פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים שלום קופץ לי הדבר הזה של ה60 שניות אני לא יודע מה זהניסתי לעשות הכול 1)הרצתי את האנטי וירוס (קספרסקי)2)הורדתי מימקרוסופט עידכוני אבטחה 3)הרצתי את הכלי להסרת תוכניות זדוניות.ואין ואני לא מוצא כלום וכול פעם שאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דק' זה עושה לי ת60 שניות מה עושים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים כדי למנוע מהוירוס לאתחל את המחשב חד פעמית תיכנס ל- Start>Run ותרשום שם shutdown -aאח"כ תוריד את כלי ההסרה מכאן
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים תעשה חיפוש... היו על זה המון דיונים גם מהזמן האחרוןנראה לי שקוראים לוירוס הזה Sasar או משהו כזה
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר גם את זה עשיתי וזה מוריד תתוכנת כלי הסרה תוכנות זדוניות ועשיתי את זה כבר.!בנתיים האינטרנט דלוק ולא קפץ לי עד עכשיו (נדיר) התקנתי תתוכנה zonealarmמזה בדיוק עושה? כדי להשתמש בזה או שזה סתם
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מוזר לחבר שלי היה את זה והקספרסקי פתר ת'בעיהאתה בטוח שהוא מעודכן ובגרסה האחרונה?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אתה מתחכם או משהו כזה? זו הכותרת הכי טובה שמצאת? אם לא תערוך מייד הדיון ינעל.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים יש לך וירוס. תולעת.תכנס ל-start>runתרשוםshutdown -aזה יעצור את הספירה ואז תטפל בוירוס.עריכה:תעדכן את הווינדוס שלך
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים יש לך וירוס. תולעת.תכנס ל-start>runתרשוםshutdown -aזה יעצור את הספירה ואז תטפל בוירוס.ידידי תקרא להבא את ההודעות שמעליך, שכן זה כבר נאמר.עוד דרך לטיפול בבעיה:תיגש ללוח הבקרה, שם תיכנס ל- admenistrative tools ואז ל- services.בעמוד שייפתח תחפש ברשימה מימין את הערך Remote Procedure Call, יהיו שניים תיכנס למאפיינים של העליון.תחת לשונית recovery תשנה את הערך בשלושת התיבות במקום restart the computer ל- restart the service.זה אמור לטפל בבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.