עבור לתוכן

משתמשי NOD32 איך מבטלים עליית התוכנה בווינדוס

Featured Replies

פורסם

הוא גם יותר טוב בוודאות

לחבר שלי היה נוד והמחשב שלו קיבל וירוס

ואת מה שהנוד לא הצליח להסיר הקספרסקי כן ;)

פורסם

הממשק של נוד בכלל לא מסובך. אולי אם ממבט ראשון זה באמת נראה ככה, אבל 5 דקות התעסקות איתו, וכל מה שאתה צריך מיד נהיה ברור.

פורסם

nod32.jpg

אני לא הבנתי כלום ממנו, (והייתי עליו 2 דקות ) תסתכל בצד על התפריט, מה לעזעאל?!

מה זה השמות האלה AMON DEMON מה לעזעאל?! מה זה המילים האלה

פורסם

AMON - File system monitor

DMON - Document monitor

EMON- Email monitor

IMON- internet monitor

NOD32 - ANTIVIRUS SCANNER

פורסם

^^^

גם אני לא יודע מה זה IMON וכול הבולשיט הזה ובכול זאת אני מצליח לעשות סריקה מלאה (in depth analyses ) ועידכונים (automatic updates)

זה שאתם עצלנים/בורים זה דבר אחר.

אין לך מושג מה זה event log? או virous log כמה גרוע באנגלית אתה צריך להיות כדי לא להבין את זה? אני לא משוויץ אבל... באמת!

אין לך מושג מה זה update?

ואם היית קצת יותר פיקח היית נכנס לאפשרות של הנוד32 בדיוק מתחת לimon והיית מוצא את אפשרויות הסריקה- ולפני הסריקה עצמה אתה יכול לשנות את האפשרויות של טיפול בוירוסים וכו'- ממש לא מסובך נותנים לך אפשרויות ואתה פשוט צריך לסמן-משפטים קצרים ומובנים-לא שפת תיכנות

פורסם

עם כל הכבוד שמור על כבודם של משתמשי הפורום

פורסם

^^^

גם אני לא יודע מה זה IMON וכול הבולשיט הזה ובכול זאת אני מצליח לעשות סריקה מלאה (in depth analyses ) ועידכונים (automatic updates)

אין לך מושג מה זה event log? או virous log כמה גרוע באנגלית אתה צריך להיות כדי לא להבין את זה? אני לא משוויץ אבל... באמת!

אין לך מושג מה זה update?

ואם היית קצת יותר פיקח היית נכנס לאפשרות של הנוד32 בדיוק מתחת לimon והיית מוצא את אפשרויות הסריקה- ולפני הסריקה עצמה אתה יכול לשנות את האפשרויות של טיפול בוירוסים וכו'- ממש לא מסובך נותנים לך אפשרויות ואתה פשוט צריך לסמן-משפטים קצרים ומובנים-לא שפת תיכנות

מה הקשר ל-event log ו-virus log

אני יודע טוב מאוד מה זה, אתה עושה צחוק?

אבל שאני רואה IMON ו-DEMON לא עולה לי ישר במוח docmant monitor או משהו כזה

בפעם הראשונה שאני רואה את התוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים