פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים יש לי ווינדוס XPאני לוחץ על ההתקנה וזה לא מגיבאם זה קורה לך רק בקובץ הזה יתכן והקובץ פגום.כנראה אתה צריך "לקנות" שוב.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים הקובץ לא פגום השתמשתי בו במחשב השניזה קורה גם בעוד כמה תוכנותאם זה קורה לך רק בקובץ הזה יתכן והקובץ פגום.ביצעת סריקת רוגלות ווירוסים?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים לא להקפיץ, ינעלו לך וחבל. (אתה יכול ללחוץ על עריכה)למה אתה לא יכול לסרוק וירוסים? כי אין לך תוכנה ואתה מנסה להתקין את קספרסקי?לפני לא הייתה לך בכלל תוכנה?בקיצור כמו ש"קנית" את קספרסקי, תנסה לקנות דיסק חרום לסריקה אואו לקנות את Hirens.BootCD שזה בכלל מומלץ ללא קשר לוירוסים ורוגלות...כנראה שיש וירוס שמונע ממך לבצע התקנה לא רואה סיבה אחרת.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים יש לי ווינדוס XPאני לוחץ על ההתקנה וזה לא מגיבגם לחבר שלי היתה את הבעיה הזאת כנראה בגלל הוירוסים שהיו לויש גם גרסת MSI לקובץ ההתקנה של קספרסקי שהיא עבדהאתה יכול להוריד אותו מהאתר שלוwww.kaspersky.comתחת עידכוני מוצר אם אני לא טועה
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר לפני זה היה מותקן נורטון שרק הרס תמחשב וגם ההסרה שלו היתה ארוכה 40 דקות לפחות
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים לפני זה היה מותקן נורטון שרק הרס תמחשב וגם ההסרה שלו היתה ארוכה 40 דקות לפחותוירוס לא נחשב אנטי משהו חוץ מאנטי הרגשה טובה ובטחון ואנטי סדר וזכרון פנוי במחשב... אבל את זה כבר הבנת,איפה אתה עומד?ביצעת משהו?כמו סריקה ע"י דיסק בטחון של אחת התוכנות?
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים הוא כותב לך במקרה משהו עם windows installer כי אם כן תוריד windows installer 3.1. אני פשוט יודע שלבן דוד שלי היה בעיה וזה הסתדר אחרי זה. התוכנה דרושה לכל קובץ MSI ואולי בגלל זה התקנות לא עובדות לך.
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר ההתקנה MSI עובדת אני מדבר על הקובץ הרגילהורדתי MSI ניסיתי להתקין וזה רשם לי INSTALLATION ERORומחק את ההתקנה למישהו יש פתרון מה לעשות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.