עבור לתוכן

מחיצה בדיסק הוצף. האם יש דרך להציל מידע ללא איתחול המחיצה?

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי קרתה תקלה והוא הציף את אחד המחיצות. שהוא מנסה לפתוח את המחיצה יש לו אפשרות רק לאתחל. אבל יש לו קבצים חשובים שהוא לא רוצה למחוק. האם יש דרך להציל את הקבצים לפני שבמצעים אתחול?. ממתין לתגובתכם בתודה מראש...

פורסם

למה אתה מתכוון שהוא הציף את אחת מהמחיצות...

פורסם
  • מחבר

הוא הוריד קבצים מהאינטרנט עד שהמחיצה התמלאה עד הסוף, ואין מקום אפילו לביט אחד. ועכשיו שמנסים לפתוח את הכונן זה נותן אפשרות לאיתחול בלבד.

פורסם

נשמע מאוד לא סביר, אולי קרה משהו אחר? וירוס שפגע בטבלת הקבצים או משהו בסגנון.

פורסם

כמו שנראה לי חבר שלך מתבלבל ולוחץ על כונן A [FLOPPY] במקום על הכונן הרצוי :kopfpatsch:

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה לא מובן כאן. לא קורה לפעמים שמורידים קבצים למחיצה עד שהיא מתמלאת עד הסוף?. וזה לא פלופי זאת מחיצה בכונן הקשיח שהתמלאה עד אפס מקום. במאפיינים מראה שכל התכולה תפוסה. אין מקום לביט אחד. וכשמנסים לפתוח זה נותן אפשרות לאיתחול בלבד...

פורסם

לדעתי נפגעה מערכת הקבצים, זה לא בגלל שהוא באמת מלא עד הסוף.

תסתכל פה, אולי אחת מתוכנות השחזור תעזור לך

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=213905.0

פורסם
  • מחבר

אז ככה, כשמנסים לפתוח את המחיצה יוצאת הודעה "הדיסק בכונן E אינו מאותחל האם ברצונך לאתחל אותו כעט" וכשלוחצים על אתחול יוצאת הודעה "אין אפשרות לאתחל כונן זה". אני מציין שוב במאפיינים מצויין תכולה 0 מקום פנוי 0 אבל העוגה צבועה בכחול מה שמראה שהכונן מלא. ושאלתי אם לפרמט את הכונן ובעזרת התוכנה - Recover My files אני יכול לשחזר קבצים חשובים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים