פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים יש לי הרבה קבצים ואני רוצה להוסיף להם סיות של RARאיך אני יכל לעשות אתזה ? (אם זה עוזר אז השם של הקובץ נגמר בRZR...)
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אתה מרכז את כל הקבצים המיועדים לשינוי בספרייה אחת נגישה (למשל C:\RAR).התחל ----> הרץ -----> CMDc:cd c:\rarren *.rzr *.rarבדקתי את זה עכשיו וזה עובד.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר לא הבנתי:אני שם את כל הקבצים בתקיה אחת ואז אני נכנס לCMD (אתזה הבנתי) אבל מה לרשום? התחל ----> הרץ -----> CMDc:cd C:\Program Files\BitComet\Downloads\Microsoft_Flight_Simulator_X_Deluxe-Razor1911\DVD2ren *.rzr *.rarוזהו? כי זה לא עובד!
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים תקשיב, תרכז את כולם תחת C:\1ב-CMD תכתוב:C: (אתה אמור לקבל <\:C)CD\1 (אתה אמור לקבל <C:\1 )REN C:\1\*.*_*.RARאת הקו התחתון שכתבתי בין שתי ה-* בשורה למעלה תתרגם לרווח, כתבתי _ בכדי להדגיש שצריך להיות רווח בין 2 הכוכביות (כמו גם בין REN לשאר המשפט).ואם זה לא עובד לך אתה אמור לקבל איזשהי תגובה, תכתוב פה מה המחשב כותב.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים תקשיב, תרכז את כולם תחת C:\1 ב-CMD תכתוב: C: (אתה אמור לקבל <\:C) CD\1 (אתה אמור לקבל <C:\1 ) REN C:\1\*.*_*.RAR את הקו התחתון שכתבתי בין שתי ה-* בשורה למעלה תתרגם לרווח, כתבתי _ בכדי להדגיש שצריך להיות רווח בין 2 הכוכביות (כמו גם בין REN לשאר המשפט). ואם זה לא עובד לך אתה אמור לקבל איזשהי תגובה, תכתוב פה מה המחשב כותב. ניסתי את מה שאמרתה (לבדוק בשביל הכיף ) וזה שינה לי את שם התיקיה למה שכתבתי... כיאלו עשיתי ren d:\files jpg וזה שינה את שם התיקיה ל-jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.