פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים נתקלתי בבעיה שכשאני צורב שירים על הדיסק אז הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אין שיר אחד אפילו שנצרב ונמצא בדיסק אחרי הצריבהניסיתי לצרוב את הדיסק דרך כמה תוכנות צריבה חוץ מנרו ולא מצאתי פתרון.הציעו לבדוק אם הצורב שלי מקבל את הדיסק rewritable אבל אני לא יודע איך למצוא תפתרון לבעיה.מי שיכול לעזור לי אני נמצא גם באי מייל natalie03@bezeqint.netאו באיי סי קיו: 161725061
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים וכשאת צורב חומרים אחרים על הדיסק הזה אין בעיות?אולי הדיסק RW שלך פגום?או לא מתאים לצורב.אם הצורב חדש אני לא מאמין שהוא לא תומך בRWואתה יכול לבדוק את זה בנרו (TOOLKIT) שם תבחר INFO TOOL מה שאתה בודק זה CD-RW (אם מסומן בV).[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר שמע אחי הדיסקים האלה מחבילה חדשה שקניתיאז אין מצב שהם פגומיםאבל אני אבדוק את מה שאמרת בנרו ויחזור אלייך אם פתרתי או לאעכשיו אני במאמצים למצוא את הסיריאל של נרו 7
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר גבר רציתי להגיד לך שלא הצלחתי למצוא את ההגדרות של הtoolkit בנרו החדששוב ניסיתי לצרוב בתוכנה החדשה את אותה הצריבה הקודמתזה עושה סימולציה מושלמת מראה שזה צורב ואפילו צורב גם 6 דקות .כשאני לוחץ על disc info לפני הצריבה זה מראה לי את המקסימום מהירות צריבה של הדיסק הספציפי הזה שהיא x12 ומראה לי את הנתונים של הדיסק עצמו כ-rw אבל הצריבה לא מתרחשת על הדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.