה עדיף על 7800GTX אחד יחס מחיר\ביצועים ואחרי זה יצא 7900GT ואמרתי שיט... וכל מי שקנה 7900GT יצא 7900GS ואמר שיט (יחס מחיר\ביצועים) קיצר זה לא נגמר וזה שטויות... כמו שאני עומד לקנות 8800GTX X2 וכמה שזה מטורף לא יעבור הרבה זמן עד שאני אגיד שיט....

כמו מעבדי 939 דואל קור... מה עם AM2? גם שיט.....

ואם נחשוב על כל השיטים האלה.... זה לא נגמר!

יש לך כסף לקנות את הכרטיס החזק ביותר שנראה לך משתלם? קנה... אם תחשוב על XXX רק תיתבכיין ואין על מה.

תמיד יהיה יותר טוב, תמיד יהיה יותר זול, השאלה האם הקנייה שלך מספיקה לך לאותו זמן נתון, אף אחד לא נביא.

פורסם

יש קניה חכמה ויש קניה לא חכמה.

SLI - קניה לא חכמה.

כרטיס בודד Mid-High End - קניה חכמה.

פורסם

G80 לא משתלם עכשיו לדעתי, חכו לG81 :D

פורסם

תראו, לפעמים יש השפעה למתי קונים. חודש לפני שיצא הקונרו באמת היה דבילי לקנות איזה AMD כשבעוד חודש יוצר משהו יותר טוב ויותר זול.

אבל במקרה הזה אולי ייצא משהו יותר חזק אבל יותר יקר בהרבה והחוזק שלו יורגש עוד הרבה זמן (DX10)

ואל תזלזל ב-UT2004, אם אתה לא רוצה שאני ייכנס בך עם איזה רובוט משם!!!! חה חה חה חה חה

עזוב זה השעה...

פורסם

גם יוצא משו יותר טוב אבל הרבה יותר יקר, הוא מוזיל את האחרים.

פורסם

יש קניה חכמה ויש קניה לא חכמה.

SLI - קניה לא חכמה.

כרטיס בודד Mid-High End - קניה חכמה.

קניה חכמה למי ? יש אנשים שצריכים (לא רוצים) צרכים (עוזי לדוגמה ;)) שני כרטיסים.. כל מי שעובד ברזולוציה של 16X12 עם AA גבוה מ4 למשל..

כמו כן שני 7900GS זולים וחזקים בהרבה מ 7900GTX יחיד ככה שגם פה שווה SLI..

הכל תלוי בתקציב אי אפשר להגיד שSLI לא שווה..

אבל לשלם 2500 שקל על X1950XTX ולא לחקות איזה חודש או שניים ש8800GTS ירד לאיזור ה 2700-2800 זו בהחלט טעות... בקטע הזה אני חזק עם עומרי שממש נפלתם עליו פה...

פורסם

לפי מה שהבנתי הוא קנה ב-1500?!?? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים