פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים הוא גם יותר טוב בוודאות לחבר שלי היה נוד והמחשב שלו קיבל וירוס ואת מה שהנוד לא הצליח להסיר הקספרסקי כן
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים הממשק של נוד בכלל לא מסובך. אולי אם ממבט ראשון זה באמת נראה ככה, אבל 5 דקות התעסקות איתו, וכל מה שאתה צריך מיד נהיה ברור.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אני לא הבנתי כלום ממנו, (והייתי עליו 2 דקות ) תסתכל בצד על התפריט, מה לעזעאל?! מה זה השמות האלה AMON DEMON מה לעזעאל?! מה זה המילים האלה
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים AMON - File system monitorDMON - Document monitorEMON- Email monitorIMON- internet monitorNOD32 - ANTIVIRUS SCANNER
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים ^^^גם אני לא יודע מה זה IMON וכול הבולשיט הזה ובכול זאת אני מצליח לעשות סריקה מלאה (in depth analyses ) ועידכונים (automatic updates)זה שאתם עצלנים/בורים זה דבר אחר.אין לך מושג מה זה event log? או virous log כמה גרוע באנגלית אתה צריך להיות כדי לא להבין את זה? אני לא משוויץ אבל... באמת!אין לך מושג מה זה update?ואם היית קצת יותר פיקח היית נכנס לאפשרות של הנוד32 בדיוק מתחת לimon והיית מוצא את אפשרויות הסריקה- ולפני הסריקה עצמה אתה יכול לשנות את האפשרויות של טיפול בוירוסים וכו'- ממש לא מסובך נותנים לך אפשרויות ואתה פשוט צריך לסמן-משפטים קצרים ומובנים-לא שפת תיכנות
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים זה שאתם עצלנים/בורים זה דבר אחר.עם כל הכבוד שמור על כבודם של משתמשי הפורום
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים ^^^גם אני לא יודע מה זה IMON וכול הבולשיט הזה ובכול זאת אני מצליח לעשות סריקה מלאה (in depth analyses ) ועידכונים (automatic updates)זה שאתם עצלנים/בורים זה דבר אחר.אין לך מושג מה זה event log? או virous log כמה גרוע באנגלית אתה צריך להיות כדי לא להבין את זה? אני לא משוויץ אבל... באמת!אין לך מושג מה זה update?ואם היית קצת יותר פיקח היית נכנס לאפשרות של הנוד32 בדיוק מתחת לimon והיית מוצא את אפשרויות הסריקה- ולפני הסריקה עצמה אתה יכול לשנות את האפשרויות של טיפול בוירוסים וכו'- ממש לא מסובך נותנים לך אפשרויות ואתה פשוט צריך לסמן-משפטים קצרים ומובנים-לא שפת תיכנותמה הקשר ל-event log ו-virus logאני יודע טוב מאוד מה זה, אתה עושה צחוק?אבל שאני רואה IMON ו-DEMON לא עולה לי ישר במוח docmant monitor או משהו כזה בפעם הראשונה שאני רואה את התוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.