עבור לתוכן

צריך עזרה בהתלבטות...חולה על משחקים אבל עוד 3 חודש מתגייס ויש הרבה על הראש

Featured Replies

פורסם

אני בן אדם שחולה על משחקים..הבעייה היא שהמחשב הנוכחי שלי עגלה מסריחה ושום משחק כמעט לא עובד ברמה שאני יכול להנות ממנו כמו שצריך...הבעייה היא שאני מתגייס עוד 3 חודשים ובנוסף יש לי בגרות להשלים וכל מיני שטויות על הראש...ככה שלא ישתלם לי להשקיע במחשב חדש (גם בגלל שעכשיו זאת תקופה שהכי לא כדאי לקנות מחשב כי עוד מעט יצא ויסטה וכרטיסי dx10 ופיזיקה)...קיצר אני חושב שמחשב חדש ממש לא משתלם לי עכשיו לקנות (למרות שאני הכי אוהב משחקי מחשב ולא קונסולה) אבל כנראה שאין לי ממש ברירה...אז חשבתי אולי אני יקנה איזה קונסולה יד שנייה..השאלה שלי מה אתם ממליצים לי? בהתחשב בזה שאני הכי אוהב משחקי fps ומשחקים סטייל gta...לאיזו קונסולה יש הכי הרבה משחקים שגם יצאו למחשב? הבעייה גם שאני gfx whore לא קטן חח ואני שם דגש על הגרפיקה והגרפיקה בקונסולות דור שני מסריחה...ולא שווה עכשיו לקנות דור שלישי גם כי יקר וגם כי אין צ'יפים בנתיים ואין דרך ל"קנות" משחקים....אז בקיצור מה אתם אומרים? איזו קונסולוה כדאי לקנות עכשיו שאני יוכל להנות ממשחקים עד הגיוס או שבכלל עדיף לשדרג את המערכת שלי? (p4 2.4B 512 daul ddr radeon 9500 pro 128mb)...ובקונסולות כמו xbox וps2 באיזו רזולוצויה המשחקים רצים והאם יש aa וaf אוטומטי במשחקים או שיש מלא זיגזגים והרזולוציה היא 640x480 מסריחה?

פורסם

חחח מצחיק אתה.

דור שני גרפיקה מעאפנה, דור שלישי אתה לא רוצה להשקיע...חבל שאין דור 2.5 הא?

עשה כמוני, שדרג את המחשב.

למרות שהגיוס שלי עוד ארבעה חודשים, השקעתי 1500 שקל בכרטיס מסך חדש וג'יגה זכרון - וזה שווה כל שקל.

שלושה חודשים זה הרבה יותר זמן משאתה חושב, בעיקר בתקופה של חג המולד וכל מבול המשחקים שיצאו.

פורסם

Damn

הזכרת לי שעוד 32 יום הגיוס שלי

:bash:

פורסם

תעזוב אותך משידרוגים.

קודם תתגייס ותראה לאיפה תגיע ואיזה יציאות יהיו לך.

הדבר האחרון שאתה צריך זה לשרוף כסף על מחשב שתגיע אליו פעם בשלושה שבועות ליומיים. (ושתישן בהם חצי מהזמן)

אם בעוד 3-4 חודשים כבר תדע איפה אתה ותגלה שיש לך זמן להשקיע במשחקים ובמחשב, כבר תעשה לו שדרוג רציני לכרטיס DX10 ותסגור עניין.

פורסם
  • מחבר

ואללה צודק ליזי בוי...אבל עד אז אני רוצה גם להנות ממשחקים וזה משגע אותי לשחק בכל המשחקים באיזה 30 fps עם רזולוציה פלצנית בלי פילטרים וכל ההגדרות נמוכות\מדיום בעע

מה אני עושה עד אז?

פורסם

אתה קונה עכשיו בלי לחשוב פעמיים. אתה תספיק לסיים את כל המשחקים שאתה רוצה ועוד 10 פעמים תוך 3 חודשים, תנצל עד תום את הזמן שיש לך, כמו שלמשל ניצלתי את ה3 חודשים חופש שלי בין שנה ב' ל-ג' עכשיו ונהנתי מכל רגע...

פורסם
  • מחבר

כן ואז המחשב יספיק ל3 חודשים אבל אם ידפקו אותי בצבא באיזה מקום רחוק שלא יהיו לי הרבה יציאות אז סתם אני יוציא עכשיו הרבה כסף בשביל 3 חודשים שגם ככה חצי מהם אני יצטרך ללמוד ולעשות עוד כל מיני דברים שאני חייב? בעע איזה עצבים

פורסם

קנה נייד תותח וקח אותו איתך לבסיס ;D

(בצחוק... בצחוק..)

פורסם
  • מחבר

חחחחח אהבתי...

:P

כדאי לי לעשות oc לכרטיס מסך שלי יש לי את ה9500 פרו הבעייתי שצריך לפרוץ לו תביוס ומלא שטויות שווה את הסיכון או שהשיפור בביצועים הוא מזערי ולא כדאי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים