עבור לתוכן

הגה ומשחקי המירוצים של היום.

Featured Replies

פורסם

שלום,קניתי הגה חדש אתמול,אולם כשהתקנתי את הדמו של NFS CARBON או MW לא הרגשתי את רעידות המנוע,כמו שהרגשתי עם הגה של מיקרוסופט ב NFS5,האם זה בגלל שהמשחקים היום דמו בלי כול האופציות של השליטה?

פורסם

דרייברים?

פורסם

[ltr]well that's because, other than NFS 5, the NFS series is pure crap. and since underground it became much worst to the point of being the motoric equivalent of The Sims. (also an EA game)

now that you have a decent controller (well it's not a G25 but it'll do), why don't you try a real racing sim, like LFS.[/ltr]

פורסם

Lfs rulez! It's much better then NFS... It's crazy fun, especially drifting.

פורסם
  • מחבר

אוקי התקנתי את הדמו וההגה די מת שם,בדקתי בהגדרות שיש FORCE אבל אין רעידות מנוע ודי מת.איך זה אצלך?

פורסם

אתה מדבר על LFS? אם כן, אין לי מושג לגבי הFF... אני לא משחק עם הגה. בכל מקרה, תנסה להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים.

פורסם

הLFS במאמת מישחק מדהים אני חייב לציין שיחקתי בוא בעבר אבל נימאס לי לשחק בדמו ואני רוצה לשחק ברשת האם יש מצב להשיג את המשיחק המקורי מבלי לשלם?

פורסם

[ltr]nope, but it's not that expansive and you don't even need to leave the house. all you need is a paypal account and a credit card (doesn't have to be international; except isracard).

there are ways to unlock older versions of the full game, but I'm not going to help you steal a work of art. if I can afford to buy it, you can too.[/ltr]

פורסם

^^ Well said... I just bought it a couple of days ago after playing the demo for a long time.

BTW, u don't even need paypal, u can use ur credit card (but I think it gotta be an iternational one...)

בקיצור, תשקיע 24 ליש"ט ותקנה את זה. זה שווה את הכסף.

:xyxthumbs:

פורסם

^^ Well said... I just bought it a couple of days ago after playing the demo for a long time.

BTW, u don't even need paypal, u can use ur credit card (but I think it gotta be an iternational one...)

בקיצור, תשקיע 24 ליש"ט ותקנה את זה. זה שווה את הכסף.

:xyxthumbs:

24 ליש"ט (200 ש"ח)? או אירו (130 ש"ח)?

פורסם

200 שקל אני מקווה שאתם מבינים אותי אין לי ממש כסף כרגע אז נאלצץ לשחק בדמו:(

פורסם

24 ליש"ט (200 ש"ח)? או אירו (130 ש"ח)?

24 ליש"ט, 195.85 ש"ח (בערך חחח).

link=topic=216274.msg1897223#msg1897223 date=1162632635]

200 שקל אני מקווה שאתם מבינים אותי אין לי ממש כסף כרגע אז נאלצץ לשחק בדמו:(

גם אני שחקתי בדמו המון זמן. בסוף החלטתי לקנות את המשחק המלא ואני נהנה מכל רגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים