עבור לתוכן

בעיה ב utorrent הוא מוריד זבל במקום את הקובץ |:

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה ב utorrent כמעט כל הורדה שיש לי הוא תמיד יוריד ויוריד אבל בסוף זה נתקע על אותו אחוז בהורדה כי הוא לא מוריד את הקובץ אני לא יודע מה הבעיה פה תראו דוגמה אני מוריד פה קובץ מסויים שהמשקל שלו זה 41 ג'יגה והתוכנה הזאת הורידה לי 71 גי'גה ואני רק על 31 אחוז הורדה !!!

זה ממש מתסכל מישהו מכיר את התופעה ויודע ממה זה נהיה ?

תודה מראש,עידן.

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל לא טוב להראות דברים כאלה בפורום (WAREZ )

שנית כל , ניראה לי שהטורנט עצמו פשוט דפוק

תנסה להוריד מטורנט אחר ..

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא טוב להראות דברים כאלה בפורום (WAREZ )

שנית כל , ניראה לי שהטורנט עצמו פשוט דפוק

תנסה להוריד מטורנט אחר ..

זה לא ווארז כל אחד יכול לראות את זה איך שהוא רוצה אם זה אלבום של סרטים של המשפחה שקראתי לו ככה... |:

וזה לא רק בקובץ הזה זה כמעט בכל קובץ ולא משנה מאיזה טראקר

פורסם

אוי באמת... אתה מצפה שמישהו יאמין שקראת במקרה לאלבום תמונות שלך בשם של סדרה? ושיש לך אלבום תמונות ששוקל 40 גיגה? ובמקרה גם יש לך קשרים מעולים בpirate bay שהם נתנו לך להשתמש בטראקר שלהם?

נ.ב. אם כבר אתה מוריד נישואים פלוס לפחות תעלה את זה כמו שצריך... 1 קילו בייט העלאה?טוב שלא הגזמת...

אה כן ושים לב גם שחלק גדול מהפרקים באיכות גרועה מאוד

פורסם
  • מחבר

מה זה כל כך משנה רק נתתי דוגמה...מה ההתנפלות לא ביקשתי שתתנו לי טיפים איך להיות לי'ץ

שים לב שהעלתי כבר 10 גי'גה

אני סך הכל מנסה לסדר את הבעיה זה נהיה לי ככה בכל הטורנטים שלי אני לא יודע מה לעשות בשביל להוריד פרק של סדרה של 350 מגה אני צריך להוריד 2 ג'יגה וזה סתם הורס לי את הרטיו שבניתי עד עכשיו \:

השתמתי ב peergurdian את האמת זה קצת עזר אבל עדיין לא מספיק \:

בבקשה עזרה תודה מראש.

פורסם

תנסה להשתמש בתוכנה אחרת במקום היוטורנט... אם עובד אתה יכול לנסות להתקין מחדש את יוטורנט או להישאר עם התוכנה שעובדת אם זה לא עובד אז לא יודע... תנסה אולי בלי פיירוואל... למרות שאני בספק..

פורסם
  • מחבר

תנסה להשתמש בתוכנה אחרת במקום היוטורנט... אם עובד אתה יכול לנסות להתקין מחדש את יוטורנט או להישאר עם התוכנה שעובדת אם זה לא עובד אז לא יודע... תנסה אולי בלי פיירוואל... למרות שאני בספק..

קודם כל תודה רבה על התגובה...

לצערי ניסיתי להשתמש ב אוזרוס וב ABC ומגיעה לי אותה תוצאה...

יש לי חשש שיש לי משהו מושתל במחשב אני עושה כרגע סריקות עם כל תוכנה אפשרית ואני ינסה להוריד את הפיירוול ולראות אם זה יעזור...

תודה רבה שוב

אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים