עבור לתוכן

קניתי X1950XTX, טעות?

Featured Replies

פורסם

שום טעות ושום נעליים....יש לך כרטיס מדהים...(אני יודע מה אני אומר..)

תאמין לי עזוב דיירקט 10 שמיירקט 10 אתה תרגיש בהבדל אולי עוד שנתיים..יש לך שנתיים להנות מהכרטיס בצורה מקסימלית...

חוץ ממשחק 1 קרייסיס שגם פה זה לא אסון גדול(כמה קטעים שיש להם תמיכה של הדיירקט 10)

קנייה מעולה. תתחדש!

• תגובות 85
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עשית בשכל

תתחדש

אל תקשיב לאנשים שמתבכיינים על הdx10 בגלל שכל פעם שהם מנסים לדמיין את ה"משחקים העתידים המגניבים" הם חושבים על מקרים בעבר ועל התקדמות הdx והם לא קולטים שהכל יכול להשתנות ודברים יכולים להתעקב

פורסם

במחיר הזה לא חושב שזה טעות ובכלל אין דבר כזה טעות הרי זה לא נגמר אף פעם...

קנית כרטיס חזק, תהנה ממנו במקום לחשוב האם יכלתי יותר טוב, תמיד אפשר יותר טוב.

תתחדש.

צודק במאת האחוזים. :yelclap:

פורסם

הוא כן עשה טעות, לא בגלל הDX10.

מכוון ודור חדש של כרטיסים יצא (שכפי הנראה מספקים גם יותר ביצועים ולא רק תמיכה נוספת), המחירים התקניים יתאזנו בקרוב והכרטיס שלו יהיה קניה גרועה.

אני הייתי עדין, ואתם כמו עדר של עזים ישר אומרים שזה מצוין ואין צורך.

פורסם

ישר ולעניין.

אם יש אפשרות להחזרת הכרטיס והכסף בתמורה הייתי הולך על זה.

מקסימום תהנה מהכרטיס .. בינתים אתה יכול להנות ממנו :xyxthumbs:

פורסם

חברה, תפסיקו לבאס את הבן אדם. תמיד יש חידושים בכל תחום ולחכות אפשר שנים.

גם עכשיו יצא הקונרו ועוד מעט תגידו לאנשים לחכות ל-4 ליבות וכשייצאו 4 ליבות יגידו לחכות ל08.

בכרטיסי המסך יש עכשיו את ה-DX10 ומחר HDR3 ו-SM70000 ומיליון ו-4 צינורות וזה לא ייגמר.

בשורה התחתונה מה שצריך למדוד זה כמה זמן יחזיק הכרטיס לחלק לכמה הוא עולה.

תכלס זה כרטיס חזק עם קירור סטוק מצוין וכמו שאמרו קודמי שיותר מבינים ממני, הוא יחזיק לך לפחות שנתיים ובעוד שנתיים (ואני מאמין יותר) תחשוב על השדרוג.

פורסם

חברה, תפסיקו לבאס את הבן אדם. תמיד יש חידושים בכל תחום ולחכות אפשר שנים.

גם עכשיו יצא הקונרו ועוד מעט תגידו לאנשים לחכות ל-4 ליבות וכשייצאו 4 ליבות יגידו לחכות ל08.

בכרטיסי המסך יש עכשיו את ה-DX10 ומחר HDR3 ו-SM70000 ומיליון ו-4 צינורות וזה לא ייגמר.

בשורה התחתונה מה שצריך למדוד זה כמה זמן יחזיק הכרטיס לחלק לכמה הוא עולה.

תכלס זה כרטיס חזק עם קירור סטוק מצוין וכמו שאמרו קודמי שיותר מבינים ממני, הוא יחזיק לך לפחות שנתיים ובעוד שנתיים (ואני מאמין יותר) תחשוב על השדרוג.

יחזיק שנתיים? יש לך בכלל מושג על מה אתה מדבר?

בתור אחד שעבר לא מעט כרטיסים (עולם היו תחת שימוש ישירות לאחר ההפצה, ואל תטעה מדובר בשיא הHigh-End.), אף כרטיס לא נשאר "כשיר" במשך שנתיים.

פורסם

יחזיק שנתיים? יש לך בכלל מושג על מה אתה מדבר?

בתור אחד שעבר לא מעט כרטיסים (עולם היו תחת שימוש ישירות לאחר ההפצה, ואל תטעה מדובר בשיא הHigh-End.), אף כרטיס לא נשאר "כשיר" במשך שנתיים.

כרטיס High end בן שנתיים יפעיל כל משחק בביצועים על Medium בלי שום בעיה.

תסתכל על 6800 או על הסדרות הקודמות.

פורסם

כרטיס High end בן שנתיים יפעיל כל משחק בביצועים על Medium בלי שום בעיה.

תסתכל על 6800 או על הסדרות הקודמות.

יש לי פה לידי 6800Ultra/5950Ultra, ולא מזמן היה פה 7950GX2.

תאמין לי שאני יודע בדיוק מה כל כרטיס מסוגל, ולא, הם לא בדיוק כשירים להריץ משחקים כמו שצריך.

פורסם

למר עמרי שוסטר היקר.

תפסיק כבר להיות כזה נאחס!.

הוא קנה את ה-X1950XTX וזהו. אז מה עם עוד מעט יוצאים כטיסי ה-DX10 ממילא לא יהיו הרבה משחקים שיתמכו מ-DX10. אני מאמין שהכרטיס שהוא קנה יחזיק מעמד ויתן לו לשחק במשחקים החדשים על הגדרות בינוניות בפריימים נחמדים.(דוגמה לכך הוא geforce 6800ULTRA ויש עוד...)

חוץ מזה אי אפשר תמיד לחכות לדבר הבא כי אין לזה סוף. מתישהו צריך לעשות את הקנייה ולא לבכות על זה שאם יכולת לחכות איזה חודשיים היית יכול לקנות משהוא יותר טוב.

לסיכום:תתחדש. קנית כרטיס מסך חזק מאד שיספק אותך להרבה זמן.

יש לי פה לידי 6800Ultra/5950Ultra, ולא מזמן היה פה 7950GX2.

תאמין לי שאני יודע בדיוק מה כל כרטיס מסוגל, ולא, הם לא בדיוק כשירים להריץ משחקים כמו שצריך

-תסתכל על הביקורת שעשו ל-6800ULTRA באתר ותגיד לי אם הוא כשיר או לא כשיר להריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות על פריימים נחמדים
פורסם

למר עמרי שוסטר היקר.

תפסיק כבר להיות כזה נאחס!.

הוא קנה את ה-X1950XTX וזהו. אז מה עם עוד מעט יוצאים כטיסי ה-DX10 ממילא לא יהיו הרבה משחקים שיתמכו מ-DX10. אני מאמין שהכרטיס שהוא קנה יחזיק מעמד ויתן לו לשחק במשחקים החדשים על הגדרות בינוניות בפריימים נחמדים.(דוגמה לכך הוא geforce 6800ULTRA ויש עוד...)

חוץ מזה אי אפשר תמיד לחכות לדבר הבא כי אין לזה סוף. מתישהו צריך לעשות את הקנייה ולא לבכות על זה שאם יכולת לחכות איזה חודשיים היית יכול לקנות משהוא יותר טוב.

לסיכום:תתחדש. קנית כרטיס מסך חזק מאד שיספק אותך להרבה זמן.

בתגובה הראשונה הייתי עדין ונחמד למדי:

זהו נדפקת.

כולם צוחקים עליך מאחורי גבך.

קנית כרטיס בזמן הכי לא מתאים.

יצאת צרכן טיפש.

סתם, אם זה מספק אותך, שיהיה לך בכיף. :)

אחר כך כולם התחילו לאמר שהקניה מושלמת וזה הצעד הכי חכם (מה שלא נכון):

הוא כן עשה טעות, לא בגלל הDX10.

מכוון ודור חדש של כרטיסים יצא (שכפי הנראה מספקים גם יותר ביצועים ולא רק תמיכה נוספת), המחירים התקניים יתאזנו בקרוב והכרטיס שלו יהיה קניה גרועה.

אני הייתי עדין, ואתם כמו עדר של עזים ישר אומרים שזה מצוין ואין צורך.

פורסם

לא יודע מה יש לך אבל יש לי כבר 3 שנים 9800pro ואני מריץ UT2004 על ההגדרות הכי גבוהות עם 20 בוטים נגדי והמשחק נראה פ33ה!!!!1 כאילו דה שיואו...

ואז זה לא היה High End.

פורסם

אז תגיד לי אתה מה היא הקנייה המשתלמת ביותר כיום

פורסם

אז תגיד לי אתה מה היא הקנייה המשתלמת ביותר כיום

כיום? שום כרטיס.

עקב העובדה שרק עוד שבוע - שבועיים הכרטיסים החדשים (והטובים יותר), יהיו זמינים במחירים מאוד מפתים.

פורסם

אבל אם כל הכבוד יש הבדל בין המחיר של ה-8800GTX/GTS או המתחרים מבית ATI לעומת המחיר של ה-X1950XTX וזה לא כמה שקלים בודדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים