פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים לחבר שלי קרתה תקלה והוא הציף את אחד המחיצות. שהוא מנסה לפתוח את המחיצה יש לו אפשרות רק לאתחל. אבל יש לו קבצים חשובים שהוא לא רוצה למחוק. האם יש דרך להציל את הקבצים לפני שבמצעים אתחול?. ממתין לתגובתכם בתודה מראש...
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר הוא הוריד קבצים מהאינטרנט עד שהמחיצה התמלאה עד הסוף, ואין מקום אפילו לביט אחד. ועכשיו שמנסים לפתוח את הכונן זה נותן אפשרות לאיתחול בלבד.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים נשמע מאוד לא סביר, אולי קרה משהו אחר? וירוס שפגע בטבלת הקבצים או משהו בסגנון.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים כמו שנראה לי חבר שלך מתבלבל ולוחץ על כונן A [FLOPPY] במקום על הכונן הרצוי -ג'ו
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר אני לא מבין מה לא מובן כאן. לא קורה לפעמים שמורידים קבצים למחיצה עד שהיא מתמלאת עד הסוף?. וזה לא פלופי זאת מחיצה בכונן הקשיח שהתמלאה עד אפס מקום. במאפיינים מראה שכל התכולה תפוסה. אין מקום לביט אחד. וכשמנסים לפתוח זה נותן אפשרות לאיתחול בלבד...
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים לדעתי נפגעה מערכת הקבצים, זה לא בגלל שהוא באמת מלא עד הסוף.תסתכל פה, אולי אחת מתוכנות השחזור תעזור לךhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=213905.0
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר אז ככה, כשמנסים לפתוח את המחיצה יוצאת הודעה "הדיסק בכונן E אינו מאותחל האם ברצונך לאתחל אותו כעט" וכשלוחצים על אתחול יוצאת הודעה "אין אפשרות לאתחל כונן זה". אני מציין שוב במאפיינים מצויין תכולה 0 מקום פנוי 0 אבל העוגה צבועה בכחול מה שמראה שהכונן מלא. ושאלתי אם לפרמט את הכונן ובעזרת התוכנה - Recover My files אני יכול לשחזר קבצים חשובים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.