פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים שלוםאני רוצה המלצה(עם נסיון כלשהו) על צורב DVD בסביבות 200 ש"ח בערך....דרך אגב אני קונה תצורב מחנות ksp ,רציתי לדעת אם עדיף לקנות משם גם דיסקים של dvd (ואיזה עדיף לצורב שאתם מציעים) או להמשיך בערך 10 דקות הליכה ולקנות מהמבצע של אופיס דיפו שקרוב לשם.עוד שאלה אם יש לי ידע בסיסי בזה אתם מאמינים אני יוכל להרכיב אותו לבד?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחליק את הכונן מחזק אותו עם בורגמחבר לו את החשמל ואת הIDE של הכוננים וזה עובד
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים להרכיב את הצורב זה לא סיפור לא צריך טכנאי בשביל זה אם אתה קונה צורב קח LG יש לי גם NEC וגם LG ועדיף LG מהירים יותר לא ש-NEC זבל
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים יש לך את הסטיקי של הצורבים המומלצים.ב KSP אם אני לא טועה נותנים לך אחריות נמוכה משאר החנויות, עדיך לקנות ממקום עם יותר שנות אחריות בכל מה שקשור לצורבי DVD.ולגבי מדיות DVD לא הייתי קונה את מה שיש להם שם, לך לאופיס דיפו ותקנה וורבטים 16X תוצרת טאיוואן.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים לגבי ק.ס.פ אם אתה קונה משם קח PIONEER 111D (גם אני לקחתי משם) אצלהם הוא קצת יותר זול.להרכיב זה קל.רק לא לישכח לגמפר נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.