עבור לתוכן

המעבד המהיר בעולם

Featured Replies

פורסם

באחד מאתרי מכירות המחשבים (אתר ידוע מאוד) ישנו מחשב שיש לו את המעבד המהיר בעולם (ככה הוא מוצג)

איך יכול ליהיות שלמעבד המהיר בעולם יש רק 1.86 GHZ

ואלה הפרטים שלו :

מעבד

סוג מעבד: Intel LGA 775 CONROE

דגם מעבד: E6300

מהירות מעבד: 1.86 GHz

מהירות FSB: 1066 MHz

זכרון מטמון cache: 2 MB

פורסם

גם אמרו שהיטלר לא באמת מת, נו אז?

פורסם

כנראה שלא הבנת... אולי התכוונו לסידרת המעבדים המהירה בעולם.. אבל המעבד עתמו הוא המעבד החלש ביותר בסידרה הזאת...

פורסם

שים לב למשפט...

הם אמרו המעבד המהיר בעולם...

ולא המעבד הכי מהיר בעולם.

בימינו, כל חברת מכוניות מפרסמת את המכונית שלה. כמכונית הטובה בעולם.

ואני זוכר שאפילו LENCO באיזשהו שלב הוציאה פרסומת והסלוגן היה: "הטלויזיה הטובה בעולם"

כל עוד הם כותבים הטובה/המהיר/הגדולה/המעולה...ולא הכי. זה בסדר... (עובר פירסומת)

פורסם
  • מחבר

הינה הלינק , אם אסור לפרסם כאן לינק אז שימחק. (אגב, אל תיבהלו מהמילה אופיר שבסוף שורת הכתובת גם לי אין מושג למה היא שם. אני לא רשום באתר ההוא ובטח לא קוראים לי אופיר)

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PTGA8N77665522_ofir

פורסם

אתה מקשיב למפרטים מוכנים שעיתונים מפרסמים?!?! הם מבלבלים תשכל רק שאנשים יקנו..

אבל המעבד הזה נחשב מעבד מצויין אבל ממש לא קרוב להיות הכי מהיר בעולם.. תראה טרייד מתחתך דיברו על המעבדים הכי מהירים בעולם..

פורסם

לא יודע אותי אישית המשפט הזה הדהים:

זה אינטרס של כולנו להציע ללקוחות את הטכנולוגיה הטובה ביותר ובמקביל להעלות את המחיר הממוצע של מערכות המחשב
פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ועוד ועוד
פורסם

טוב לפחות שלא כתבו בהרד דיסק 3גיגהבייט לשניה.

פורסם

הם שמו במפרט שלהם זכרון 800MHz, לא ממש ברור לי למה :s05: הרי זה לא ממש נותן יותר ביצועים בלי OC (ובטח אובר-קלוקרים לא קונים בוואלה), סתם יוצא להם יותר יקר. (אולי אנשים שלא מבינים חושבים שזה טוב להם, אבל לא במידה שזה ישתלם לוואלה)

פורסם

בקיצור אל תקנה ממפרטים מוכנים באתרים או בעיתונים כנס פה לפורום מפרטי מחשב ויבנו לך את המחשב המושלם בשבילך ;)

פורסם

יפה אמרת. :xyxthumbs:

פורסם

היי אפשר לז** אותם רשום שיש" תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול "

6300 לא תומך ב HT

מלוכלכתתתתתתתתתתתתתתת ינעל דינו ההיתי מכבה להם סיגריה בעין...אהה אופס מדובר על הלוח... :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים